На море в Турция - тема 42

• 126 953
  • 727
  •   1
Отговори
# 255
И в крайна сметка ако започнат военни действия,това го има в договора като форсмажорни обстоятелства
Но мисля,че тогава това ще ни е най-малкия проблем Peace

# 256
Не гледам новини. Знам, че положението не е добро, но нищо повече  Embarassed Времето ще покаже. За да не е гол запис за темата  Mr. Green, споделям за резервация за Белек, Вера Маре клуб  Heart Eyes

# 257

След като са вдигнали цените в Германия (виж поста на Татяна по-горе), то значи, че записванията вървят.

Един хотел не е показател. Туроператорът, собственик на веригата хотели, има 40% спад на резервации за Турция спрямо миналата година по това време, при другите ТО е сходно.

# 258
  • Paradise

След като са вдигнали цените в Германия (виж поста на Татяна по-горе), то значи, че записванията вървят.

Един хотел не е показател. Туроператорът, собственик на веригата хотели, има 40% спад на резервации за Турция спрямо миналата година по това време, при другите ТО е сходно.

А каква е причината за тези скокове в цената на вашия хотел?
Имаш ли наблюдения при други хотели как са цените?

# 259
Потвърдена информация от вчерашната презентация на фирма  -Тез Тур България/самолетни програми/. Този сезон, фирмата пуска и трети чартърен полет от София до Анталия/ извън двата вече обявени в ден  събота /. Третият самолет ще лети между 22.08 и 26.09. всеки понеделник. До миналия сезон първият чартър бързо се пълнеше,явно и вторият самолет тази година няма да побере желаещите,които от година на година се увеличават.Затова от Тез са преценили че има нужда от трети. За хората от Варна,Бургас и близките райони до тях,програмата за Анталия/самолет/ на фирмата е между 29.08 и 17.10. /всеки понеделник отново-Летище Варна/ Полетното разписание може да видите в сайта им.  wavey
Тез Тур обявиха и полетите и разписанието до Егейска Турция ,до курортите Бодрум ,Мармарис и Кушадасъ/ 7нощувки/.

# 260
  • Хасково
Здравейте,от известно време преглеждам темата, но хотел не съм избрала. Можете ли да помогнете с насоки- месец юли, автобус, две големи деца, район Дидим-кушадасъ, поне две водни пързалки...за първи път ще ни е да почиваме в Турция.

Палм Уингс Ефесус /екс.Сюрмели/, Батихан, Палм Уингс /Кушадасъ и Дидим/, Веноса, Аквафентази /децата ще се размажат от кеф, има голям аквапарк/, Палома в Йоздере, бившата Онирия Кларос, общо взето имаш голям избор, вече играят парите. Аз бих заложил на Аквата и на Палома, като си мисля, че изненадата на кръга ще бъде Онурия. Новия в Дидим не го пиша, че нали знаеш нов хотел и нов началник не се хвалят, не знаеш каква свинщина ще излезе. Има и още с пързалки ама не съм пил още кафе и не се сещам......аааа, Ричмонд Ефесус също има.
А какво ще кажете за Пайн Бей? Цената в Аквафентъзи ми идва доста висока.
От една агенция ми предложиха хотел в Аланя, който определено ми хареса, НО имам притеснения че ще бъде доста горещо там в началото на юли и е  по-далече от Кушадасъ.

# 261
  • София
tony_nm, Турс клуб са пуснали промоционални цени за някой хотели в Кушадасъ, включително и част от тези, които ви интересуват, но последната дата е края на юни -  24.

# 262
  • Варна
От една агенция ми предложиха хотел в Аланя, който определено ми хареса, НО имам притеснения че ще бъде доста горещо там в началото на юли и е  по-далече от Кушадасъ.

В България дните в началото на юли се наричат ''горещници''  Simple Smile Като си сметнете , че там по средиземноморското крайбрежие на Турция  винаги е 5-10 ,че и 12 - 15 градуса по топло , вие си преценете.Разликата в км. е около 400 км. което вместо 15 прави около 20 часа.Не е кой знае колко страшно , ние сме пътували и 26.

# 263
Разликата София - Кушадасъ и София - Анталия не се оказа за нас фрапираща като разстояние.
Температурите от 5.09 до 14.09 в Алания варираха от 34 до 38 градуса, на моменти беше нетърпимо чак.

# 264
И аз така разбрах,че до анталия е малко повече часово,защото пътя е само магисрала и се кара по-бързо. При кушадасъ време се губи при преминаване на планината-има доста завои
Но за жалост за анталия се минава през истанбул и има много задръствания

# 265
Но за жалост за анталия се минава през истанбул и има много задръствания
Влязохме в Истанбул около 18 часа, излязохме към 20.30 часа. По спомени говоря, но горе долу това са часовете. Доста трудно беше придвижването, няколко лентов път, нещо като околовръстно на града, но адски много движение.
Иначе моста над Босфора, осветен в различни светлини вечерта.....прекрасна гледка  Heart Eyes

# 266

А каква е причината за тези скокове в цената на вашия хотел?
Имаш ли наблюдения при други хотели как са цените?

Идея си нямам защо има такива фрапиращи скокове, наистина. Други хотели не наблюдавам, та не знам как е при тях.

# 267
Rixos пуснаха цени за бъдещия увеселителен парк в Белек-Rios Theme.Обаче са . Ауууааа ...почват от 1000 лв нагоре на възрастен/за 7 нощувки/. Това е т.н. Дисниленд Анталия.Луксозния  Хотел там ще работи на база -HB . Все още не се знае какви ще са входните такси за външни посетители/ от други хотели/,но само пързалките в него ще са 55 бр./това е като се построи и втората част-т.н.тематичен  парк/ . Хотелската част заработва от 01.06.2016г. Нещо уникално е.  Rolling Eyes

# 268
Здравейте,от известно време преглеждам темата, но хотел не съм избрала. Можете ли да помогнете с насоки- месец юли, автобус, две големи деца, район Дидим-кушадасъ, поне две водни пързалки...за първи път ще ни е да почиваме в Турция.

Палм Уингс Ефесус /екс.Сюрмели/, Батихан, Палм Уингс /Кушадасъ и Дидим/, Веноса, Аквафентази /децата ще се размажат от кеф, има голям аквапарк/, Палома в Йоздере, бившата Онирия Кларос, общо взето имаш голям избор, вече играят парите. Аз бих заложил на Аквата и на Палома, като си мисля, че изненадата на кръга ще бъде Онурия. Новия в Дидим не го пиша, че нали знаеш нов хотел и нов началник не се хвалят, не знаеш каква свинщина ще излезе. Има и още с пързалки ама не съм пил още кафе и не се сещам......аааа, Ричмонд Ефесус също има.
А какво ще кажете за Пайн Бей? Цената в Аквафентъзи ми идва доста висока.

за пайн бей получих днес нова оферта от албена холидей, бях ги питала по рани за него и сега получих, че има подобрена цена за него, чакам и от другите две агенции отговор и тогава ще резервирам, че от много чакане да не изпуснем и тези ранни записвания до 29.02

# 269
Здравейте!Тази година за първи път ще почивам в Турция и още се чудя за хотели.Предложиха ми няколко и искам да се допитам до вас кой от тях бихте ми препоръчали:

Salmakis Resort & Spa 4* - Бодрум

Yasmin Bodrum Resort 5*

Club Salima - 5* - Анталия

Благодаря предварително  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт