На море в Турция - тема 42

• 127 171
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте,
кой от тези хотели ще ми препоръчате, като датата на тръгване е 29.04. -
LONG BEACH RESORT - 5*
DELPHIN BOTANIK - 5* - тук сме били два пъти, но бихме потретили
KAMELYA WORLD FULYA RESORT 5*
KAMELYA K CLUB 5*
WOW KREMLIN PALACE
Благодаря предварително  bouquet

Здравейте,
И ние като Крем карамел сме в чуденка.Какво мислите за почивките за Великденските и майските празници?Има ли смисъл пътуването до Анталия или не може да се усети очарованието на хотела и курорта в този период.Ние сме с две деца и ме е страх да не "полудеят"от скука ако няма какво да правят.

Очарованието може да се усети и през декември  Wink
От скука няма да полудеят, но за плаж/море няма гаранция. Дори отопляем басейн не е гаранция защото не се знае дали ще пуснат отоплението  Confused Принципно през м. май си е топличко и става за плаж, но с известен риск.

# 106
  • Варна
А аз да попитам защо да се изключи Wow Kremlin ? Кои са лошите му страни? Чудила съм се защо е на ниска цена, а изглежда добре.

Освен това,което написа Татяна и защото е стар и увехтял и миришеше ужасно,какво като му е голяма територията Peace

# 107
  • Пловдив
Тази година като гледам офертите на хотелите по добре да се почива в Анталия отколкото в Кушадасъ.Мармарис и Дидим.

# 108
  • Пловдив
                                               Разпродават турски хотели заради спад в туризма
http://trip.dir.bg/news.php?id=21603298

# 109
  • София
Здравейте,
кой от тези хотели ще ми препоръчате, като датата на тръгване е 29.04. -
LONG BEACH RESORT - 5*
DELPHIN BOTANIK - 5* - тук сме били два пъти, но бихме потретили
KAMELYA WORLD FULYA RESORT 5*
KAMELYA K CLUB 5*
WOW KREMLIN PALACE
Благодаря предварително  bouquet

Здравейте,
И ние като Крем карамел сме в чуденка.Какво мислите за почивките за Великденските и майските празници?Има ли смисъл пътуването до Анталия или не може да се усети очарованието на хотела и курорта в този период.Ние сме с две деца и ме е страх да не "полудеят"от скука ако няма какво да правят.

Бил съм 10 дни в Анталия в хотел Лонг бийч от 7 до 17 май Simple Smile.
 Времето беше страхотно, само един ден валя дъжд до обед.
По същото време в София бяха извадили зимните ботуши Wink.
Първите два дни след валежа с къпехме само на басейна с подгряваща вода, но следващите 8 и на останалите басейни и в морето.
Единствено вечер бе малко по-хладничко, понякога за нощната дискотека си обличахме якета.
Но пък в дискотеката има 4 огромни варела, в които палят огньове и освен ефектно е и много топло около тях.

Абсолютно всичко в хотела работеше, включително и страхотния аква парк, така че нямаше никаква разлика от по-късния сезон.  Simple Smile

Дори на пирса на 12 или 13 май наслагаха шезлонгите.

Анимацията вървеше с пълна сила по басейните и си беше лятно настроението на 10 май

За децата въобще не се притеснявайте. За тях Лонг бийч е все едно са попаднали в рая.  Могат да полудеят от развлечения, но не и от скука Joy
Дори в Алания вече бяха вдигнали цените на всичко по магазините и си бяха летни цени за съжаление. Но пък като купиш нещо по-голямо те откарват с кола до хотела. А то си е към 30-40 км. Абе, супер си е в Турция Peace

# 110
Здравейте,интересува ме хотел по близко до България-със собствен транспорт,за 2 възрастни и дете на 6 г.Да е на брега,да е с хубава анимация и разнообразна храна(алл) ,да е чистичко.
С кои агенции резервирате?
А кои организирани оферти с автобус са най-добри и докъде и с кой туроператор ?
Благодаря!
От два   три  дни ТА-Албена Холидейс имат много приемливи  цени ,даже една  идея  с  по  добри цени от ТУРС клуб.  Изберете  си  конкретен  хотел  и  си  направете  запитвне  на  имейл или  лично . Аз  съм  доволна от любезноста и на двете агенции. Та  дори и от Ориент99,но  там  малко  по  ни  се  оскъпява почивката.

# 111
Как са автобусите на ТА-Албена Холидейс?

# 112
Как са автобусите на ТА-Албена Холидейс?
Въпрос на късмет. Имат и с монитори на всяка седалка.

# 113
Гледам и не вярвам на очите си! http://dari-tour.com/%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB/ephesus-prin … %D0%B5%D1%801qq50,ще се окажеш добър пророк

# 114
Нищо не става ,дай пак

# 115
# 116
Цените май били объркани, говорих с фирмата по телефона и се извиниха за ниските цени:)

Последна редакция: пт, 05 фев 2016, 13:46 от valya_bl

# 117
шок и ужас Laughing А има ли хора,които са пътували с тях да изкажат мнение.

# 118
Става интересно вече  newsm78

# 119
  • София
Понеже имаше питане за пътуването с личен транспорт или с автобус, всеки сам си решава, въпрос на избор  Wink
при автобус - трябва да се съобразяваш с още 50 човека, неудобни са седалки, за разлика от колата, при спиране за тоалетна се чака много защото всички автобуси спират на едни и същи места, става лудница
при собствен транспорт - по удобно е, мобилен си и можеш сам са си организираш ексурзии и шопинг, спираш където си поискаш по време на път, но трябва да са двама шофьорите зада се сменят, иначе е много изморилно за един човек да вземе разстояние
Като средства - при 4 души е равностойно излиза колкото и с автобус. Но ако са двама души определено с автобус е по-евтино отколто с кола.

Искам да спадат още цените, ние не направихме ранна резервация и чакаме спада  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт