На море в Турция - тема 42

• 127 177
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Искам да спадат още цените, ние не направихме ранна резервация и чакаме спада  Grinning
И ние така чакаме Hug

# 121
Искам да спадат още цените, ние не направихме ранна резервация и чакаме спада  Grinning
И ние така чакаме Hug
А има ли вече такъв?  Rolling Eyes

# 122
  • София
Искам да спадат още цените, ние не направихме ранна резервация и чакаме спада  Grinning
И ние така чакаме Hug
А има ли вече такъв?  Rolling Eyes
е ще видим де, до края на март има време нали така  Grinning
обикновенно до тогава стоят ранните резервации, после ще започнат ласт минит - юни, края на август за септември  Simple Smile

# 123
При нас имаше спад със 150 лв,но от 1,02 цената отново е същата на която ние резервирахме....догодина ще правя резервация след 10-ти януари.

# 124
Не можах да намеря на предна страница отзиви за Саламакис......обаче ми е странно защо Ориент предлагат само закуска и вечеря в този хотел....

# 125
Аз резервирах декември за Мармарис. От тогава до сега има 2 пъти леко покачване. Януари + 6 лв, февруари +10 от първоначалната цена на пакета на човек.

# 126
Не можах да намеря на предна страница отзиви за Саламакис......обаче ми е странно защо Ориент предлагат само закуска и вечеря в този хотел....

Салмакис се казва  Wink  Предлагат го и с ОИ, явно не си видяла цените, долните таблици виж.
Миналото лято, ако не се лъжа, имаше съфорумка която беше почивала там   Thinking Ето, намерих: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=841816.msg30955548#msg30955548

# 127
 Hug Благодаря. Тя и дамата е писала, че  са били на полупансион, но да, видях, че последната таблица е с ол инклузив  newsm78

# 128
  • Бургас
Понеже имаше питане за пътуването с личен транспорт или с автобус, всеки сам си решава, въпрос на избор  Wink
при автобус - трябва да се съобразяваш с още 50 човека, неудобни са седалки, за разлика от колата, при спиране за тоалетна се чака много защото всички автобуси спират на едни и същи места, става лудница
при собствен транспорт - по удобно е, мобилен си и можеш сам са си организираш ексурзии и шопинг, спираш където си поискаш по време на път, но трябва да са двама шофьорите зада се сменят, иначе е много изморилно за един човек да вземе разстояние
Като средства - при 4 души е равностойно излиза колкото и с автобус. Но ако са двама души определено с автобус е по-евтино отколто с кола.

А ако се случи нещо с автомобила и ви поискат 2000-3000 лв за ремонт какво правим????

# 129
  • Варна
А ако се случи нещо с автомобила и ви поискат 2000-3000 лв за ремонт какво правим????

Е ее стига де , не трябва да сме черногледи. Simple Smile
Въпроса е когато всичко е нормално.
Много от фирмите намалят само по 80 лв. за транспорта.Тогава сметката не излиза за 4 души дори до най - близкия масов Курорт Кушадасъ.Много зависи и от колата , има дето харчат 5/100 има и по 15/100.

# 130
  • Beyond the Frontiers
Пак като дават тези цени е добре. Всичко е въпрос на договор. В много случай когато агенцията договаря цени по совалки, хотелите дават по-добра цена /правят пакети с отстъпка/. В такива случаи цената със собствен транспорт може да е даже по-неизгодна. Проверявала съм го няколко пъти с дълги разисквания с колегите. Но е факт, има договорни отношения - водят им 40 души за престой от ... до .... дата и цената е една, някой отива със собствен транспорт за същия период и цената е друга, даже по-неизгодна. Търговски договори.

# 131
  • Някъде в Европа...
Здравейте,интересува ме хотел по близко до България-със собствен транспорт,за 2 възрастни и дете на 6 г.Да е на брега,да е с хубава анимация и разнообразна храна(алл) ,да е чистичко.
С кои агенции резервирате?
А кои организирани оферти с автобус са най-добри и докъде и с кой туроператор ?
Благодаря!
От два   три  дни ТА-Албена Холидейс имат много приемливи  цени ,даже една  идея  с  по  добри цени от ТУРС клуб.  Изберете  си  конкретен  хотел  и  си  направете  запитвне  на  имейл или  лично . Аз  съм  доволна от любезноста и на двете агенции. Та  дори и от Ориент99,но  там  малко  по  ни  се  оскъпява почивката.
Един гоооляяям глас за ТУРС КЛУБ
Държа да отбележа, че съм съвсем нова клиентка за почивка в Турция. Срещнах пълно разбиране, добри съвети и достатъчно търпение, даде ми се добра цена и като добавим и отзивите по форумите, се спрях на тях и въобще не съжалявам, дори напротив.. Първото ми убеждение за гласуваното доверие е вече факт. Вчера ме увериха, че цената ще бъде намалена с над 5% и ще има нов договор. Вярвам им безрезервно.
Успех в избора първо на място, после на хотели и накрая на агенция, която да оправдае очакванията ви!

# 132
Вчера ме увериха, че цената ще бъде намалена с над 5% и ще има нов договор.
Защо?

# 133
  • Някъде в Европа...
Вчера ме увериха, че цената ще бъде намалена с над 5% и ще има нов договор.
Защо?
Сключих договор януари месец, по цени за ранни януарски записвания. От тази седмица някои хотели имат намаление заради руснаците и нашия хотел е сред тях. Турагентът реагира веднага и ми предлага новата актуална, по-ниска цена и преподписване на договор Simple Smile. Е, какво повече да кажа освен чудесна фирма и чудесен агент, който работи там! 😉 Така се печелят клиенти!

# 134
Не знам защо нонстоп се възхвалява нещо нормално (преподписване на договор при намаление на цена на хотел ) все едно кой знае какво геройство е направил турагента, в случая една твърде коментирана фирма. Миналата година докато си избирахме окончателно хотела в една туристическа агенция(не Турсклуб, каква изненада Simple Smile), една от служителките, която не обслужваше нас, звънна по телефона на нейни си клиенти, за да им каже, че цената на хотелал им е намалена известно време след подписването на договора между клиента и ТА и че трябва да минат през офиса на ТА, за да им възстановят някаква сума. Напоследък пак доста скрита реклама се завърта в тази тема, все си мисля, че идеята е взаимопомощ.

Общи условия

Активация на акаунт