Модни консултации - 21

• 62 519
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
нищо де  Peace то всъщност този черния аутфит може да е за друг повод.

Аз не си падам много по тези хендмейд изложения, но понякога забърсвам по нещо и последното беше една превъзходна копринена брошка. За съжаление нямаше друга, иначе се подписвам под нещо такова за освежаване на подобен аутфит.

# 631
  • Варна
И на мен ми хрумна брошка,
но я свързвам с по...улегнали жени.
И да си призная хубави брошки не съм виждала.

Имаше хубава мода за цветя-брошки,
но мисля, че са вече демоде.

# 632
Момичета, може ли да ми дадете предложения от къде да купя такъв шал? Искам да е такъв голям и обемен..Напоследък попадам все на някакви мижави, дето приличат на нищо.

По възможност от Bershka, H&M и такива подобни...  Hug

какъв шал? вълнен или памучен/полиестерен? какъв десен, цвят?

по принцип ги поизкупих, но може, че е останало нещо след мен  Mr. Green

Такъв да бъде, сив и голям .. мисля, че е памучен, но не съм сигурна.

Този дали е такъв

# 633
нищо де  Peace то всъщност този черния аутфит може да е за друг повод.

Аз не си падам много по тези хендмейд изложения, но понякога забърсвам по нещо и последното беше една превъзходна копринена брошка. За съжаление нямаше друга, иначе се подписвам под нещо такова за освежаване на подобен аутфит.
да, за друг повод!

# 634
  • София
Да си кажа честно, аз шалове си купувам от ВУ. Има тонове! И по 1-2 лв, просто не мога да им устоя! Всякакви видове се намират.

# 635
  • София
Ех, отидох до мола вчера ,но вместо с панталони си тръгнах с обувки  #Cussing out
Сега бюджета за панталоните е още по малък  Sad ще обикалям в теранова, калиопе, hm, за нещо много евтинко.
Скрит текст:
взех си.чисто черни кецове и ботички с оксофордски дупки, както каза една колежка.

# 636
Barbed, съвета ми за такъв тип събиране (от танцова формация) е да си обуеш или обувките, с които танцуваш по принцип...или други, удобни обувки, но не нови. Ако имаш намерение да танцуваш, разбира се. Друг вариант е да изглеждаш зашеметяващо, но да станеш 2пъти, защото краката ти не издържат. Simple Smile

# 637
В манго имаше големи шалове.

# 638
Barbed, съвета ми за такъв тип събиране (от танцова формация) е да си обуеш или обувките, с които танцуваш по принцип...или други, удобни обувки, но не нови. Ако имаш намерение да танцуваш, разбира се. Друг вариант е да изглеждаш зашеметяващо, но да станеш 2пъти, защото краката ти не издържат. Simple Smile

просто има парти на клуба,  няма да се играят само хора. Предполагам няма да ставам много, защото не съм от напредналите, официално събиране е и не ми се ходи със скарпините, но трябва да измислия нещо удобно и елегантно

# 639
Скрит текст:
Момичета, може ли да ми дадете предложения от къде да купя такъв шал? Искам да е такъв голям и обемен..Напоследък попадам все на някакви мижави, дето приличат на нищо.

По възможност от Bershka, H&M и такива подобни...  Hug

какъв шал? вълнен или памучен/полиестерен? какъв десен, цвят?

по принцип ги поизкупих, но може, че е останало нещо след мен  Mr. Green

Такъв да бъде, сив и голям .. мисля, че е памучен, но не съм сигурна.

Този дали е такъв

тези двата според мен са различни. По принцип на снимката е момичето, което я е пуснало (доколкото знам), може ако иска да ти сподели откъде е.

ето сив: http://www.zara.com/bg/en/woman/accessories/scarves/scarf-c375004p3275446.html

В страдивариус има много хубави. В манго според мен хубавите вече отдавна ги няма, но е въпрос на вкус.

в hm за последните 8 месеца само 2 шала са ми харесвали.

# 640
Добре де нужно ли е всичко да е копи пейст? Първият шал също е хубав. А даже не е задължително да е сив. Можеш да сложиш любимият ти цвят например и да внесес индивидуалност.

# 641
На мен шаловете в началото много ми харесват, после бързо ми писват, имам само няколко, които много харесвам непрекъснато. Така че какъвто и да избере, все тая. Имах една колежка, която все се увиваше в шалове и ми беше леко странно, не мислех, че ще посегна към нещо такова, аз имах два дебели за планината и ги слагах на студ, но един ден акомпанирам една дружка по магазините. На мен нищо не ми трябваше, но ходя, тя нещо си избира и влиза в един индийски магазин. И аз се мотая безцелно и гледам едни шалове: освен, че страхотно красиви, миришеха невероятно. Този шал сигурно до дестото пране миришеше все така, боите ли му бяха ароматизирали, какво бяха правили - не знам. И така шал след шал след шал сле шал.... в момента всяко диванче, фотьойлче, столче и т.н. си има шал, два, три. Няколко в колата. В офиса още няколко (вече заключени) и изобщо шалове. Да се знае откъде съм минала. Тези от зара стават и за плажа за постелки, даже са много хубави. Този сезон са вече не шалове, а одеалца и етно килимчета направо. Допреди това се ограничаваха само до шалове-шалтета.

Първият шал според мен винаги е повратния камък.

# 642
  • Street of Dreams
През всичките 13 години немкиня без шал/кърпа на врата не съм видяла. Носят ги не само на улицата, но и в офисите, по заведенията, навсякъде, през всички сезони - това е немската елегантност, обект на много шеги от наша страна. Дори да ми харесва много в някои съчетания, банално ми е, задушава и нося шал само когато ми е студено. С роклята и ботушите ще върви, но само навън.

# 643
OnDiNe_, аз всъщност презирам всичко немско, странно как бях сравнена с "немкиня". Не мога да си представя наказанието човек да живее в такава ощетена среда, но други инаричат това щастие. Свят широк, хора всякакви, вкусове всякакви. Laughing

# 644
Абсолютно съм съгласна, че първият шал е повратния  момент. Моят пръв беше преди 4 години, сега имам поне 10. Черна рокля разнообразявам точно с шал и бижута в неговия цвят.

Общи условия

Активация на акаунт