Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 35

• 112 685
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Да,ББ то е много приятно като консистенция,леко,не се усеща,а хидратира приятно,но за съжаление дори светлият цвят ми е малко тъмен за зимата.Ако ще купуваш задължително тествай дали цветът ти пасва.
Благодаря ти, гледам че е нов и ми стана любопитно. Жалко, че не са си взели бележка да не ги правят такива тъмни Tired. Ще го видя на тестер аз този 5 в 1. Laughing

# 151
Момичета, препоръчайте моно сянка, перлена или мат, с по-сериозна пигментация. Тествах моно сенките на Уайкон, но за единична сянка не ми се дават 12 камъка. Гледах и палитри, на Мейбълин и Лореал, но и те сами слабо пигментирани.
А пробвала ли си да  нанасяш сенки с влажна четка? Така става по- интензивен цвят.

Много добре звучи този околоочен на Пирин, къде се продава марката?
Моля ви се кажете някой ефективен изсушител за нокти /лак/, защото ами аман вече...
Нито на Перфект, нито мазньоча на Есенс вършат работа. Уж изсъхнал, а като пипна нещо и хоп черта, еми омръзна ми да се старая да се лакирам хубаво, да изчаквам достатъчно време и после пак отпечатъци разни. Crossing Arms
И аз си имам един такъв на Перфект, който е с четчица, като лак, и не можах да разбера как трябва да се слага това нещо, защото, ако прабвам да го мажа с тази четчица, лака се поврежда, ако просто я държа отгоре и да чакам да падне капка, тази капка все пада не там, където трябва, а то и не се вижда, нито се усеща. И да, не ми съхнеше пустия лак, дори и половин час съм изчакала. Последния път се ядосах, взех капкомера и накапах по една едра капка върху всеки нокът. А нямах време да чакам тогава, щото имах внезапни гости. И много бързо ми изсъхна лака, за пръв път в живота, и никакви повреди после  Grinning

# 152
крем за ръце за 10-15 лв. не е съвсем евтин
Биодерма, Авен

Този взех.

П.П. Една приятелка си взима кремове по 120 лв, така че не мисля 10, 15 лв да не е съвсем евтин крем.

# 153
Биодерма, Авен

Този взех.

П.П. Една приятелка си взима кремове по 120 лв, така че не мисля 10, 15 лв да не е съвсем евтин крем.

Кой този? Биодерма или Авен?

Разбира се, че не е евтино 10 лева за крем за ръце.

# 154
Биодерма, Авен

Този взех.

Ето този:
https://www.pazaruvai-lesno.bg/krem-za-r-ce-svr-topialyse-creme-mains-50-ml.html

Кой този? Биодерма или Авен?

Разбира се, че не е евтино 10 лева за крем за ръце.

# 155
# 156
  • София

И аз си имам един такъв на Перфект, който е с четчица, като лак, и не можах да разбера как трябва да се слага това нещо, защото, ако прабвам да го мажа с тази четчица, лака се поврежда, ако просто я държа отгоре и да чакам да падне капка, тази капка все пада не там....

Хахаа милата, не се маже с четката, ми висиш и чакаш да капне от нея Tired, мн е досадно, защото не капе и понякога докосвах леко с четката нокътя да помогна на капката и ми оставаше чертичка пък от нея. Като взех изсушителя на Есенс, той е с капкомер и започнах с него да си взимам от Перфекта. Странно но топ мата на Перфект ми изсушава доста бързо, ама все пак неискам все матирана да си ходя.
Някой похвали на Ейвън, ама не ми се занимава да поръчвам да чакам......искам да отида в магазина и да си купя някой, спрей ли кво ли и аз незнам, ама да изсушава бързо. Може би трябва за пробвам на Импала, топа мн ми харесва, ще взема да пробвам и изсушителя да видим.

# 157
Лакове вече купувам само от бързосъхнещите, на Римел. Няма такава досада, да се чака лак да съхне.  Peace

# 158
Аз си купих такъв https://www.google.bg/search?q=%D0%B8%D0%B7%D1%81%D1%83%D1%88%D0 … tpfLJXloptKjCM%3A
Ами какво да ви кажа.. Никаква работа не върши.. Що нещо не пръскам от него - не суши и това е. Сега само се чудя какво да го правя.  Crossing Arms

# 159
На Avon преди време съм поръчвала и помня, че бях много доволна. После реших да пробвам всички други марки и направо съм разочарована. Колкото по-скъп, толкова по-смотан. Опи-то ми така си седи. Пълна гадост.
Подсещате ме да си поръчам един пак ейвънски и да спра с експериментите. Дано не са го развалили.

# 160
  • София
Римел Римел ама кутията с лаковете кво да я прая Tired...
Тоз ли е Ейвънския?

# 161
  • София
Да.

# 162
Момичета, май в тази тема харесвахте ФДТ и продукти за лице на Лумене, нали  newsm78 Чудя се, понеже не са от най-евтините, но май тук ви четох.
Видях намаление в beautybiz тази седмица - бяха намалени тонираните кремове по 10 лева  Peace

# 163
Според мен Лумене е много качествена козметика и съм доволна от всичко тяхно, което съм ползвала - кремове за лице, червило, коректор, а в момента имам пудрата им - най-светлия цвят - също съм доволна.  Не съм ползвала тези кремове за които пишеш, но предполагам, че са качествени

# 164
Уф, взех лосион на Виктория Бюти с лайм. Ужасен е, не попива бързо, не овлажнява достатъчно даже изобщо и няма дълготраен аромат. Супер неуспешна покупка.

Предложения приемам за дневен крем с фактор ако е възможно за под фдт. Или ако няма нещо добро в тази категория, приемам и предложения на лични до 50 лв...

Общи условия

Активация на акаунт