Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 35

• 112 880
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Балеа сензитив е с надпис без алуминий
Тъкмо и аз му търсих картинката, за да го покажа
Скрит текст:

# 616
  • Пловдив
Благодаря! Peace
Всъщност си поръчах стик от сайт,доста чист като състав,обаче не ми допада,че миризмата не се неутрализира...Наистина пръскам от близо ooooh!

# 617
За петната си мисля, че прекалено близко се пръскаш и след зачервяване е станало тъмно петно. Пръскай отдалеч и за малко преустанови докато не минат.

За ползването - обезкосмих се и после ползвах дезодорант на Нивея и тогава ми се получи. Хирурга при който ходих каза, че тези средства против изпотяването са адски вредни и аз не съм му първият случай. Оттогава изхвърлих всякакви такива. С обикновен парфюмен дезодарант върши същата работа.
.

Много благодаря. Май и аз ше ще мина на обикновен парфюмен дезодорант.

# 618
  • София
Да сте попадали на дезодорант без алуминий Thinking

Аз съм много доволна от този и е страшно траен.

# 619
  • Пловдив
а къде го откриваш?

# 620
  • София
Харесах си нова бронзираща пудра. Не е тъмна, може би е нещо между пудра и хайлайтър.
Бях тръгнала за новия хайлайтър на Катрис, но ми се видя много бял.
Ето я: http://www.superdrug.com/medias/sys_master/front/prd/8854861447198.jpg

В Балеа Сенситив Деоспрей /който похвалих назад, взех си и тревъл-сайз/ също няма алуминий.

# 621

Подкрепям мнението за Glyco-A-откакто го използвам,нямам нужда от професионален пилинг и почистване при козметик!!Премахва черните точки,изглажда релефа и ИЗЧИСТВА пигментациите.Кожата  ми става ИДЕАЛНА-нежна,мека и бляскава.НО-обезателно след прилагането му,използвам силно подхранващ дневен крем с SPF!(което е  нормално).

Как го нанасяте? Като обикновен крем ли? Предизвиква ли дразнения някакви, да не взема да се скопосам  Mr. Green

Аз го нанасям 1 най-много 2 пъти в седмицата,само вечер след идеално почистена кожа преди това,като след почистването нанасям розова вода(като тоник) и след това самия крем.Размазваш равномерно като НЕ нанасяш на места,където имаш възпаление,незарастнала рана или бенка.
На другата сутрин измиваш с мек продукт или само обтриваш лицето с тоник и задължително нанасяш хидратиращ подхранващ крем с фактор. След като нанесеш крема преди лягане,можеш да усетиш леко щипане или парене-не се притеснявай,от самата гликолова киселина е,това е действието й.

# 622
И аз съм ходила в Исул заради подуване от дезодорант - страхотен стрес беше, понеже на мястото има и лимфни възли все пак, и се бях самоотписала почти - какво ли не ми мина през главата Tired
При мен беше от Гарние, но не мисля, че марката има чак такова значение. На мен също лекарят в болницата ми каза, че тези стикове (не на Гарние, а по принцип като тип продукт) са адски агресивни и като цяло най-лош вариант от всички видове дезодоранти. Взимам сега продукти подобни на показания на Балеа, тип водичка, както някои медицински.
Също така смених ризите и други връхни дрехи, в които има полиестер, с памучни такива - полиестера се вмирисва за нула време и изсъхва трудно при изпотяване, а при памука е обратното. И сега нямам нужда от някакъв много силен дезодорант. Това сякаш най-много ме облекчи и не го мисля особено потенето сега  Peace

# 623
  • София
Момичета ексфолирайте подмишничната зона със сода през 2-3 дена. Peace
Аз от Мичъма съм  много доволна, но ще го видя лятото, тогава се потя, сега всичко ми върши работа.

# 624
Балеа сензитив е с надпис без алуминий

А оставя ли петна по дрехите и предпазва ли наистина от изпотяване?
Като чета за този алуминий наистина започвам да се притеснявам. Май ще се преориентирам към Балеа сензитив, ако е хубав.

# 625
имайте в предвид, че продуктите без алуминий се водят деОдоранти, т.е. не предпазвят от изпотяване, а от неприятна миризма  Peace

# 626
  • Стара Загора
Тази вечер минах през Елитис и видях нови дезодоранти на Гарние - 72 ч. защита, но не пишеше нищо за петна по тъмни и светли тъкани. Отзиви? Имаше 2 вида. Много се зачудих и накрая нищо не взех, защото и без това имам гъбата на Дав и един Фа в момента нови.
Имаше и в черни опаковки, мъжки, не знам дали бяха нови те. newsm78

От другите им 48 ч. с лилава и зелена капачка също загледах. Имала съм с розовата и бях много доволна. После свикнах ли не знам, но сякаш спря да действа. Crossing Arms

# 627
имайте в предвид, че продуктите без алуминий се водят деОдоранти, т.е. не предпазвят от изпотяване, а от неприятна миризма  Peace

Значи няма пълно щастие Grinning

# 628
На мен са ми добре, но аз нямам особен проблем с изпотяването

# 629
Тоест действат на подобен на кристалите принцип ? Те също не спират изпотяването, а по-скоро неутрализират миризмата  Peace
Не знаех... Blush

Общи условия

Активация на акаунт