На море в Турция - тема 42

• 126 945
  • 727
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
Здравейте!Тази година за първи път ще почивам в Турция и още се чудя за хотели.Предложиха ми няколко и искам да се допитам до вас кой от тях бихте ми препоръчали:

Salmakis Resort & Spa 4* - Бодрум

Yasmin Bodrum Resort 5*

Club Salima - 5* - Анталия

Благодаря предварително  Simple Smile
Аз лично бих заложила на първия за Бодрум. Друг е въпросът в кой курорт ти се почива повече - Бодрум или Анталия.

# 271
  • София
Моля ако има отзиви за Vikingen infinity-Алания, и за La blanche island Bodrum. Колебая се между двата. Благодаря  bouquet

# 272
Хайде и ние с резервация  newsm44
След много колебая се спряхме на "Делфин Империал" -  Лара. 
Нямам отзив за хотела от съфорумници , но се надявам, че всичко ще е наред  Praynig Hug

# 273
Нямам отзив за хотела от съфорумници , но се надявам, че всичко ще е наред  Praynig Hug

Завиждам  Blush С добро, разбира се. Честито!

# 274

Завиждам  Blush С добро, разбира се. Честито!

Благодаря ти!  Heart Eyes bouquet

# 275
  • софия
Здравейте! Някой ще пътува ли за Великденските празници в Турция? Разглеждах офертите за Анталия със самолет- има доста изгодни оферти за двама 1000-1200лв за 4 нощувки, предлага ги само Емералд. Хотелите са от групата на Ефталиите за тези цени със самолет. Още обмислям дали си заслужава, предвид  това, че ще бъде по- студено, но определено много ни се ходи Simple Smile))
Моля, ако някой е ходил тогава или също мисли да пътува за този Великден да сподели мнения.

# 276
  • София
Здравейте! Някой ще пътува ли за Великденските празници в Турция? Разглеждах офертите за Анталия със самолет- има доста изгодни оферти за двама 1000-1200лв за 4 нощувки, предлага ги само Емералд. Хотелите са от групата на Ефталиите за тези цени със самолет. Още обмислям дали си заслужава, предвид  това, че ще бъде по- студено, но определено много ни се ходи Simple Smile))
Моля, ако някой е ходил тогава или също мисли да пътува за този Великден да сподели мнения.

Миналата година пътувах в началото на май, за тази година също имам резервация, но не в Анталия, а Дидим. Времето е въпрос на късмет, а топло и студено са субективни понятия, според мен, ако не държите да се къпете в морето, ОК, басейните са топли. Роже имаше пост в темата, точно за Анталия, почти за същия период.

# 277
  • Варна

Повече от прекрасен е,насладете му се максимално:-))

# 278

Миналата година пътувах в началото на май, за тази година също имам резервация, но не в Анталия, а Дидим. Времето е въпрос на късмет, а топло и студено са субективни понятия, според мен, ако не държите да се къпете в морето, ОК, басейните са топли. Роже имаше пост в темата, точно за Анталия, почти за същия период.

И ние обмисляме едно ранно море по това време в района на Анталия.Доста четох в темата,но няма много отзиви.Ние ще търсим хотел с добър вътрешен басейн ,въпреки ,че  в някой от хотелите има отопляеми външни басейни.Дайте идея,коя фирма има от 29,04 автобуси от Варна.Гледам,гледам и всички тръгват от София.Така почивката ще ни се оскъпи с 100 лв. Cry

# 279
  • София
Емералд имат автобусни програми с тръгване от Варна и Бургас.

# 280
Ние запазихме места за Дидим хотел DİDİM Beach Elegance 5*--ще пътуваме с наш транспорт "Малко ме притеснява това но"
Тръгваме на 26,06 --7 нощувки
ще пиша после отзиви --малко ме стресираха прочетените до тук но да видим. За жалост не говорим и дума Турски, а английският и той не ни е на ниво

# 281

Повече от прекрасен е,насладете му се максимално:-))

esstela, Сърдечни благодарности!  bouquet
Много ме зарадва с това, което си написала! Ще се постараем да му се насладим на макс  newsm10

# 282
Емералд имат автобусни програми с тръгване от Варна и Бургас.
За жалост нямат за тази дата.Техните за 7 дневна почивка са чак от септември месец. #2gunfire

# 283
Здравейте,искам да споделя,че имаме резервация за Алания „Пегасос“ клуб от 10.06.2016г.
Не мога да не благодаря на Иво Петров за това.Той представи х-ла в групата за Анталия.Благодаря му за голямото търпение,отзивчивост,компетентност и професионализъм.Ще се радвам да пътуваме с него!Благодаря ти Иво!

# 284
  • Beyond the Frontiers
Здравейте!Тази година за първи път ще почивам в Турция и още се чудя за хотели.Предложиха ми няколко и искам да се допитам до вас кой от тях бихте ми препоръчали:

Salmakis Resort & Spa 4* - Бодрум

Yasmin Bodrum Resort 5*

Club Salima - 5* - Анталия

Благодаря предварително  Simple Smile

Не съм посещавала Ясмин, но за другите мога да споделя.
- Салмакис е на хълм и е разположен терасовидно - голямо катерене. Иначе много приятна скромна територия, чистичко, поддържано - може да сте само със закуска и вечеря, може all inclusive, но има пясъчен плаж.
- Клуб Салима не е 5*, а е Холидей вилидж /вилно селище/, територията е по-хубава, гора, но пък плажа като в Кемер е чакълест.
И на двете места цената покрива основните услуги, но примерно фрешове се доплащат. В цената си са съизмерими като качество.
Различна е атмосферата, зависи какво търсите.

Общи условия

Активация на акаунт