Модни консултации - 21

• 62 396
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
Лунно момиче, какво се опитваш да криеш с тези дълги поли? Ако те притеснява формата на краката, можеш да носиш панталони с по широки крачоли.

# 736
Или, да кажем, някакви леко разкроени поли, може и да прикриват коляното. От този тип като кройка:

# 737
  • по пътя
 :)kikamora, имам хубави крака всъщност, но усещането на дългите поли е ...не знам кара ме да се чувствам по един особен начин. Питах за Мерил Стрийп, защото винаги съм си те представяла като обличане в нейния стил от Дяволът носи Прада.
Беки, да разбира се, аз просто видях, че блондизоун имат някакви рокли делови стил, а Боте ги харесвам, но май са доста скъпички и не винаги това си личи в кройката.Не си спомням вече за сивата пола, но май аз бях Simple Smile Много ми допадат полите, които си показала, имам и такива в гардероба си, но кой знае защо не ги нося newsm78
Евил, творческа ми е работата, не изисква кой знае колко строг стил, но май съм позагубила тренинг в обличане за работа, та затова се допитвам.
Аглая, притеснява ме че имам малко пищното излъчване тип сочна италианка и ако не се прикрия изглеждам предизвикателно, може би за това се стряма да съм максимално покрита, но ще променя това.
Огромно благодаря момичета, никой няма да е така откровен с мен на живо, благодаря ви bouquet bouquet bouquet

# 738
  • София
Моята работа също не изисква строг код, обаче също се прикривам, не знам защо.
Ходя примерно с риза, дълга жилетка и изчистени дънки.

# 739
Лунно момиче, значи щом професията ти е творческа и непременно искаш дълга пола, тя може да е от този тип:

# 740
  • Варна
Лунно момиче, така човъркаш любопитството ми, значи  bouquet

# 741

Общи условия

Активация на акаунт