След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 181

• 44 914
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Ени, Hug много съм съгласна с теб за Роналдо - хич не мога да го трая. Виж, ако беше там вратарят на испанския национален отбор Илкер Касияс,  можеше да се замисля малко, че и той ми е тръпка, или пък Григор Димитров - също,  но Мурат винаги ще е на първо място.  Grinning

Таня, щракала си по вечерно време - сложи поне и снимката с ударения пръст на Мурат, дето се вижда докато отваря сейфа, ако си я щракнала и нея  - нещо му пречи явно точно този пръст, ама защо ли?  Joy Joy Joy

# 676
  Алекс, съжалих го и само ударения нокът снимах, пръста го запазих за себе си, да го лекувам hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 677
Таня, внимавай как ще го лекуваш точно този пръст, че е доста важен.  Laughing

Да пусна някое клипче, че все ги забравям през деня  Grinning

Murat Yildirim ➧ Back to you ➧ Gecenin Kraliçesi

https://www.youtube.com/watch?v=pTvxpE6VOzE

# 678
  Алекс, ще бъда много внимателна Peace

# 679
Пак стана утре, та това забавно клипче ще ви го сложа от сега за да ви е весел новият ден!  Grinning

FILDIR FILDIR HAYRİYE

https://www.youtube.com/watch?v=EM58gfbKpkg

# 680

Ооо, Ени, Алекс, Таня! Решили сте по късни доби да си чешете клавиатурите.  hahaha hahaha hahaha

Не, че аз правих нещо друго от 1 час.  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Табики, заиграх се.  Joy Joy Joy

# 681
  И от мен за лека нощ! Heart Eyes

Честит 8-ми март, мили приятелки!
 Бъдете щастливи, усмихнати и вечно обичани!

# 682
Танче да го лекуваш внимателно Муратчо  smile3521Душичка  къде си е наранил пръстчето  smile3518
Леее то станало 8 март вече  smile3521
Честит 8-ми март, мили момичета!Бъдете много ,много обичани и щастливи !
Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Да споделя сега и впечатленията си от 8 епизод  smile3521
Осман получи най-накрая това което искаше ,част от фирмата на Азис и сега е предоволен ,а фемилито на Азис е мнооого недоволно .Сестрата и сина така силно се възмутиха ,че сякаш те с пот на челото са работили за тази фирма ,а видите ли сега Азис я дарява на някакъв си непознат   smile3511И Хюма и Мерт никаква работа не вършат и само се разхождат като манекени така че хич ама хич нямат право на глас  smile3511Ето Есра  не се развълнува от новия акционер , тя милата само по отношение на Картал се вълнува ама се вълнува мноооого сериозно та за нищо друго странично не и остава време  hahaha hahaha hahaha
Есрата като и влезе тая идея в главата ,че Картал,Селин и Осман са били заедно и я прихванаха лудите отново .Горкия мъничък Осман оставен в ръцете на тая лудата трябваше да се разходи чааак до дървената къща на сред гората  smile3518Ама тая жена наистина не е в ред как може да разкарва едно малко дете по пътищата ,че и се ядосва ,че не си спомнял  за къщата и че бил инат  smile3511Вечерята със Селин обаче беше интересна-как я прихвана само и право в очите и каза в какво се съмнява ,а Селин се поизпоти здравата  newsm47
Осман и Октай бяха много гадни като закусваха  smile3511Тоя Осман каква голяма уста има самоооооо ,няма насищане бе  smile3511Чак ме погнуси като излапа половин сварено яйце на веднъж ,колкото не ги харесвам така яйцата сега още по-малко ще ги харесвам и виновен е тоя мазник  smile3511Двамката хубав план са си направили така да завъртят нещата ,че на края Картал да убие Азис ,а те двамата да си живеят свободно и   щастливо после  smile3511 Ух дано на края и двамата да имат ужасен край  newsm17 smile3511
Много са ми интересни Осман и Азис като вземат да се обвиняват кой колко е виновен  smile3511И двамата са си еднакво виновни и скоро ще дойде и тяхното време да си плащат греховете  smile3511
Картал проследи   старите познати на баща си и най-накрая достигна до човека който му каза кой е убил баща му  smile3518Истината за съжаление е много болезнена ,но това е положението по добре да научи от колкото да живее в заблуждение .Хареса ми когато Картал каза на Азис ,че не му е баща ,че баща му е починал и че Азис има друго място в живота му .Азис направи такава физиономия сякаш някой го е ударил в корема  smile3511Брееей па много раним тоя Азис бе  smile3511А като толкова много иска да е баща на Картал защо постъпва така с него -един баща така ли би постъпил с родното си дете  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78Неее обикновено бащите не постъпват така ,но Азис както и Осман са друг тип бащи и не могат да обичат нищо друго освен себе си  smile3518

Последна редакция: вт, 08 мар 2016, 02:42 от Eny87

# 683

Добро утро, момичета!

Прекрасен, слънчев и усмихнат ден!

# 684
  • на Морето
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,МИЛИ ДАМИ!

МАРТИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 08 мар 2016, 08:56 от Cezar

# 685
  • София
Здравейте, момичета,

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК.
Пожелавам на всички здраве и радост и весело прекарване на този чудесен ден.
Дано и времето е слънчево, та да е радостно настроението ви.

# 686

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ ДРУЖКИ!

Пожелавам ви да сте здрави, много, много обичани и щастливи!

# 687

ЧЕСТИТ  РОЖДЕН  ДЕН,  МАРТИ!

Много любов и щастие, здраве и късмет!

# 688
Честит празник и от мен!   Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

Бъдете здрави, щастливи, винаги обичащи и много обичани! Усмихнат, весел и незабравим ден на всички! Grinning Heart Eyes Hug

# 689

От инстаграма на Нургюл.

Bu yıl şubat ayında 23 kadın öldürülmüş nerdeyse hergüne 1 kadın,ve hergün pekçok kadın, fiziksel taciz dışında sözle tacize maruz kalıyor!!!!Sadece erkeklerin sözhakkı olduğu bi yerde bizde varız diyebileceğimiz yegane gün #8martdünyakadınlargünümüzkutluolsun #womendays

Тази година през февруари, 23 жени са били убити почти всеки ден в една жена, и всеки ден, много жени са изложени на устно злоупотребява различно от физическо насилие !!!! Точно както мъжете са sözhakk е мястото, което имаме, ние казваме, ние можем само ден.

Общи условия

Активация на акаунт