На море в Турция - тема 42

• 127 100
  • 727
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
И тук съотношението цена-качество има значение .

# 196
  • Beyond the Frontiers
Напротив, калкулирани са и при тях. По всички програми.

# 197
И аз следя цените от декември.Падане има на всички хотели от всички агенции и се очаква още.
Разпродават турски хотели заради спад в туризма
http://trip.dir.bg/news.php?id=21603298
В този ред на мисли се чудя, дали да резервирам на last minute или да изтърпя до ноември и със заделените пари да взема да купя един хотел.

# 198
  • До морето
Напротив, калкулирани са и при тях. По всички програми.
Е, аз преди 10 дни специално им звънях да ги питам и ми казаха, че не са!

# 199
И ние сме на изчакване ама ми намирисва като номера с горивата.Навсякъде падат само в БГ не.На нашето черноморие не стана ли същото?Скарахме се с руснаците и от тогава има такъв отлив от туристи,че няма вече никакъв сезон.Принудихме се да си пълним хотелите с румънци.Иначе ако питате министърката на туризма за нея има ръст в туристите.Явно и турците така се успокояват.Мислехме да резервираме още миналия месец,но като обиколих офисите на най-коментираните агенции за почивка в  Турция за оферти и в двата офиса ми казаха да изчакам.

# 200
Турс клуб,Ориент99 и Емералд са най-добрите за Турция
До  преди  седмица и  аз  слагах Турс Клуб и  Ориент99 на почетната  стълбица,но  Албена Холидейс ги   измести, даде по  добра  цена на  два  от  хотелите,които  ни  интересуваха.  Както  и  светкавичните  им  отговори на Ориент99 и  Албена Холидейс са  на  лице.. Пети  ден  чакам  офертата от  Турс...,ни вест,ни  кост! Не  знам на  какво  се  дължи,но определено нямат  интерес да  дадат  оферта  за осем  човека. newsm78

# 201
Коментарите се въртят около ТА, та да се включа и аз. Днес направих втора резервация в ТА Турс Клуб      (първата на 16.12.2015).За втори път срещнах:внимание,отзивчивост, грижа за клиента или професионализъм! Свързах се с Турс Клуб около 12.00ч. изложих моите желания и предпочитания, след няколко часа  - 17.30 ч. всички мои изисквания бяха удовлетворени и резервацията направена.
За почивка в Турция съм ползвала услугите на четири ТА, с една от тях съм пътувала седем пъти, но отношението и вниманието, които получих от Турс Клуб са ненадминати.

# 202
http://www.n-tv.de/wirtschaft/Tui-verbucht-Einbruch-bei-Tuerkeir … icle16955371.html

При ТУИ-Германия резервациите за Турция са 40% под миналогодишното ниво.

http://www.tourexpi.com/de-tr/news/die-turkei-wirbt-wieder-um-is … isten-117226.html Турски хотелиери рекламират на тур. изложение в Израел. Делегация на веригата Риксос ит от хотел Спайс енд Спа отиват в Израел за да привличат израелски туристи. В Анталия било много спокойно (в смисъл пусто) и се притеснявали за предстоящия сезон.

# 203
Tatjana,
Благодаря за информацията!  bouquet
Дали ще доживеем да видим статистика как са българските резервации?

# 204
Tatjana,
Благодаря за информацията!  bouquet
Дали ще доживеем да видим статистика как са българските резервации?

Не знам има ли такава. От турската страна обявяват общия брой туристи по държави, но там влизат и всички, които ходят до Истанбул за ден, примерно.

# 205
И ние сме на изчакване ама ми намирисва като номера с горивата.Навсякъде падат само в БГ не.На нашето черноморие не стана ли същото?Скарахме се с руснаците и от тогава има такъв отлив от туристи,че няма вече никакъв сезон.Принудихме се да си пълним хотелите с румънци.Иначе ако питате министърката на туризма за нея има ръст в туристите.Явно и турците така се успокояват.Мислехме да резервираме още миналия месец,но като обиколих офисите на най-коментираните агенции за почивка в  Турция за оферти и в двата офиса ми казаха да изчакам.

ами ако цените се повишат а няма спад и свършат ранните записвания дали тези две агенции ще те запишат на цените които са сега или ще се оправдаят с турските хотели.

# 206
  • Някъде в Европа...
И аз следя цените от декември.Падане има на всички хотели от всички агенции и се очаква още .
Сериозно, аз пък такова нещо не съм видяла. Всъщност до тук точно на един хотел има спадане Идеал Прайм в Мармарис. Ако очаквате 5* супер хотели да поевтинеят, няма да стане.

Мисля, че ще е най-добре, когато се коментира намалена цена да посочим и хотел и период. Иначе става: един човек каза...
Kamelya Fulya в Сиде също имат спад в цената. (първата половина на юни) Както вече писах ТурсКлуб ми коригираха договора Simple Smile

Последна редакция: вт, 09 фев 2016, 13:21 от AIR

# 207
Искам да попитам били ли сте преди в Kamelya Fulya и как е хотелът, храната и плажът /пясъчен, плитък и т.н/. Стаите малки ли са / за 2 души/?

И аз следя цените от декември.Падане има на всички хотели от всички агенции и се очаква още .
Сериозно, аз пък такова нещо не съм видяла. Всъщност до тук точно на един хотел има спадане Идеал Прайм в Мармарис. Ако очаквате 5* супер хотели да поевтинеят, няма да стане.

Мисля, че ще е най-добре, когато се коментира намалена цена да посочим и хотел и период. Иначе става: един човек каза...
Kamelya Fulya в Сиде също имат спад в цената. (първата половина на юни) Както вече писах ТурсКлуб ми коригираха договора Simple Smile

# 208
  • Пловдив
Хотелите които следя са Kamelya Fulya, Ideal Prime Beach 5* ,VENOSA i Palm wings - в Сиде,Мармарис Дидим и  Къшадасъ навсякъде цените паднаха.Кажете вие кои хотела са останали на същото ниво или са се вдигнали?

# 209
  • София
Vogue Bodrum и Aquasis, Дидим си вдигнаха цената първия осезаемо, втория с около 50 лв. на човек. Ефталиите, Ариа, Палома Клуб Султан, Пайн бей  -Кушадасъ, Лонг Бийч - Сиде и доста други са на същата цена, както през декември.

Общи условия

Активация на акаунт