Аутистичен спектър. Аутизъм - тема 27

• 130 686
  • 800
  •   1
Отговори
# 330
Дези ре, може ли да споделиш координати на хомеопата, може и на лични. Благодаря

# 331
Dezi_re , това което правим в момента като терапия с хомеопат е CEASE Therapy , а детоксикацията е на ваксината ММР и изчистване на тежки метали.

# 332
  • Варна
... Стояли сме в тоалетната по половин-един час и повече - нищо, слагам памперса и след десет минути е пълен. Бих махнала памперса за целия ден, но баща му не е съгласен, а и в яслата няма как.
Голяма грешка е това ту да се слага , ту да се маха памперса, така детето се обърква. Или махате изцяло или изчакайте да приключи с яслата - най-добре това. Лятото е подходящ период, защото дрехите бързо съхнат и са по-леки.  Аз си купих сушилня и просто се родих. Защо съм се мъчила толкова време в простиране и чакане да съхнат дрехите, сега се чудя?
В тоалетната също няма смисъл да се стои по 1 час, ако до 5 мин. няма резултат по-добре станете и след 15 мин. пак.

# 333
Магдена и Кари

На нас спусъка ни беше сутрешното изпикаване. Той през нощта не пишаше и се събуждаше сух а му се пишка. Ревеше да се стиска защото се страхуваше да се отпусне де пишка наголло. Тогава опитахме сутрешния душ. Водата по гръбчето идупето свърши добра работа. И го накара да се отпусне и да се изпиша без да е с памперс. От там да сменим банята с кофичка в която да пиша също отне два дена. След кофичката в тоалета беше лесно.   Общо взето проблема на моето дете беше по скоро в главата именно в него момент - страх от затворено в тоалетната, силния звук на пускане на вода, новото преживяване при изпишкване наголо. Като добавихме Пекс карти в тоалета стимулиране създаване на порядък действия които са му интересни и ги успокояватнещата се подредиха.прескачане само пускането на вода.

С голямата нужда отне още половин година..... не стана лесно. Добре че не го правеше в градината  но в къщи на гащите без проблем. В един момент ми писна и едни лай....... от гащите му показах че трябва да отидат в тоалета и Чао Акита..да съм знаела по рано.... Разбра на секундата и после чао..

Сложното е че при всяко дете ер различно, подходите са различни катализатторите също опитваш опитваш опитваш докато намериш този подходящ за твоето дете..

Последна редакция: пт, 13 май 2016, 13:17 от _re_ge

# 334
Dezi_re , това което правим в момента като терапия с хомеопат е CEASE Therapy , а детоксикацията е на ваксината ММР и изчистване на тежки метали.
   bouquet по тази книга ли http://homeohelp.eu/knigi/bg/home/132-%D0%B0%D1%83%D1%82%D0%B8%D … %D1%82%D0%BE.html

# 335
  • София
Гого дневния памперс го махна на 3,7 месеца. Нощния го махна на 6 и малко от раз. Отидохме да видим новороденото бебе на приятелка и му казах - ти си батко. Това е бебе. Батковците не носят памперс, бебетата да. Сега ще подарим твоите на бебето и...стана. За протокола - невербален и не знам с какво ниво на разбиране. Нагледно показано обаче разбра. Имал след това 3 инцидента, което е в рамките на нормалното

# 336
От линка на книгата прочетох за Nux vomica.
На стр.42:
http://homeohelp.eu/docs/books/Autism%20Beyond%20Despair%20-%20B … 20-%20Excerpt.pdf
Нашият хомеопат също ни го изписа преди време.Не знам защо, но зарязах хомеопатията и наблегнах на ученето.Иначе имаше подобрение след цветолечение на д-р Бах.

# 337
re-ge, и при нас ножа е опрял до кокала, защото скоро тръгва на градина. А и там надеждата ми е, че нещата ще станат по-лесно. Още повече, че успяхме с личния асистент и ще му поставя като задача номер едно да го изпишква през определено време!

До искрено ваша- специалисти почасово ли търсиш или целодневен център? Аз препоръчвам "Слънчогледи" , като център.

# 338
   bouquet по тази книга ли http://homeohelp.eu/knigi/bg/home/132-%D0%B0%D1%83%D1%82%D0%B8%D … %D1%82%D0%BE.html
Не , не по тази книга , ходя на хомеопат който се занимава само с аутизъм и си ми дава каквото трябва да ги давам по схема. Предполагам, че нещата са сходни с книгата и метода е един и същ.

# 339
 Моля, за повече информация за детоксикацията от тези които са я правили!
 Ние в момента правим такава в Хирон, със класическа хомеопатия! Но все още се съмнявам , че ще има ефект, защото правихме изследване за тежки метали, но всичко беше в норма! И въпреки всичко в мен си стои съмнението, че може да е от ваксините, а и наблюдавам нещо много интересно/ незнам дали някой от вас го е забелязал при неговото дете/, в зоната на битите ваксини, в горната част на бедрото, периодически моят син започва да се чеша до рана!

# 340
   До bubetomp, може ли името на този хомеопат, ако не е удобно моля на лични. От колко време сте на детоксикация и какви са ти наблюденията?

# 341
. Нагледно показано обаче разбра. Имал след това 3 инцидента, което е в рамките на нормалното

Дони и при нас стана това. След поредното надрисквяне побеснях защпто половин година бяхме без никаки изгледи да разберем кога точно вършим работата. Карах го да пикае седнал след разни там  изчетеми съвети свързани с физиологията на момчнцата за да може ха хха да стане. Да стане ама не ставаше. Избумтях, хванах го за ръка и го заведох в тоалета. Свалихх гащите и му показах как изхвърлм съкровищата  в тоалетната като повтарях разярена ето там акитата, чао акита! Сработи ....

# 342
  • София
И моят син отказа дневния памперс за 2-3 дни по съветите на karie. Махнахме памперса, давахме награда малки бонбонки ММ веднага след изпишкване и така сработи. Същото прилагахме и да се научи да се държи за ръка навън, докато стигнем до парка например. Преди това беше кошмар - той се дърпа, не иска за ръка, ма няма коли, няма шосе .... нищо не го спира да си върви където си е наумил. Даже не съм убедена, че имаше нещо наум. Но с наакването все още се борим - вече трети месец не става и не става. Върши работата в гащите. Вече свикнахме да разпознаваме кога точно ще се случи, защото започна някак да показва (не точно да показва  Tired, но проявява поведение, по което разпознаваме какво следва). Водим в тоалетната, показваме нааканите гащи, но само повтаря " Искам ставам" и като стане и сложим чисто бельо, в него си довършва работата. Ще му дам още известно време и ще мисля за други начини и подходи да се спре вече с това.
А, пропуснах, почти едновременно с дневния памперс престана да пишка и в нощния. Много рядко се случва, може би на 10 дни да се изпусне. Все още слагаме нощен памперс, т. к. у нас е много студено и се страхуваме да не настине. Скоро ще го махнем и него, че вече си е готов човека.

# 343

Ох, дано и при нас да се получи бързо и да махаме тоя памперс!

От няколко дена се чудя, дали да пробвам гъбата Рейши! Някой пробвал ли е и какъв е ефекта?

# 344
Цвети  Joy
всеки иска да дриска на чисто... Hug
ще стане, ще стане просто още време му трябва на детето....

Общи условия

Активация на акаунт