Китен 2016/2017

• 146 917
  • 761
  •   1
Отговори
# 120
Ресторант Слънце,намира се в една от преките на Атлиман,готвят чудесно.  Laughing
ДА!!!! Peace

# 121
  • Пловдив
Ресторант Слънце,намира се в една от преките на Атлиман,готвят чудесно.  Laughing
ДА!!!! Peace
Може ли адрес Wink Атлиман кой плаж беше?

# 122
Атлиман е главната улица,която се спуска от автогарата и идва един вид нанадолна(?!) . Ресторанта се пада първата пряка в дясно.
С две думи (защото обеснявам перфектно  Laughing ) Както е ресторант "Златна котва" на самия ъгъл зад него е Слънце-то.
Офф дано съм била полезна с чудните ми обяснения..  Laughing Laughing

# 123
  • sofia
Атлиман е главната улица,която се спуска от автогарата и идва един вид нанадолна(?!) . Ресторанта се пада първата пряка в дясно.
С две думи (защото обеснявам перфектно  Laughing ) Както е ресторант "Златна котва" на самия ъгъл зад него е Слънце-то.
Офф дано съм била полезна с чудните ми обяснения..  Laughing Laughing
Ако не се лъжа, малко по-надолу, в същата пряка е и механата на семейна къща "Елит". На нас там ни беше най-вкусно. Това преди 2 години.

# 124
Да,точно.  Party

# 125
Здравейте.И ние сме се ориентирали към Китен тази година.Някакви впечатления от Бодуров/Теос за този сезон?

# 126
Здравейте! Записвам се да следя темата, защото тази година и ние сме решили в Китен да почиваме. Прочетох старите теми, ще търся къща за гости, без изхранване, нещо близо до Южния плаж. с дете на 6г сме. Евентуално съм се спряла на Фея, Казларов, Раците. Има ли някой с отзиви за някои от тези места?

# 127
Ние ще сме в Казларов от 02.07 за четвърта поредна година. Аз съм много доволна. Ходим и на двата плажа, но по-често на северния. Храним се в заведението им което е в близост до Северния плаж. Вкусно и ползваме 20% намаление за обяд. Хотела е чист, стаите се почистват всеки ден, терасите са широки.

# 128
Здравейте! Записвам се да следя темата, защото тази година и ние сме решили в Китен да почиваме. Прочетох старите теми, ще търся къща за гости, без изхранване, нещо близо до Южния плаж. с дете на 6г сме. Евентуално съм се спряла на Фея, Казларов, Раците. Има ли някой с отзиви за някои от тези места?
Ние сме отсядали във Фея! Силно препоръчвам, ще останете доволни Simple Smile

# 129
Благодаря ви , Dundolina   и   bebo79 ! Едно от двете ще е , където има места. В началото на другата седмица заминаваме за Китен. Надявам се времето да се оправи и водата да става за къпане, че ние с малката сме топлолюбиви и досега сме ходили предимно през август на море, когато водата е чай. Но тази година решихме началото на юли , за да избегнем големия гъчканак , а и поради други причини. Дано да не сме сгрешили. Ако има някой, който вече е в Китен или тези дни ще ходи , моля да сподели водата как е.

# 130
Здравейте може ли някой да каже отзиви за хотел Асарел в Китен

Виж старите теми...

# 131
Здрасти! Ще питам тук, че да не правя нова тема..
Някой ходил ли е, или поне минавал ли е около "Бунгала Жоро" - Къмпинг Юг тази или предишните няколко години, да ми обясни поносими ли са горе-долу условията? Питам конкретно за тях, защото другите бунгала в къмпинга са ангажирани и само там има свободно моите дати.
Ще съм благодарна на всяка информация, понеже от това ми зависи колко и какъв багаж трябва да мъкна, а ще си го мъкна сама с децата тая година.. Crazy

# 132
  • столицата
Пресни новини Simple Smile Водата е топла. Пълно е с комари. Репелентите не помагат #2gunfire
Заведенията и дискотеките са доста шумни и се позволява музика до късно.Те ,това е. Заповядайте, туристи! Sick

# 133
Аз чакам отзиви за Валена  Peace

# 134
Пресни новини Simple Smile Водата е топла. Пълно е с комари. Репелентите не помагат #2gunfire
Заведенията и дискотеките са доста шумни и се позволява музика до късно.Те ,това е. Заповядайте, туристи! Sick

Навсякъде ли има комари или само около гората/бунгалата?

Общи условия

Активация на акаунт