Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Можете ли да предоставите информация за логопедката Марияна Маринова?
Какви са препоръките за диагностициране на дете на 4 години в Стара Загора?
Какви са препоръките за работа с логопеди и психолози?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Можете ли да предоставите информация за логопедката Марияна Маринова?
-
Какви са препоръките за диагностициране на дете на 4 години в Стара Загора?
За да се диагностицира дете на 4 години в Стара Загора, важно е да се консултирате с педиатър или специалист по детски здравни грижи. Те могат да оценят симптомите и медицинската история на детето и да препоръчат подходящи тестове или прегледи, ако е необходимо. Освен това може да бъде полезно да потърсите насоки от специалисти в конкретни области като психология, физиотерапия или речева терапия, в зависимост от симптомите на детето.
-
Какви са препоръките за работа с логопеди и психолози?
-
Какви са мненията на работодателите относно отсъствията за грижа за дете с увреждане?
-
Какви са мненията за липсата на разбиране и подкрепа за децата с увреждания?
за ЛА се сетих, че е личен асистент, но какво е ЧП?
Моя сладур септември тръгва на градинка,дано социализацията мине гладко.От сега се притеснявам,тъжно ми е дали ще се впише
И все пак съм благодарна,че имаме до себе си страхотни специалисти,който му помагат да се адаптира по лесно.Искам да попитам има ли тук от темата,майки от Асеновград?Моля ако има нека ми пишат на лс.А за майките от Пловдив и региона,препоръчвам горещо да се свържете с