Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 35

• 114 559
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
  • Стара Загора
И при мен опъваше кожата след използването ( с комбинирана кожа съм). Опитвах да го разреждам малко с вода в бутилка от пяна за лице, но и тогава положението беше същото.

# 256
Хах, значи не съм само аз.  Grinning Иначе като ефект ми харесва, бях се опъпчила преди няколко дена и вчера се търках с гела. Днес бях приятно изненадана да видя, че някои от пъпчиците бяха позавехнали.

# 257
Здравейте,
някой ползвал ли е такъв продукт за акне , черни точки - http://www.aliexpress.com/item/AFY-Suction-Black-Deep-Cleansing- … a2fc-e76997014d1f

# 258
Момичета препоръчайте ми фон дьо тен със средно до пълно покритие. Чудя се дали да не пробвам този на Импала за мазна кожа /с помпичката/.
Кожата ми е смесена към мазна.

Здравей! Аз ползвам сигурно вече десета опаковка от Impala Oil-free и съм много доволна. Завършекът е леко сочен, има добро покритие и изглежда като цяло естествено. Даже като кажа, че съм с фондьотен ми се чудят. Моят цвят е 01 и е идеален за светла кожа с розов подтон. Самият цвят е леко озаряващ и малко неутрализира розовото, но не стои изкуствено. Недостатък е, че се събира във фините линии под очите, ако не се фиксира с пудра. Освен това в началото е по-течен и прозрачен, а в края по-гъст и покривен. Иначе си е находка и не го заменям засега. Успех с избора!

А измивния гел Билка с краставица и пъпеш ми беше любимец дълго време, но наистина го развалиха, и то от поне 3-4 години насам. Вярно става само за течен сапун.

Последна редакция: чт, 18 фев 2016, 15:48 от Петенце Цветенце

# 259
Взех си този ексфолиант ,само че на опаковката пише,че няма парабени и други добавки.От едно ползване съм много доволна,кожата ми стана по-чиста и много мека,не ми опъваше след измиване  Simple Smile Взех си и хидратиращия крем на Хималая,но се чудя дали да го ползвам,защото там вече има парабени,но пък бях чела тук ,в темата,че има доволни от него  Thinking

# 260
  • Стара Загора
Здравейте,
някой ползвал ли е такъв продукт за акне , черни точки - http://www.aliexpress.com/item/AFY-Suction-Black-Deep-Cleansing- … a2fc-e76997014d1f

Поръчвала съм си от Китай черна маска в пакетчета (сашета) и общо взето не мисля, че премахва черните точки както лентичките за черни точки едно време.

# 261
  • Варна
Без да познавам марката ZIAJA - си взех и ползвам Ziaja intimate creamy wash. Такъв:
Скрит текст:

Много съм доволна. Приятен аромат, измива добре, голямо количество, ниска цена (не помня точно, но спрямо количеството наполовина от Лактацид, Нивеа идр)

# 262
  • на дъното
Доволна от маската за лице на "Христина" с роза за нормална кожа.

# 263
момичета, аз пак да поискам съвет, моля да ми препоръчате околоочен крем за млада кожа, 24 годишна, забелязвам че имам фини линии вече, може и нещо по скъпо да е . bouquet

# 264
  • Стара Загора
момичета, аз пак да поискам съвет, моля да ми препоръчате околоочен крем за млада кожа, 24 годишна, забелязвам че имам фини линии вече, може и нещо по скъпо да е . bouquet

Аз съм на същата възраст и ползвам околоочния на Pirin Dream Repleshing Eye Contour Cream 30 +, но имай предвид че е плътен е по-мазен. Моя контур е много сух, като кожата ми навсякъде и ми действа чудесно. Преди него бях с маслиновия на Жая, той е по-лек и също не е лош. Смятам да пробвам и тази с козе мляко след това предвид добрите отзиви. Забелязвам, че е на мен ми се появявят мимически бръчици вече, трябва да се търси нещо против тях. ooooh! А как не ми се иска да започвам с такава грижа още. Outta Joint

# 265
  • Пловдив
Назад в темата момичетата са писали за крема за очи на Пириндрйм,пробвай него ако искаш Peace
Заедно сме писали Grinning

Между другото Пириндрйм имат нова серия със стволови клетки от ябълка Peace

# 266
С околоочните е много индивидуално. Трябва да пробваш, за да видиш как ги усещаш ти конкретно. Тези по-евтините можеш да си ги накупиш, за скъпите има мостри в аптеките и по магазините, зареди се и търси твоя  Simple Smile

# 267
  • Добрич
Е как не прочетох по-рано за измивния с пъпеш и краставица на Билка, вчера си го взех... още не съм го пробвала, но моята кожа е чувствителна и вероятно няма да ми понася. Само да бях прочела преди това...добре, че не е скъп поне Simple Smile

# 268
  • Пловдив
При мен гелчето на Билка не изсушава,до кожа е,пробвай Peace

# 269
момичета благодаря ви много, iv4enceto_91 не е ли вредно да се ползва за 30 плюс, нещо за нашата младежка кожица не са ли измислили ?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт