Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 35

• 112 881
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Здравейте, момичета!

Бихте ли ми препоръчали някакъв крем или средство за избелване на лице, т.е. следи от белези от пъпки?
Благодаря предварително.
Ей този онзи ден го загледах, мисля да го взема, но не съм го пробвала и не мога да ти кажа нищо занего. Peace

# 586
Здравейте, момичета!

Бихте ли ми препоръчали някакъв крем или средство за избелване на лице, т.е. следи от белези от пъпки?
Благодаря предварително.

Като ученичка ми минаха белезите от стари пъпки, освен че премахна съществуващите и след това не са ми се появявали масирано нови пъпки, с изключение на отделни около цикъл, благодарение на Скинорен.

Сега позната имам, която пък имаше стари белези от акне, макар че няма в момента нови пъпки, и е много доволна от Глико А (малко е скъпичък за тази тема обаче) - кожата ѝ е видимо изчистена от петна, белези и пъпки.

# 587
Според мен няма по- добър ексфолиант от утайка от кафе. Освен, че ексфолира, стяга кожата, тялото изглежда леко отслабнало, а кожата после е кадифена, подхранена с масло от кафе, нямам нужда да слагам крем за тяло. И е напълно бесплатно.  Simple Smile
А кажете нещо за кремовете на Garanc, моля. Че направо ме сърбят ръчички да си взема някой от тях, а може би не е добра идея? Имала съм само един такъв, с люляк, и го изхвърлих заради гадната му миризма, тук при нас една циганка мие входа с препарат, който мирише по същия начин.  Grinning Обаче, за качеството на крема нищо не успях да разбера, да рискувам ли с друг?

# 588
  • Deutschland
Аз съм имала и сапун с кафе, но съм купувала еднократно и не помня марката Sad

# 589
Здравейте, момичета!

Благодаря предварително.

Като ученичка ми минаха белезите от стари пъпки, освен че премахна съществуващите и след това не са ми се появявали масирано нови пъпки, с изключение на отделни около цикъл, благодарение на Скинорен.

Сега позната имам, която пък имаше стари белези от акне, макар че няма в момента нови пъпки, и е много доволна от Глико А (малко е скъпичък за тази тема обаче) - кожата ѝ е видимо изчистена от петна, белези и пъпки.

Подкрепям мнението за Glyco-A-откакто го използвам,нямам нужда от професионален пилинг и почистване при козметик!!Премахва черните точки,изглажда релефа и ИЗЧИСТВА пигментациите.Кожата  ми става ИДЕАЛНА-нежна,мека и бляскава.НО-обезателно след прилагането му,използвам силно подхранващ дневен крем с SPF!(което е  нормално).

# 590
Идвам с малко глупави въпроси.
Никога не съм ползвала фон дьо тен, руж, пудра и подобни. Мажех се с крем за лице.
Взех си ВВ крем на Гарниер. Колко и как се нанася? Често пъти се получава кир ефект на брадичката.
Много цапа - отпред шапката ми е кафява. Така ли си е или аз бъркам нещо?
С какво се маха? Ползвам тоалетно мляко, после измиващ гел (имам Кауфландски с бамбук и някакъв зелен на Ейвън) и пак си чувствам лицето мръсно.
Смятам да си купя ежедневен пилинг за лице. Какъв ще ми препоръчате?
Препоръчвам ти да гледаш уроци в youtube
Аз  поне така се научих. Виждаш различни техники и вид нанасяне .
https://www.youtube.com/user/MakeUpButHow
Тази дама има страхотни видеота за нансяне на грим и всякакъв тип уроци свързани с красота.
Колкото до цапането - нормално е. Грима цапа - дрехи шапки и почти всичко до което се опре. Колкото до почистването при мен помагат кърпичките за махане на грим.

# 591
Момичета, четох много добри отзиви за шампоани на Евтерпа. Имате ли представа къде се продават?

# 592
  • Добрич
Според мен няма по- добър ексфолиант от утайка от кафе. Освен, че ексфолира, стяга кожата, тялото изглежда леко отслабнало, а кожата после е кадифена, подхранена с масло от кафе, нямам нужда да слагам крем за тяло. И е напълно бесплатно.  Simple Smile
Как нанасяш утайката, колко време стоиш с нея, добавяш ли и нещо? И не се ли цалага почистване на банята след това?

# 593
  • Пловдив
Банята става...  Crazy
След втория път се отказах.

# 594
Здравейте, момичета!

Благодаря предварително.
Ей този онзи ден го загледах, мисля да го взема, но не съм го пробвала и не мога да ти кажа нищо занего. Peace
Дано не ти прозвучи смешно, това, което ще ти препоръчам. Имах приятелка с много проблемно лице - цялото в пъпки и белези на зарастнали такива. В един момент я срещнах с видимо, дори очевАдно чисто и свежо лице. Питах я как го е постигнала - с Медикоидеал! Стори ми се нереално и реших да пробвам. Слава Богу, никога не съм имала проблем с кожата на лицето, но понякога ми "пониква" пъпка и се налага да вземам мерки. Пробвах и наистина останах удивена от резултата. Единственият проблем, който намирам, че е много сух. Но и на това намерих решение - първо с някакъв друг крем /какъвто имам в наличност или ползвам в момента /- само да е с лека консистенция, след това Медико-то. Скоро си купих - около 2.60 лв. е. Много добри резултати. Имайте предвид, че "познавам" това кремче от ранните си детски години и до ден днешен не ме е разочаровало.  Peace

# 595

Как нанасяш утайката, колко време стоиш с нея, добавяш ли и нещо? И не се ли цалага почистване на банята след това?
Сапунисвам тялото с душ-гел и и по него разтърквам утайката, стоя с нея една- две минутки, докато си бръсна краката, и се изплаквам.  Simple Smile След което изплаквам и банята, и няма никакъв проблем.

# 596
  • ❌❌❌
за утайката от кафе Peace Peace Peace Peace Peace

И по-рано писах - аз и кожата на лицето си така ексфолирам. После правя масаж с арганово масло. Sunglasses

# 597
Момичета, четох много добри отзиви за шампоани на Евтерпа. Имате ли представа къде се продават?
Във всевъзможни квартални магазинчета за препарати и будки за вестници. Аз не съм доволна, но са евтини и можеш да пробваш

# 598
Във всевъзможни квартални магазинчета за препарати и будки за вестници. Аз не съм доволна, но са евтини и можеш да пробваш

Аз от кварталната аптека купих този шампоан и този балсам. Изключително доволна съм, косата ми става разкошна дори и да не сложа от балсама. А с него става още по-хубава!

# 599
  • Пловдив
Вместо с утайка от кафе,може да ексфолирате с обикновена сода за хляб.Не цапа,а ефекта е същият Peace

Общи условия

Активация на акаунт