Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 35

• 112 893
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте Simple Smile По темата за интимните гелове имам любим продукт, този:

Рядко използвам очна линия, но тази се нанася много лесно и не се размазва:

# 571
Човече, радвай се, че не намираш. Аз имам алергия И там и какво ли не патих, докато разбера.
Алегриите са отделен въпрос. При някои и интимните са проблем...

Влизам да похваля червилата на Essens, тези с прозрачната капачка (снимката е от нета). По принцип не ползвам, но в студените дни ми се напукват устните и реших да сменям малко балсамите, обзаведох се с 2 в естествен цвят, едното малко към розово, другото към телесен, много са приятни, стоят естествено, мазнички са и пазят добре  Simple Smile

# 572
  • Бургас
Момичета, препоръчайте ми хубав ексфолиант за тяло моля Simple Smile

# 573
Рефан!
Тук ги намерих на смешни цени.
Единият се оказа със срок на годност, който изтича след 3 месеца, но другите си бяха ок, друг е чак до 2017.

Последна редакция: пн, 14 мар 2016, 10:31 от Не се сърди, човече

# 574
  • София

Освен това и SebaMed

И от двата съм изключително доволна и ги сменям, като свърши единия купувам другия, после пак стария, ей така за разнообразие Simple Smile

# 575
  • Бургас
Човече, радвай се, че не намираш. Аз имам алергия И там и какво ли не патих, докато разбера.
Ох,милата,и аз преди доста време имах проблем с един интимен гел на Ейвън и нещо ми се изпари желанието да пробвам други,ползвам бебешки сапун,а ти какво ползваш?
на Джая и на Билка с краставицата.  Peace
Благодаря,на Билка нещата са хубави,от скоро ги ползвам,може би ще пробвам.

# 576
Ох,милата,и аз преди доста време имах проблем с един интимен гел на Ейвън и нещо ми се изпари желанието да пробвам други,ползвам бебешки сапун,а ти какво ползваш?
На Ейвън е някак много изсушаващ кожата, Флоражин е най-нежният и най-хубавият който съм ползвала:
http://apteka.framar.bg/30006209/%D1%84%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B0% … 200-%D0%BC%D0%BB-

# 577
  • вятър в маслините, вятър над хребета
В момента ползвам интимния гел Jessa на DM. Страшно доволна съм- нежен, приятен, с дискретен аромат. Сравним е с Lactacyd, поне според мен, а е на половината цена.

# 578
  • Сливен
за интимен гел от около месец ползвам този http://bulgarianrose.bg/product/details/2108/category/172 на Българска роза Карлово и съм много доволна,напомня ми донякъде на Себамед,от същата серия ползвам и гела за лице http://bulgarianrose.bg/product/details/1995/category/171 ,лек ,не изсушава.

# 579
  • на последния етаж
Този - страхотен е!!!

# 580
  • София
Сетове грим на Catrice За 10 лв. невероятно добра комбинация от цветове. Също крем Пирин Дриим за лице, нощен и дневен.

Привет! Би ли ми написала откъде купуваш този крем, Пирин означава ли, че има нещо общо с планинските растения в Пирин?

# 581
  • Бургас
Този - страхотен е!!!

На каква цена е Simple Smile

# 582
  • на последния етаж
Около 11 лв. е редовната цена.

# 583
Здравейте, момичета!

Бихте ли ми препоръчали някакъв крем или средство за избелване на лице, т.е. следи от белези от пъпки?
Благодаря предварително.

# 584
  • Бургас
Лита, мерси ще го пробвам

Общи условия

Активация на акаунт