Китен 2016/2017

• 146 940
  • 761
  •   1
Отговори
# 135
А има ли вече много хора? За комарите мисля да се запася с аутан и един за включване в контакта ще взема. qalimar , може ли да препоръчаш прилични заведения за хранене, че сме с малко дете и много ме е страх най-вече от храната, която предлагат по морето. Затова и предпочетох да не сме на изхранване към хотел, а да можем ние да си избираме къде, кога и какво да хапваме.

# 136
Здравейте, може ли отзиви за хотел Китен Бийч?  newsm78

# 137
  • столицата
Аз не съм стигала до гората/бунгалата. Така че комарите си ги има навсякъде. За мен сигурното хранене е в станцията на БНТ.

# 138
Странно, толкова години все на Китен ходим на море и не е имало комари, дано да напръскат, докато отидем  Laughing

# 139
Аз не съм стигала до гората/бунгалата. Така че комарите си ги има навсякъде. За мен сигурното хранене е в станцията на БНТ.
Преди седмица отскочихме до Приморско за 4-5 дни. Винаги ходим да се храним в БНТ и тази година бях супер спокойна, че няма да се налага да търся заведения със завишени цени, в които да се храним. Какво беше учудването ми, обаче. Храната еднообразна и малко на брой ястия. Друг път имаме избор поне от 2-3 неща. Тъй като вече бяхме там нямахме избор, навечеряхме се, но не бях доволна изобщо. Взехме шопска салата и зеле и моркови. Шопската от обяд най- вероятно беше останала, а зелето с моркови поне от предната вечер, миришеше на вкиснато. Пържените картофки бяха на подметка, единствено с шницел и паниран кашкавал успяхме да се нахраним.
Най- вероятно предвид сезона храната е еднообразна, но тогава имаше почиващи в БНТ, както и детски лагер. Поне заради децата да се бяха постарали, а те-не, напротив, бяха занижили качеството. Направи ми впечатление, че цените също са леко завишени от предни години.

# 140
Здравейте!
Моля за пресни отзиви за Хотел Kiten Green Park, гр. Китен.
Благодаря предварително.

# 141
Здравейте!
Благодаря предварително.

Поправете ме, ако бъркам, но там не се ли натровиха преди 3-4 години лагеруващи деца?  newsm78

http://voda.bg/news-93/info-3629

# 142
  • София
 Peace запис от мен в темичката
Ние имаме резервация за края на юли, без изхранване и затова повече ме интересуват места за изхранване. Знам, че на главната има много, но по скоро в северната част, Атлиман, за да може като си тръгваме на обяд да хапнат децата нещо готвено ( вече прочетох за някакво ресторантче там от преден пост ).
За последно бяхме в Китен 2010г. Тогава няколко години подред отсядахме в семеен хотел  точно преди стълбите за южния плаж. Хотелчето беше много приятно, тихо. До него имаше и заведение с готвено, там ядяхме и беше супер. Но предлагат само стая с две легла, а сега вече сме с деца и не се побираме  Grinning

# 143
Кое беше хотелчето? Ние миналата година хапвахме за обяд в бирената къща мисля се казваше със зелените чадъри, беше добре  Peace

# 144
Здравейте, може ли отзиви за хотел Китен Бийч?  newsm78

Този хотел май се беше запалил преди около две седмици.... Confused Според мен първо се обадете да питате дали ще работи този сезон.

# 145
  • София
Стил Плейс, на Крайморска, преди стълбите за плажа в ляво.

# 146
Запис да следя темата за догодина. За тази вече резервирах и платих, но ми идва нанагорно с цените. Видях оферти за Китен с включени закуска, обед и вечеря. Ако някой е тази година в Синая, Марина, Кипарис, Атлиман бийч, Средец /и още с храна/ ще ми е интересно да сподели впечатления.
Ходила съм като дете в станцията на Медицинска академия и беше супер- съществува ли още тази база?

# 147
  • UK
Здравейте, някой с тазгодишни отзиви за вили Витоша? Резервацията ни е от 1.08., комарите са ясни.  Mr. Green

Искам да питам и друго - къде в Китен или наблизо мога да се снабдявам с прясна риба за скара? Ще сме без изхранване. Преди две години бяхме пак там и бях чула нещо за някакви рибари рано сутрин на пристанището, но така и не стигнах до тях.

# 148
за хотел "Асарел" в Китен какви са вашите мнения?

# 149
Здравейте!
Благодаря предварително.
Другата седмица ще ходим там. Не прочетох хубави коментари за там, но ще видим  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт