На море в Турция - тема 42

• 127 074
  • 727
  •   1
Отговори
# 360
Наистина няма гаранция но все пак и двете дестинации в момента са доста рисковани - лично мнение
Нямам нищо против Вас, още по-малко против Вашето лично мнение, но да ни го натрапвате през ден-два (вече за трети или четвърти път), съгласете се, че е малко дразнещо. Simple Smile

# 361
  • Варна
И според мен се прекалява,убедена съм,че когато се върнат първата вълна почиващи всички ще се успокоите Peace

# 362
Наистина няма гаранция но все пак и двете дестинации в момента са доста рисковани - лично мнение
Нямам нищо против Вас, още по-малко против Вашето лично мнение, но да ни го натрапвате през ден-два (вече за трети или четвърти път), съгласете се, че е малко дразнещо. Simple Smile

нищо не натрапвам, на който не му харесва да не чете коментарите, като всичко останало истината винаги е неудобна
аз също ходя там на почивки и то всяка година.....

# 363
да и аз се опитвам да се настройвам позитивно, макар че съм параноик
някой беше публикувам статия, че кюрдите заплашват туристrте
после в нета видях подобни статии от 2003,2006 и 2008
явно проблемът не е от вчера
кюрдите все пак не са терористи и атакуват само военни  и местни
с ДАЕШ е по-различно
според мен рискът не е по-голям отколкото да претърпиш катастрофа, или да те блъсне кола   Peace

Последна редакция: пн, 22 фев 2016, 16:06 от The Invisible

# 364
  • Варна
да и аз се опитвам да се настройвам позитивно, макар че съм параноик
някой беше публикувам статия, че кюрдите заплашват туристтие
после в нета видях подобни статии от 2003,2006 и 2008
явно проблемът не е от вчера
кюрдите все пак не са терористи и атакуват само военни  иместни
с ДАЕШ е по-различно
според мен рискът не е по-голям отколкото да претърпиш катастрофа, или да те блъсне кола   Peace

Много точно казано Peace

# 365

нищо не натрапвам, на който не му харесва да не чете коментарите, като всичко останало истината винаги е неудобна
аз също ходя там на почивки и то всяка година.....

Явно от добра дума не разбирате.
Натрапвате, как да не натрапвате. При това от няколко дена едно и също, малко разнообразено пунктоационно, но смислово едно и също.
Започна се с: "Абе, вие не чувате ли какво става в тази държава?"
Не, ние новини не гледаме, на друг, освен на нашите очи и уши не вярваме и сме готови да си направим публично "харакири" за кеф на целокупното човечество, което обича да чете ужасяващи вести (особено ако жертвите са много и най-вече нищо неподозиращи).
Що се отнася до нечетенето на коментарите, първите два пъти е нормално (или по-точно възпитано) да не реагираш на тях, но ако започнат да се повтарят периодично (макар и безкористно), аз, поне, не мога да се стърпя и да не взема отношение.
Истината? Тя винаги е удобна на някой - зависи кой от коя камбанария гледа.
И накрая - съжалявам за спама, който сътворихме, но не можах да се въздържа. Смятам, че всеки има глава на раменете си и може да прецени кое за него е опасно, кое е привлекателно и кое е необмислен риск. Айде със здраве, сигурен съм, че ще ми отговорите подобаващо, но аз не мисля повече да го правя (към Вас).

# 366
  • Сoфия
Здравейте. Искам да почивам в Club Magic Life Jacaranda с полет от Варна. Звънях на Емералд преди време , казаха че нямат още цени, сега звънях  , нямало да го предлагат. Астрал  не са ми отговорили. Някоя българска агенция не го ли предлага ? Проблема ми е транспорта. Чартъра е най-удобния транспорт. Миналата година бяхме в този хотел и страшно ни хареса. Искаме да си вземем сега виличка от която се влиза в басейна.
Турс клуб го предлагат, със автобус 100 %, но ги питай и за самолет. Албена Холидейз също го предлагат, но дали имат от Варна...  bouquet

# 367
"Щом не си с мен си против мен" - явно и тук правилата са такива, ако изобщо разбирате.....
Извинявам се, че Ви наруших "спокойствието", сега разбирам, че трябва да съм и аз на хорото, в противен случай линча ми е сигурен!

# 368
Мале как  грее това слънце , от 28 април ще е супер по Турското крайбрежие . ... и замириса на море.  Последната колежка която се страхува от бомби и препоръчвам да мисли "Ол инклузивно"  newsm78 newsm78   другото ще се нареди някак си  bouquet

# 369
  • Варна
Това не беше линч,а молба да спрете с тия провокации,ако ви е страх,просто не ходете там,наистина всеки има глава на раменете си и може да прецени дали да почива в Турция,аз вече имам резервация,ще бъдем група около 200 човека и единствено се притеснявам,че вече нямам търпение,а трябва да почакам до октомври,януари месец бях там,разгледах над 60 хотела,доста от тях бяха пълни с туристи,обстановката беше спокойна,вчера говорих с моята агентка точно на тази тема и тя каза абсолютно същото като Инвизъбъл.

bgel ,пожелавам ви да успеете да си намерите вашето място за почивка и да си изкарате прекрасно Peace

# 370
Това не беше линч,а молба да спрете с тия провокации,ако ви е страх,просто не ходете там,наистина всеки има глава на раменете си и може да прецени дали да почива в Турция,аз вече имам резервация,ще бъдем група около 200 човека и единствено се притеснявам,че вече нямам търпение,а трябва да почакам до октомври,януари месец бях там,разгледах над 60 хотела,доста от тях бяха пълни с туристи,обстановката беше спокойна,вчера говорих с моята агентка точно на тази тема и тя каза абсолютно същото като Инвизъбъл.

bgel ,пожелавам ви да успеете да си намерите вашето място за почивка и да си изкарате прекрасно Peace

Благодаря за пожеланието, мястото е намерено - Хърватия

# 371

Хърватия е чудесна дестинация.Може ли малко повече информация:чрез агенция ли, коя точно дестинация и други подобни подробности. Има хора от форума, които ще Ви бъдат благодарни за това.

# 372

Хърватия е чудесна дестинация.Може ли малко повече информация:чрез агенция ли, коя точно дестинация и други подобни подробности. Има хора от форума, които ще Ви бъдат благодарни за това.

За първи път ще ходим там, за съжаление не мога да дам информация защото не сме с агенция. Приятели имат имот там....

# 373
Благодаря много!
След морето ще чакаме разказ с големи подробности.

# 374
Благодаря много!
След морето ще чакаме разказ с големи подробности.

Ще разкажа...

Общи условия

Активация на акаунт