На море в Турция - тема 42

• 127 133
  • 727
  •   1
Отговори
# 210
  • Някъде в Европа...
Искам да попитам били ли сте преди в Kamelya Fulya и как е хотелът, храната и плажът /пясъчен, плитък и т.н/. Стаите малки ли са / за 2 души/?

Цитат
Не съм била (за пръв път ще почивам в Т). Препоръчаха ми го, а и доста почетох в tophotels.ru. Пишат, че плажа е супер,само пясък, широк, бавно и плавно навлизане в морето, дълга плитка зона...
За стаите - гледах клипчета Simple Smile
Отначало се двоумих дали да не са къщичките, но реших Фулия заради по-централното му местоположение в комплекса. За Селин пишат, че е най-луксозния и най-спокойния. Даже мисля, чев руския сайт попаднах на интетесно мнение за разделението по категории почиващи в трите хотела - в къщичките били хората с малки деца, във Фулия - с подрастващи деца, а в Селин - без деца Simple Smile

Последна редакция: вт, 09 фев 2016, 15:32 от AIR

# 211
Хотелите които следя са Kamelya Fulya, Ideal Prime Beach 5* ,VENOSA i Palm wings - в Сиде,Мармарис Дидим и  Къшадасъ навсякъде цените паднаха.Кажете вие кои хотела са останали на същото ниво или са се вдигнали?
Веноса и палм уингс  при кои агенции паднаха цените
защото при ориент и турс клуб не са мръднали изобщо

# 212
  • Пловдив
Ориент99 за юни

# 213
  • Русе
А за кой Палм уингс става въпрос? Аз следя този в Дидим и за 10.06. За нас четиримата цената е паднала с 15 лв., но така или иначе при тях е по-висока от тази на Турс клуб.

# 214
  • постоянно
Вие докато се начакате и охлювът се шмугнал в храстите.

Не се заяждам , но за хора решили да дадат 2-3-4 хиляди за почивка да следят цените че паднали с 15-20 лв- не разбирам   Thinking   Peace

# 215
Vogue Bodrum и Aquasis, Дидим си вдигнаха цената първия осезаемо, втория с около 50 лв. на човек. Ефталиите, Ариа, Палома Клуб Султан, Пайн бей  -Кушадасъ, Лонг Бийч - Сиде и доста други са на същата цена, както през декември.
Аз следя Паломата, защото направихме резервация през ноември и твърдя, че цената е нагоре с около 40 лева за 2+1 (поне за нашия период). Друг е въпроса и че капарото също е нагоре (беше 25% а сега е 35).

# 216
  • Пловдив
Аз резервирах за Eftalia Village***** , цените от януари са повишени с около 50 лв на човек😉

# 217
А аз изобщо не следя промените в цените, а гледам статистиките за отлив на германци, англичани, опитвам се някак си да разбера накъде вървят нещата в геополитическо-военен план, не че съм специалист по тези въпроси, и си мисля, а бе ние ли сме най-смелата нация в Европа, за която  най-важното нещо са 50-100 лв. намаление. А по природа съм оптимист, а не фаталист, ама...

От друга страна, днес си загубих 2-3 часа да търся оферти за алтернативно море - ами почти всички фирми предлагат 4 хотела в Сицилия - четох мнения за тях по чуждите сайтове - ами не стават - вярно, зависи си и от индивидуалните предпочитания, но като цяло мненията са относителни.  Гледах и за Сардиния - цени като за добра 5-ца в Анталия, но по мнения, не,  Канарите - пак така - само някакви 2-3 хотела, явно да са на поносими цени за българите /за тях нищо не четох, признавам си/.

С 2 думи - такъв богат избор и на дестинации, и на локации, и на условия, и на цени, каквито има в Турция, трудно се намират на други места. Но, визирам чартър, аква анимации, плаж, топло море /за юни/, добро обслужване....

Надявам се поне до месец да има по-голяма яснота накъде вървят нещата, защото в момента Русия дърпа на една страна, НАТО на друга, а самата Турция си гони локалните политически цели.... И всичко това, поне за мен, поражда известни размишления "за" и "против".

# 218
А аз изобщо не следя промените в цените, а гледам статистиките за отлив на германци, англичани, опитвам се някак си да разбера накъде вървят нещата в геополитическо-военен план, не че съм специалист по тези въпроси, и си мисля, а бе ние ли сме най-смелата нация в Европа, за която  най-важното нещо са 50-100 лв. намаление. А по природа съм оптимист, а не фаталист, ама...

От друга страна, днес си загубих 2-3 часа да търся оферти за алтернативно море - ами почти всички фирми предлагат 4 хотела в Сицилия - четох мнения за тях по чуждите сайтове - ами не стават - вярно, зависи си и от индивидуалните предпочитания, но като цяло мненията са относителни.  Гледах и за Сардиния - цени като за добра 5-ца в Анталия, но по мнения, не,  Канарите - пак така - само някакви 2-3 хотела, явно да са на поносими цени за българите /за тях нищо не четох, признавам си/.

С 2 думи - такъв богат избор и на дестинации, и на локации, и на условия, и на цени, каквито има в Турция, трудно се намират на други места. Но, визирам чартър, аква анимации, плаж, топло море /за юни/, добро обслужване....

Надявам се поне до месец да има по-голяма яснота накъде вървят нещата, защото в момента Русия дърпа на една страна, НАТО на друга, а самата Турция си гони локалните политически цели.... И всичко това, поне за мен, поражда известни размишления "за" и "против".

И моят син от миналата година ме тормози за Сицилия, обаче и аз не можах да си харесам никаква оферта....

# 219

Абсолютно. В Испания лежат на стара слава, хотелите йм са по-стари, обслужването не е толкова добро, но цените са по-високи. Същата работа е и в Италия. Почивали сме на много места в и извън Европа, но това съотношение качество/цена, което го има в Турция, с това гостоприемство, го няма другаде в Европа/по средоземноморието.

# 220
  • Beyond the Frontiers
Знам, че темата е за Турция, но недейте така. Все пак не всеки търси all inclusivе, има хора, които искат други неща. Много зависи от интереси и вкусове.

За съжаление българските агенции нямат такава обобщена информация, а всяка по-отделно просто не е представителна извадка.

Искам да попитам били ли сте преди в Kamelya Fulya и как е хотелът, храната и плажът /пясъчен, плитък и т.н/. Стаите малки ли са / за 2 души/?

Посещавала съм хотела 2 пъти. По принцип до миналата година бих препоръчала Селин или Фулия, но ремонтираха и Камелия - къщичките /които са по-скоро блокчета/ са си ок. Иначе плюсът на Селин е, че е най-отпред, дискотеката и нощния бар са в него, една идея по-луксозен и с по-добра храна. Не че другите са лоши. Стаите във Фулия са си ок, там нощувахме - обаче искрено препоръчвам стаи към море.  Защото ние бяхме парк, изгледа си е ок, аквапарк и градини, но...в 5 сутринта ни събудиха трелите от близката джамия. Нищо против хората и тяхната религия, но за мен не е приятно.
Плажът е супер, доста голям, пясък и плавен.

...Но не очаквайте нещо свръх.

Последна редакция: вт, 09 фев 2016, 20:54 от Galactic Voyager

# 221
Аз резервирах за Eftalia Village***** , цените от януари са повишени с около 50 лв на човек😉
Поздравления. bouquet
От 1.02. за разлика от доста хотели които задържат ценовите си равнища на старите нива или смъкват надолу,Eftalia Resort ,Villige  и Marine поскъпват. Много изгодно беше в последния да се резервира януари ,защото имаше 7% допълнителен бонус до 31.01.Resorta-също така. Но вече всичко свърши с бонусите,хотелите се търсят/особено Villige/ ,ще има приятни изненади в два от хотелите на веригата за новия сезон.  Simple Smile
ПП. И друго,в петък който може да посети Тур. Борса в София- Ваканция и Спа 2016г. Доста турски мениджъри ще представят своите хотели ,ще може да се снабдите и с рекламни материали за интересуващите Ви дестинации в Турция и хотели. Зала 1 в Интер Експо Център ще е посветена по традиция на Почивките в Турция /основно/ . Работното време в петък-10.00 до 19.00ч. , събота 10.00-17.00ч. Вход свободен.

# 222
  • Някъде в Европа...
Какви изненади,  liv1982? Аз голяма любопитка...

# 223
дано има изненади и за вилиджа
чакам с нетъпрение вече  grinning039

# 224
я да чуя за изненадите,че ние в края на сезона ще сме там.

Общи условия

Активация на акаунт