Модни консултации - 21

• 62 545
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • Street of Dreams
Не съществува елеганта обувка с грайфери на подметката. Laughing Да бъдем коректни с думичките.

Не ми следиш мисълта Simple Smile

# 601
  • Варна
Първите два чифта изобо не ми допадат.
Платформите горе-долу,но като се замисля,
наистина не се сещам да съм видяла да стоят добре
на какъвто и крак да е.
При Кейт също не ми допада.
Аз също имам, но ги нося изключително рядко,
защото се оказа, че при нашите разбити улици и плочки
с тях запончах да стъпвам настрани и да си изкълчвам крака,
а с всяка друга обувка, това не ми се случва.
А, уж не са много високи.

# 602
  • София
Може ли бърз въпрос,  къде в момента в София има намаления?  Оказва се ,че спешно трябва да си купя панталони 3-4на брой / и то не слим, а леко широки/
Скрит текст:
знам, че има тема за намаления в момента, но през тела ми е трудно да я открия?

# 603
Може ли бърз въпрос,  къде в момента в София има намаления?  Оказва се ,че спешно трябва да си купя панталони 3-4на брой / и то не слим, а леко широки/
Скрит текст:
знам, че има тема за намаления в момента, но през тела ми е трудно да я открия?

Виж в Бобо Зендер по моловете , има намаление.

# 604
Zara Имаше още някакви намаления, панталони, но вече всичко е много обрано и няма номера.

Тъй като явно обичам да си правя предизвикателства и главоболия, запазих си една поръчана чанта, която се оказа, не този цвят който си мислех и сега съм в чуденка с какво да я съчетамам - какво връхно или какви обувки. Идея за това прословуто тайпе. Което е нито рак, нито риба?
Скрит текст:

# 605
Момичета, може ли да ми дадете предложения от къде да купя такъв шал? Искам да е такъв голям и обемен..Напоследък попадам все на някакви мижави, дето приличат на нищо.

По възможност от Bershka, H&M и такива подобни...  Hug

# 606
  • София
Не се опитвай да връзваш чантата с друго бежово, а по-скоро я носи с бяло, черно и някакви ярки цветове лятото. И с дънково върви, ако носиш.

Последна редакция: ср, 17 фев 2016, 21:32 от L'Agent

# 607
  • Street of Dreams
Аз харесвам розово с бежово, или от онова розово-бежово, което е така модерно в последните години - виждала съм го под различни имена: Creme, nude, apricot, rose gold. Аз си поръчах такива обувки и мисля с подобен цвят чанта да ги нося напролет. Всъщност мислех да е обратното, но много харесах обувките. 

# 608
Момичета пак съм пред дилема. Канена съм на парти на, което ще има много хора (танци), членувам в такъв клуб, но не знам с какви о обувки да отида. При всички случаи, трябва да са малко по-официални, а в същото време удобни, нещо което да отива с клин, пола или рокля, защото още не съм избрала какво ще бъде. Нещо спортно елегантно може би, но обувките са ми по-големия проблем. Вие какво бихте сложили?

# 609
Какви са тези танци, че чак специални обувки? Защо просто не си вземеш едни допълнителни обувки, които да сложиш като дойде време за танците, или нещо от сорта на това?
http://www.tangoconcepts.com/images/shoes/maria-16_md.jpg
http://photos1.blogger.com/x/blogger/3470/1207/1600/469996/9203_ … nk_jaimegreen.jpg
Клина не е официална дреха ...

# 610
Kikаmora,  става въпрос за народни танци. Клина минава за спортно-елегантно с някоя шифонена риза например, имам обувки за хоро, но не искам с тях

# 611

След като редовно играеш, значи си знаеш възможностите, на колко високи обувки и колко дълго можеш да играеш с тях, така че няма какво да ни питаш Wink.
Иначе въпросът с клинът е много спорен Wink.

# 612
Не kikamora,  играя от много скоро и точно това е, че не знам колко бих издържала на нещо по- високо, за това се чудя какво да взема, да е  нещо удобно, но да отива на рокля, пола..,

# 613
И мислиш, че хора, които не играят и не ходят по такива дансинг събирания, ще знаят по-добре от теб?
В крайна сметка каквото и да вземеш, сигурна съм, че на края повечето ще сте боси, а ти няма да обуеш повече обувките Wink. Не си хаби парите на вятъра  Peace.

# 614
Момичета, може ли да ми дадете предложения от къде да купя такъв шал? Искам да е такъв голям и обемен..Напоследък попадам все на някакви мижави, дето приличат на нищо.

По възможност от Bershka, H&M и такива подобни...  Hug

какъв шал? вълнен или памучен/полиестерен? какъв десен, цвят?

по принцип ги поизкупих, но може, че е останало нещо след мен  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт