Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 35

• 112 878
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
  • Deutschland
Евтерпа против пърхот, премахна пърхота на дъщеря ми миналата година. Не вярвах, но се получи. Отделно косата й, която е почти до кръста, не се заплиташе след употребата му, беше мека и ухаеше много свежо на лимон.
Гледам във фб, че имат нови шампоани с арган, и кристали пак със същото Simple Smile

# 601
Момичета, четох много добри отзиви за шампоани на Евтерпа. Имате ли представа къде се продават?

В родния ми град ги продават в пощенския клон, беше ми много странно, когато видях, че в пощата продават козметика. Не знам обаче дали не е някаква самоинициатива на някоя от служителките или официално си ги продават.

# 602
  • Стара Загора
Официално си ги продават. От години ги има при тях. Аз лично съм купувала точно като им ги носят с кашоните. Peace

# 603
Заинтригува ме балсама без отмиване, много харесвам такива и странно, но с тях по- малко ми се омазнява косата  newsm78

# 604

Подкрепям мнението за Glyco-A-откакто го използвам,нямам нужда от професионален пилинг и почистване при козметик!!Премахва черните точки,изглажда релефа и ИЗЧИСТВА пигментациите.Кожата  ми става ИДЕАЛНА-нежна,мека и бляскава.НО-обезателно след прилагането му,използвам силно подхранващ дневен крем с SPF!(което е  нормално).

Как го нанасяте? Като обикновен крем ли? Предизвиква ли дразнения някакви, да не взема да се скопосам  Mr. Green

# 605
Това е ФБ страницата на Евтерпа. Надолу под снимките са писали в кой град къде могат да се намерят продуктите им.  Имат и сайт, от който може да се пазарува онлайн.

# 606
  • Пловдив
Да сте попадали на дезодорант без алуминий Thinking

# 607
Заинтригува ме балсама без отмиване, много харесвам такива и странно, но с тях по- малко ми се омазнява косата  newsm78
.
Балсамът си е чиста водица, поне за моята къдрава коса със сухи краища. Абсолютно нищо не прави, да не говорим да прибавя някакъв блясък. Като балсам за под душа също не става. В сравнение с него розовият Пантенол, който също е без отмиване, е направо божествен еликсир за косата. Да не говорим за сравнение с нещо по-качествено.

# 608
На BU, търси такъв, който да не е за изпотяване или имаше и една серия на Dove май на който си пишеше отпред free aluminium, ако не се лъжа.
Btw от дезодоранти против изпотяване и точно с този алуминий, за малко да мина под ножа на мишницата. А една позната не успя да се спаси и трябваше да се оперира.
Запушват се порите, става една голяма капсула, започва да се надува и да боли и просто няма спадане докато не отидеш на хирург.

# 609

Подкрепям мнението за Glyco-A-откакто го използвам,нямам нужда от професионален пилинг и почистване при козметик!!Премахва черните точки,изглажда релефа и ИЗЧИСТВА пигментациите.Кожата  ми става ИДЕАЛНА-нежна,мека и бляскава.НО-обезателно след прилагането му,използвам силно подхранващ дневен крем с SPF!(което е  нормално).

Как го нанасяте? Като обикновен крем ли? Предизвиква ли дразнения някакви, да не взема да се скопосам  Mr. Green
Ами то си е крем и го нанасям вечер след почистване на лицето.В началото има леко пощипване и 2 седмици се нанася през вечер. Ако има някои активни отворени пъпчици също има пощипване и след този период, като отминава след 2-3 минути. Аз засега съм доволна, сутрин кожата ми е успокоена и по-бързо завяхват пъпките. Относно цялостен ефект върху черни точки и петна, още не съм забелязала. Ползвам го от около месец и не ми изсушава допълнително кожата.

# 610
  • Пловдив
На BU, търси такъв, който да не е за изпотяване или имаше и една серия на Dove май на който си пишеше отпред free aluminium, ако не се лъжа.
Btw от дезодоранти против изпотяване и точно с този алуминий, за малко да мина под ножа на мишницата. А една позната не успя да се спаси и трябваше да се оперира.
Запушват се порите, става една голяма капсула, започва да се надува и да боли и просто няма спадане докато не отидеш на хирург.
уф...на мен ми се появиха тъмни петна...грозно е,как да ги махам нямам идея Tired И си мисля,че няма друго от какво да е...от дезодорантите за изпотяване.

# 611
Балеа сензитив е с надпис без алуминий

# 612
За Глико-А моята позната каза, че действието му е чрез излющване на повърхностния слой на кожата. Тя е около 29-30-годишна, имаше белези от пъпки от пубертета, откакто я познавам си беше с такива белези (около 7-8 години), които ги е третирала с какво ли не, но безуспешно, преди да пробва този крем.

# 613
Ужасно неприятно. Съжалявам, че така се е получило. Бихте ли споделили какво точно сте ползвали вие и вашата позната като марка и форма, ако не ви притеснявам, за да го избягваме. Аз например избягвам стикове, защото наистина запушват порите и се чувствам доста некомфортно с тях.

# 614
За петната си мисля, че прекалено близко се пръскаш и след зачервяване е станало тъмно петно. Пръскай отдалеч и за малко преустанови докато не минат.

За ползването - обезкосмих се и после ползвах дезодорант на Нивея и тогава ми се получи. Хирурга при който ходих каза, че тези средства против изпотяването са адски вредни и аз не съм му първият случай. Оттогава изхвърлих всякакви такива. С обикновен парфюмен дезодарант върши същата работа.

Общи условия

Активация на акаунт