На море в Турция - тема 42

• 127 041
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте и тази година се ориентираме за почивка в Турция, но този път в Мармарис. Харесала съм си хотел ideal prime beach 5* мармарис, който има добри отзиви на първа страница, а пък и от Емералд ми го препоръчаха. Ние ще сме двама възрастни и дете на 14 години, така че детето е безплатно, което много ме устройва. Ако може някой от групата, който го е посещавал да каже добър ли е UALL - има ли плодове, моски храни, десертите хубави ли са, има ли сладолед и т.н., алкохол има ли вносен, до центъра на Мармарис много ли е далеч и каквото се сетите. Благодаря bouquet

Последна редакция: сб, 12 мар 2016, 16:38 от Stayl_01

# 556
  • Бургас
Здравейте и тази година се ориентираме за почивка в Турция, но този път в Мармарис. Харесала съм си хотел ideal prime beach 5* мармарис, който има добри отзиви на първа страница, а пък и от Емералд ми го препоръчаха. Ние ще сме двама възрастни и дете на 14 години, така че детето е безплатно, което много ме устройва. Ако може някой от групата, който го е посещавал да каже добър ли е UALL - има ли плодове, моски храни, десертите хубави ли са, има ли сладолед и т.н., алкохол има ли вносен, до центъра на Мармарис много ли е далеч и каквото се сетите. Благодаря bouquet
За UALL не мога да дам компетентно мнение, но относно местоположението - хотелът е съвсем близо до центъра и съвсем спокойно се стига пеша. От хотелите в Мармарис, които са в централната част на курорта, този ми харесва най-много. Направили сте добър избор  Peace

# 557
  • Русе/София
Благодаря на всички за бързите отговори, мисля че везните наклониха към Palm Wings-Didim. Дано не се проваля с избора. Rolling Eyes
Бъди спокойна.Септември бяхме там.Много сме доволни.Слънчеви дни ти пожелавам.Резервирай смело.

# 558
Здравейте отново,аз пак с въпросче  newsm78Колко време след онлайн резервация имате потвърждение че резервацията ви е приета?Не знам дали съм направила всичко правилно newsm78,Благодаря

# 559
  • Сoфия
Здравейте отново,аз пак с въпросче  newsm78Колко време след онлайн резервация имате потвърждение че резервацията ви е приета?Не знам дали съм направила всичко правилно newsm78,Благодаря
Зависи през къде правиш резервацията?  newsm78
Най-добре се обади по телефона да питаш. Преди две години правих онлайн резервация, чаках да ми потвърдят 3-4 дни и нищо....
Накрая се обадих и се оказа, че не са получили моята резервация и я правих втори път  Hug

# 560
  • Beyond the Frontiers
Резервация се потвърждава в рамките на 24-48 часа. Събота и неделя не се броят.
Къде сте я направили?

# 561
За UALL не мога да дам компетентно мнение, но относно местоположението - хотелът е съвсем близо до центъра и съвсем спокойно се стига пеша. От хотелите в Мармарис, които са в централната част на курорта, този ми харесва най-много. Направили сте добър избор  Peace
Благодаря!

# 562
Резервация се потвърждава в рамките на 24-48 часа. Събота и неделя не се броят.
Къде сте я направили?
Направих я през Албена Холидейз,дано не прозвучи като реклама,но беше петък вечер.Така че ще изчакам до вторник може би  Whistlingза отговор.Мерси bouquet

# 563
  • Beyond the Frontiers
Изчакайте до понеделник след обяд, ако нямате отговор им звъннете. Проверете си имейла и папка спам.  Peace

Албена са сравнително малка фирма и чисто технически е нужно време за обработка.

# 564
Зависи през къде правиш резервацията?  newsm78
Най-добре се обади по телефона да питаш. Преди две години правих онлайн резервация, чаках да ми потвърдят 3-4 дни и нищо....
Накрая се обадих и се оказа, че не са получили моята резервация и я правих втори път  Hug
Благодаря,ще изчакам 2 работни дни и ще звъня,ако не получа нищо  Laughing

# 565
Изчакайте до понеделник след обяд, ако нямате отговор им звъннете. Проверете си имейла и папка спам.  Peace

Албена са сравнително малка фирма и чисто технически е нужно време за обработка.
Благодаря bouquet

# 566
Албена са сравнително малка фирма
Абсолютна глупост! "Сравнително" с кого? С некадърниците от Емералд ли?

# 567
  • Beyond the Frontiers

Сравнено с количеството персонал в Емералд, Тез тур, Астрал, Турс клуб, Аполо....ще се спра. Малка фирма не е лошо нещо.

И не знам, кое е глупост. Работих 7 години срещу офиса на Албена Холидейз. Така че имам случайно, чудесна представа.

# 568
И не знам, кое е глупост. Работих 7 години срещу офиса на Албена Холидейз. Така че имам случайно, чудесна представа.
Глупост е написаното от теб. Какво работи 7 години? Преброителка на персонала на Албена Холидейз? Или беше кварталната клюкарка?
Като имаш толкова много представа за големината на фирмите, дай да им сравним приходите и печалбата на единица персонал. Чакам да напишеш коефициентите.

# 569
И аз вече направих резервация , ама хич не ми пука кога ще дойде ..когато - тогава .Другата седмица вторник , сряда ще си получа договора на имейла . Споко , не се карайте и не пришпорвайте нещата . До няколко дни нещата ще си дойдат на мястото.

Общи условия

Активация на акаунт