Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 35

• 112 707
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, препоръчайте моно сянка, перлена или мат, с по-сериозна пигментация. Тествах моно сенките на Уайкон, но за единична сянка не ми се дават 12 камъка. Гледах и палитри, на Мейбълин и Лореал, но и те сами слабо пигментирани.

Определен цвят или? Единичките на Флормар тествала ли си?

За Пирин дрийм уточнявайте, че хвалите серията за суха кожа, защото серията им за мазна е меко казано ужасна.

Предпочитам нещо в нюд гамата. Къде се продават единички на Флормар?  newsm78 Виждала съм само тези новите, в странните цветове, но редовна серия не съм засичала...много съм завеяна...

# 136
  • София
Като говорим за сенки,взех си палитрата на Essence - Roses и останах доволна.

# 137
  • Пловдив
Аз също съм с околоочния на Пирин дрийм, доволна съм. Поръчах го от сайт.

# 138
момичета, да ви попитам и аз, за околоочен крем за 24 годишна кожа, вече ми се появяват фини бръчици, до сега ползвах натурално масло от кокос, но ми се ще нещо по сериозно, ще ви помоля за консултация  bouquet

# 139
Аз също съм с околоочния на Пирин дрийм, доволна съм. Поръчах го от сайт.

Aз серията за суха кожа я харесвам, макар конкретния да не съм го ползвала. Тази серия със зелената ябълка ми идва суха, но не са лоши, за по-нормални кожи. Намирам ги в Лекси в Пловдив.

Последна редакция: пн, 08 фев 2016, 12:02 от adelinda

# 140
Да ви споделя, че съм приятно изненадана от едно бюджетно кремче - Нивея за суха кожа, ето това:

http://www.nivea.bg/products/face-care/essentials-all-skin-types … urishing-day-care

Състав не съм гледала. Моята кожа е доста сухичка и това кремче ми се отрази много добре.

# 141
  • Deutschland

В лилава гама има ли?

# 142
  • София
Да похваля нано керамичния топ лак на Импала, прави ноктите ми твърди и стъклени, харесах и други от серията за грижа.
Някой да е пробвал 5в1 ББ на Нивеа?

# 143
  • Пловдив
adelinda , благодаря, че сподели, че в Лекси го има.

# 144
  • София

В лилава гама има ли?

Не,но тези не са съвсем розови,а по-скоро пепел от рози и леко лилавеят.

# 145
  • Deutschland
Супер  bouquet

# 146
Момичета, да ми препоръчате хубав гланц - с добра покривност ( плътен цвят) и блясък

https://www.google.bg/search?q=lips+with+lipstick&biw=1440&a … zRZcTrun4WPKnM%3A

# 147
  • Бургас
Да похваля нано керамичния топ лак на Импала, прави ноктите ми твърди и стъклени, харесах и други от серията за грижа.
Някой да е пробвал 5в1 ББ на Нивеа?
Да,ББ то е много приятно като консистенция,леко,не се усеща,а хидратира приятно,но за съжаление дори светлият цвят ми е малко тъмен за зимата.Ако ще купуваш задължително тествай дали цветът ти пасва.

# 148
  • Стара Загора
Днес минах през квартално магазинче, в което продават Refan и се оказа, че вече имат новата серия за тяло с годжи бери. Нали съм фен на ексфолиантите за тяло и си го взех. Мирише на конфитюр с годжи бери, грозде и кайсия. Heart Eyes Heart Eyes Съдържа годжи бери, масла от кайсия, бадем и грозде. Помирисах и маслото за тяло. То ухае на чисто и някак млечно, луксозен аромат на годжи бери.
Не вярвах, че ще намеря на по-ниска от препоръчителната цена, но тук бяха по 6,50 лв. Shocked Бутера струваше 9 лв.

# 149
  • оттам, откъдето започва България
Това е крема, който ми понесе най-добре през зимните студени месеци: https://www.google.bg/search?q=garnier+intense+care+for+body,+ha … vrXy6lby6a3yAM%3A Синът ми го донесе от Англия. Тъй като е за тяло, ръце и лице мислех, че най-вече ще го ползвам за ръце. Оказа се, че перфектно ми пасва за сухата кожа на лицето. След нанасяне чувствам кожата си овлажнена и опъната.

Общи условия

Активация на акаунт