Канал TLC

• 197 954
  • 1 497
  •   1
Отговори
# 210
  • Сливен
Сестрите Дъгар ги повтарят, май.
Високите и на мен ми доскучаха. Общо взето в момента почти нищо не ми е интересно по канала, чакам да пуснат нещо по-заинтригуващо.

# 211
Високите ги открих наскоро, може би затова са ми още интересни.

Днешният епизод с Уитни беше някакъв дебат между нея и някаква слаба комедийна актриса (не е от известните) и не ме учудва защо Уитни се държи така-не дава да ù се каже нещо насреща, че води нездравословен начин на живот, че килограмите ù са много и т.н. Всички около нея я защитават.  А Уитнито крещеше срещу актрисата, че нямало право да я упреква. Rolling Eyes

# 212
Има един филм в две части, давали са го много пъти по ТЛС, как Кейти Хопкинс напълнява, за да докаже, че не е чак толкова трудно да се отслабне. Доста грубо ги "нарежда" дебелите, но права за много неща.

# 213
Само say yes to the dress гледам в момента, всичко друго ми е безинтересно.  Crossing Arms Попаднах на онова за тренираните пенсионери, според мен е нагласено.  

# 214
Току-що прочетох, че е гръмнал скандал около семейство Уилис.
http://www.nickiswift.com/24825/untold-truth-willis-family/
Наистина не знам какво става вече и то все в религиозни семейства. Tired

# 215
  • Сливен
Харесвах предаването за това семейство, жалко, наистина
!
Има един филм в две части, давали са го много пъти по ТЛС, как Кейти Хопкинс напълнява, за да докаже, че не е чак толкова трудно да се отслабне. Доста грубо ги "нарежда" дебелите, но права за много неща.
Гледала съм това предаване, съгласна съм с Кейти. Знам че понякога болест е причина за наднорменото тегло, но не знам как човек ще се остави да стане 300кг.

# 216
И аз съм гледала Кейти и съм съгласна с нея. Сетих се и още едно предаване, което харесвам - това на Джоди Марш.

# 217
Здравейте , пиша по повод предаването по TLC "И каква е диагнозата ?" , за съжаление успях да видя само последния епизод , в него показаха част от старите предавания , там видях едно момче , което нарисува на корема си сърце и написа букви те се зачервиха и подуха . Моят син има същите проблеми но до сега никой лекар не е казал нищо конкретно като диагноза , затова ми е любопитно какво са определили като диагноза лекарите от предаването. Моля, ако някой е гледал точно този епизод или има мнение по въпроса да пише. Благодаря ви.

# 218
Здравейте , пиша по повод предаването по TLC "И каква е диагнозата ?" , за съжаление успях да видя само последния епизод , в него показаха част от старите предавания , там видях едно момче , което нарисува на корема си сърце и написа букви те се зачервиха и подуха . Моят син има същите проблеми но до сега никой лекар не е казал нищо конкретно като диагноза , затова ми е любопитно какво са определили като диагноза лекарите от предаването. Моля, ако някой е гледал точно този епизод или има мнение по въпроса да пише. Благодаря ви.

Здравей,из фейсбук мярнах страница на ТЛС България,попитай там,видях че отговарят на въпроси.

# 219
  • Най-красивата страна
Един от любимите ни канали.

# 220
  • Sofia
Не дъм го гледала този епизод,но ако го намериш пусни линка,моля.
Аз бях 10год с такива сърбежи,щом се почесвах ставаха релефни дири,на допир гореше,а под кожата все едно мравки ме лазят и хапят,страшен кошмар. Що лекари посетих и никой с нищо не ми помогна.
Започнах самолечение с хомеопатия,пречистващи режими,билкови отвари,мазила...и незнам от какво точно,но най-накрая се излекувах,дано е завинаги Praynig

# 221
  • София /Абсурдистан
Гледам за международните бракове аз, както и за неуспешните козметични операции. Ще следя темата  Peace

# 222
В момента по TLC следя само "Обичай ме въпреки недостатъците ми". Сряда, от 22:00 часа.
Другите не са ми интересни или са стари предавания. Мисля, че ще има нови серии за 300 килограмовите, но не съм сигурна.

# 223
Гледам всеки понеделник от 22:00 часа "Аз съм Джаз". Трансполово момиче и семейството му. Като цяло не харесвам и одобрявам смяната на пола, но предаването не е лошо.

# 224
Върви реклама на някакво ново предаване, или поне за мен е ново. Пух, огромна жена, която решавала проблеми или нещо от сорта. Започва от 7-ми април. Ще гледам първия епизод, за да видя за какво става въпрос. Нямам очаквания.

Общи условия

Активация на акаунт