iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 72-ра тема

• 57 838
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Denis, благодаря!

# 496
Минаха повече от 15 дни откакто съм поръчала,нямам известие от пощата,да чакам ли още или да отивам до митница?За 35 $ ми беше поръчката.

Днес получих три пратки. От 27.01, 02 и 3.02  и всички си дойдоха в пощата , въпреки, че едната е за $54.

# 497
  • Под люляка
denis., огромно Благодаря   bouquet

# 498
  • На ръба..
А всеки път ли получавате известие от пощата, аз предния път не получих известие, а пратката от 15 дни беше в пощата  ooooh!

# 499
  • София
А всеки път ли получавате известие от пощата, аз предния път не получих известие, а пратката от 15 дни беше в пощата  ooooh!

Не, за съжаление и на мен ми се случва. Служителките в пощата всеки път се сърдят, че трябва да ровят, все едно аз съм виновна, че не е дошло известие  Whistling

# 500
  • Бургас

Не, за съжаление и на мен ми се случва. Служителките в пощата всеки път се сърдят, че трябва да ровят, все едно аз съм виновна, че не е дошло известие  Whistling
На мен пък директно ми звънят от пощата да ми кажат, че ми е дошла пратката. Даже не знам от къде ми имат телефона.

# 501
  • София
На мен пък директно ми звънят от пощата да ми кажат, че ми е дошла пратката. Даже не знам от къде ми имат телефона.
На ордера върху кашона е изписан телефона. /I herb са свършили тази работа  Wink/

# 502

Аз получавам всеки път, въпреки че понякога се бавят.

Код за 5 $ отстъпка от iherb.com - SDB331

# 503
  • Бургас
На ордера върху кашона е изписан телефона. /I herb са свършили тази работа  Wink/
Не съм забелязала. Виждала съм името и адреса, но телефона съм го пропуснала  Simple Smile

# 504
  • Berlin
И на мен ми звънкат. Много е удобно така. Laughing

denis, аз писах по-назад за комплекс витамини за ММ, обаче ако може директно към теб да се обърна. Laughing Той се оплаква от боцкане в сърцето понякога, от пренапрежение и нерви, а онзи ден казва, че се чувства близо до burn out Sad, та какво мога да му взема за успокояване, за психическо здраве и за повече сили? А също и ако някой друг може да ми помогне, да сподели. Simple Smile
Имаме омега 3, вит. Д, К7 и Ц, магнезий и рибено масло в момента вкъщи.

А маслото от ВИ около МЦ ли се пиеше (как)? Този път ще си запиша. Laughing

Код за отстъпка при първа поръчка от сайта - DCN033

Последна редакция: пн, 15 фев 2016, 16:24 от abs

# 505
  • На ръба..
Явно няма ясни правила, по които работят в различните пощенски станции  Laughing

# 506
  • Пловдив
Ей,ма сега ви завидях...много сте VIP  Wink

А на моето известие все ми пишат,че иде от Швеция.

# 507
  • Чукарландия
А на моето известие все ми пишат,че иде от Швеция.

Швеция?  Joy
Направо къртят в някои пощенски станции. Mr. Green

# 508
  • Berlin
И моите минават през Швеция, но това не попречи да мине една пратка на митница.
А иначе пощальнката (едната) ми звъни понякога, понеже не й се носи до нас пратката. Laughing Но това за други, препоръчани, от iherb повече с известието си ходя.

Код за отстъпка при първа поръчка от сайта - DCN033

# 509
  • София
abs
Когато има здравословен проблем, трябва да се консултирате с лекар. Аз мога да помогна само в избора на конкретни продукти / ако желаеш/

И да напомня, че промоцията на Репелентите е до сряда /17.02/ -  20.00часа   Peace

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

Последна редакция: пн, 15 фев 2016, 20:42 от denis.

Общи условия

Активация на акаунт