Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 35

• 113 016
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
  • София
И едно допълнение за шампоаните Милва - косата по-бавно се омазнява. Simple Smile

# 331
Искам да похваля лосиона на Amrita с розмарин против акне. Има огромно съдържание на алкохол и наистина сериозно може да изсушава кожата ако не се използва с мярка, но ако се използва само върху участъците с пъпчиците и да кажем само 1 път дневно, прави чудеса с пъпките, които изчезват буквално след няколко дена! Много съм доволна!  Peace

http://www.pharmalife.bg/product/698/amrita-losion-protiv-akne-s … 120ml-amrita.html

# 332
От къде купувате Милва в София? Има ли ги в супермаркети, ДМ/Лили?
В Елитис ги има

# 333
  • Пловдив
Някакви отзиви за лосионите за тяло на Лили?  Вчера се загледах в едно с какао, ама не се престраших да рискувам.

# 334
  • sofiq
Явно има доста доволни от шампоаните на Милва.Освен маската която купих имаше и още една с хума,,цената и на двете беше 6лв.,от аптека си ги взех,както и хининовата вода форте.След това се разрових в нета и видях,че има и хининов шампоан форте с повишено съдържание на хинин...някой ползвал ли го е?

# 335
Някакви отзиви за лосионите за тяло на Лили?  Вчера се загледах в едно с какао, ама не се престраших да рискувам.
Аз си взех лосион с какао и мисля,че и масло от шеа  Simple Smile Хубав е,много ми омекотява кожата ,горе-долу по ден-два ме кара.Но ми направи впечатление ,че има много парабени в него и може би няма да си взема втори път поради тази причина  Peace

# 336
Здравейте, препоръчайте ми матово течно червило  Praynig в кораловата гама
Купих си това: http://radiant-professional.com/en/%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BB%CE%B … -lip-color-spf-15
Изключително дълготрайно  Peace

# 337
  • Варна
Имам въпрос към момичетата от Варна. В Елитис на Чаталджа на стелажа на Ив Роше има ли кремове за лице? Или на някое друго място във Варна, че не ми се поръчва онлайн.

# 338
  • Deutschland
Някъде прочетох, че в ДМ имало вече Буржоа. Едно време ползвах техни неща и бях много доволна. Ще се радвам да си купя отново

# 339
  • София
Моля да ми препоръчате крем за лице /подхранващ/

# 340
  • София
Аз се разбирам добре с балсамите на Гарние, по-точно Чудните масла Marvelous oils, последно си взех Goodbye damage, който също е добре. В Ремедиум дълго време бяха по 2,69, защо ли не си накупих повече, сега са вече по-скъпи.
Всъщност най-много харесвах Нивеа - Straight and Go за изправяне, но вече не го внасят.
Не съм доволна от Сайъс - голямата опаковка 500 мл бял балсам - изобщо косата не се омазва и не става хлъзгава, както аз искам.
Gliss уж би трябвало да са по-добри, но каквото съм купила - не е така, както аз се харесвам.

# 341
Някъде прочетох, че в ДМ имало вече Буржоа. Едно време ползвах техни неща и бях много доволна. Ще се радвам да си купя отново

Има. Даже май замениха Астор с тях. :/

# 342
Моля да ми препоръчате крем за лице /подхранващ/
Каква кожа имаш, на колко си години...

# 343
  • София
Да похваля Гарние Фруктис  - два шампоана и два балсама си взех в намалението, косата ми е супер.

Обаче, съм много недоволна от новия флуид на Билка. Заглеждах и други подобни продукти, ама защо си го взех тоя ... Първо, по принцип не му харесвам миризмата, ама си викам дай да го пробвам. Има хиалурон и колаген, точно това ми трябва. Да, да ама не. Кожата ми се усеща даже по-суха, отколкото е нормално. И опъва. Отивам да се мия и ще го мятам в кофата! http://static.framar.bg/thumbs/6/products/160129113456fluid.jpg

# 344
  • В един копнеж!
Вземам го за първи път след прочено ревю в бг-мама. Дано съм си уцелила и номера, защото беше на луминисцентно осветление... Rolling Eyes Shocked

Позволих си най-сетне черен лак.

Общи условия

Активация на акаунт