На море в Турция - тема 42

• 127 099
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте на всички.
Отдавна се каним,но тази година май сериозно решихме да отидем до Турция.Разглеждах оферти,но тези със самолет за 4-членно семейство ми се сткруват соленички и май ще сме с автобус.Затова имам два въпроса.Според вас две деца на 3 и на 7 са ще издържат ли пътуване с автобус до там,много ли ще са уморени,а за възрастни много ли е тежко с децата и второто питане кой е най-близкия курорт,хубав ли е и колко горе долу ще е пътя до там от София.
Мерси предварително за отговорите!!! Hug

# 91
А аз да попитам защо да се изключи Wow Kremlin ? Кои са лошите му страни? Чудила съм се защо е на ниска цена, а изглежда добре.

# 92
  • Варна
Нашата първа почивка в Турция преди доста години беше организирана от приятели в 3*хотел в Кушадасъ. Никога, ама никога не бих повторила хотел в Турция от тази категория. Не знам как завинаги не се отказахме да почиваме там след това преживяване.

Обстоятелствата доста са предопрелили резултата Sad Липса на опит при първо ходене , предоверяване на чужди вкусове , явна незаинтересованост защото едно подробно преравяне за отзиви сигурно би подсказало резултата.От там и пълното отричане на огромния сегмент от по ниско разрядни хотели.На няколко пъти ни се е случвало в пансиони или отделни ваканциони апартаменти да си починем по добре отколкото в 5*.Да не говорим че има места където няма 5* , като например Гьокчеада , Саръмсаклъ................. , а много си заслужават.Има и други парадокси.Примерно един 4* Голдън Ейдж е по  - добър от много нискотарифни 5*.Имам 2-3 случея на прекрасни чистички мънички 3* хотелчета.Разбира се няма как да очаквате набор допълнителни услуги , или някакво разнообразие на храна в хотелче за 80 души както в такъв за 800 или 2 000.Естествено цената също е фактор - едно е двама да спите и закусвате за 80 лири , друго е за 1 да плащате 180 евро .

# 93
А аз да попитам защо да се изключи Wow Kremlin ? Кои са лошите му страни? Чудила съм се защо е на ниска цена, а изглежда добре.

Този хотел е насочен към руска клиентела, която сега липсва, а тези над 900 стаи трябва да се запълват някак - за това цената ще е ниска.

# 94
  • Бургас
Здравейте на всички.
Отдавна се каним,но тази година май сериозно решихме да отидем до Турция.Разглеждах оферти,но тези със самолет за 4-членно семейство ми се сткруват соленички и май ще сме с автобус.Затова имам два въпроса.Според вас две деца на 3 и на 7 са ще издържат ли пътуване с автобус до там,много ли ще са уморени,а за възрастни много ли е тежко с децата и второто питане кой е най-близкия курорт,хубав ли е и колко горе долу ще е пътя до там от София.
Мерси предварително за отговорите!!! Hug
Този въпрос доста често се задава и отговора винаги е "Ти най-добре си познаваш децата". Пътят е доста и само ти може да прецениш дали децата ти няма да се изнервят от това. По принцип по-голямата част от пътуването е нощен преход и децата заспиват.  Прецени поведението на децата си и си реши. Ако твоите са по-буйнички, това няма да е ок за останалите пътници.
Може да им измислиш някакви тихи занимания в автобуса, които да са им по вкуса.

# 95
  • Русе
peterky2002, както съм написала беше преди доста години. По -късно съм била  и в 4*хотел в Кемер, където беше добре. Оттогава никога повече не съм оставяла друг да ми избира хотел и да ми организира почивка, в резултат на което знам какво да очаквам и нямам изненади. Всеки преценява сам за себе си от какъв хотел има нужда и какви средства може да отдели.  Hug

# 96
  • навсякъде
Благодаря на всички  bouquet успях да задраскам два от пет  Grinning , сега остава семейния съвет. За нас е важна анимацията, особено вечерната и да има басейн с подгряване, защото не ми се вярва началото на май водата да се стопли.

# 97
  • постоянно
peterky2002, както съм написала беше преди доста години. По -късно съм била  и в 4*хотел в Кемер, където беше добре. Оттогава никога повече не съм оставяла друг да ми избира хотел и да ми организира почивка, в резултат на което знам какво да очаквам и нямам изненади. Всеки преценява сам за себе си от какъв хотел има нужда и какви средства може да отдели.  Hug

Све ,
какъв е плажът в Кемер , би ли споделила. Ние ще сме в Гюнюк през август. Искам да знам дали да нося плажни "обувки " или ще минем и без тях.
Благодаря ти предварително.
 Hug

# 98

Све ,
какъв е плажът в Кемер , би ли споделила. Ние ще сме в Гюнюк през август. Искам да знам дали да нося плажни "обувки " или ще минем и без тях.
Благодаря ти предварително.
 Hug

Задължително си вземете аква обувки. Ние бяхме в Белдиби, но мисля че навсякъде в Кемер плажът е пясък с чакъл. Във водата също има камъни, но за сметка на това е кристално чиста и има адски много риби

# 99
  • Русе
her_76, nadjusha вече ти е отговорила. Аз съм ходила в Кемер преди 7-8 години, но доколкото си спомням, мнението ми съвпада с нейното.  Hug

# 100
Благодаря на всички за информацията. Ако някой има информация за тези хотели в Кушадасъ нека сподели. Това са линкове на хотелите:
http://www.emeraldbg.com/hotel/70337/2/305/62450/185205/RAMADA-R … DASI-&-GOLF-5*.html
http://www.emeraldbg.com/hotel/68597/2/305/8321/195030/IMBAT-4*.html
http://www.emeraldbg.com/hotel/68597/2/305/8392/195053/SENTINUS-HOTEL-4*.html
Според Вас кой от тези хотели да изберем.  bouquet bouquet bouquet bouquet

# 101
Здравейте,интересува ме хотел по близко до България-със собствен транспорт,за 2 възрастни и дете на 6 г.Да е на брега,да е с хубава анимация и разнообразна храна(алл) ,да е чистичко.
С кои агенции резервирате?
А кои организирани оферти с автобус са най-добри и докъде и с кой туроператор ?
Благодаря!

Последна редакция: чт, 04 фев 2016, 12:31 от ilein7

# 102
  • постоянно
Благодаря на nadjusha и *sve*  за отговорите. Ще вземем аква обувки за всеки случай.
А какви пари е по-добре да се носят- лири или долари ?

# 103
Благодаря на nadjusha и *sve*  за отговорите. Ще вземем аква обувки за всеки случай.
А какви пари е по-добре да се носят- лири или долари ?

Миналото лято като гледах цените в лири и долари там ,и тукашния курс на лирата и долара определено беше по-изгодно да плащаш в лири

# 104
Здравейте,
кой от тези хотели ще ми препоръчате, като датата на тръгване е 29.04. -
LONG BEACH RESORT - 5*
DELPHIN BOTANIK - 5* - тук сме били два пъти, но бихме потретили
KAMELYA WORLD FULYA RESORT 5*
KAMELYA K CLUB 5*
WOW KREMLIN PALACE
Благодаря предварително  bouquet

Здравейте,
И ние като Крем карамел сме в чуденка.Какво мислите за почивките за Великденските и майските празници?Има ли смисъл пътуването до Анталия или не може да се усети очарованието на хотела и курорта в този период.Ние сме с две деца и ме е страх да не "полудеят"от скука ако няма какво да правят.

Общи условия

Активация на акаунт