Китен 2016/2017

• 146 969
  • 761
  •   1
Отговори
# 165
Всъщност мен лагерниците не ми пречат. Били сме на такива лагери и както казах, явно прага ми на търпимост е висок, защото не им се дразня  Laughing.
Но определено не знаех за тази екстра /лагерниците/ като записвах почивката  Peace.
В крайна сметка гледам да не се настройвам отрицателно преди почивката и гледам положително на нещата.
Били сме в бунгалата срещу грийн парк китен. Спомням си че имаше доста неприятен момент, когато сутрин ги будеха към 7и30,а и нас понеже уредбата беше на Мах, с някаква песничка на руски- Ставай, ставай.......

# 166
  • все тук
Непоискано мнение, но да изкажа положителните си впечатления от хотел "Чиплаков" - Китен. Много добро местоположение - на метри от южния плаж, чисти стаи, големи; любезен и отзивчив персонал. Редовно почистване на стаите, смяна на чаршафи и кърпи - на 2-3 дни, достатъчно и вкусна храна. Цените - напълно нормални. Определено препоръчвам.

# 167
Почвате да ме отказвате от хотела... но пък към 07.09 дали  ще работят тия барове и дискотеки. Все пак е към края на сезона....

# 168
Непоискано мнение, но да изкажа положителните си впечатления от хотел "Чиплаков" - Китен. Много добро местоположение - на метри от южния плаж, чисти стаи, големи; любезен и отзивчив персонал. Редовно почистване на стаите, смяна на чаршафи и кърпи - на 2-3 дни, достатъчно и вкусна храна. Цените - напълно нормални. Определено препоръчвам.
Не е непоискано...а от кога ви е информацията? Храната как беше?

# 169
Почвате да ме отказвате от хотела... но пък към 07.09 дали  ще работят тия барове и дискотеки. Все пак е към края на сезона....
Значи не е редно по едно и също време да има лагерници и обикновени почиващи, точно заради различния режим (и манталитет ) на едните и на другите. Или най-малко е трябвало да те предупредят от хотела. Това в 7,30 да ме буди високоговорител за ведрина като съм на почивка ми е малко прекалено.

# 170
Преди години бяхме на квартира в Китен в непосредствена близост до хотел, в който имаше лагеруващи деца. Остави ти, че имаше утринна гимнастика, ами и вечерна дискотека. Музика и крясъци на макс #Crazy И, хем, че стаята ни не беше от страната на хотела, пак ставахме на разногледи. Tired

# 171
  • Майничка
Тази година ми прави впечатление присъствието на много турски семейства с деца. Имам предвид турски граждани.
Иначе "манифестацията" по улиците започна, плажът Атлиман се напълни. Точно преди седмица имаше по 20-на души във водата...

# 172
До утре трябва да платим капаро. Дано още някой се включи с мнение за хотела,че да вземем решение...

# 173
  • все тук
Не е непоискано...а от кога ви е информацията? Храната как беше?
В момента сме в хотела. Храната е прясна, сготвена тук, в кухнята на хотела, закуската е компле, има безплатни вода, чай и кафе към нея. Вечерята - тристепенна - салата или супа, основно и за десерт плодове. Малко в повече ми идва само динята, но другото си е супер.
Но най-доброто си остава мястото - на метри от плажа. Слизат се само 30-на стъпала. А ако сте с малки деца - досами хотела има прекрасен парк с детски люлки и пързалки.

# 174
Да, с малки деца сме...на по 7год. и точно тази площадка ме привлече...

# 175
 Дораан, как е положението с комарите? А плажа чист ли е? Миналата година беше мръсен, ходихме тогава на Атлиман. Надявам се сега да е чист, че ние след седмица и половина ще сме в Енерджи, точно до Чиплакоф. А всъщност климатици има ли този хотел?

# 176
  • София
Всъщност кой плаж е с по-чиста (прозрачна) вода? Северният или южният? Че аз изпитвам огромен страх и гнус и не виждам ли какво има на дъното, хич не ми се влиза във водата.. Grinning

# 177
  • все тук
Дораан, как е положението с комарите? А плажа чист ли е? Миналата година беше мръсен, ходихме тогава на Атлиман. Надявам се сега да е чист, че ние след седмица и половина ще сме в Енерджи, точно до Чиплакоф. А всъщност климатици има ли този хотел?
Комари има тук-там, но не са напаст. Аз лично и съпругът ми се ръсим с Аутан, а на сина си съм взела гривна с някакъв аромат, който ги отблъсква. Но като цяло няма комари. Ходим на южния плаж, както вече казах - чист е, водата е чиста, без водорасли, топла и е плитко. Групите русначета, които са на лагери, се къпят в специално ограден коридор и не пречат на останалите.
В "Чиплаков" има климатици във всички стаи, има хладилници (ние сме в малък апартамент и не е минибар, за стаите не знам), телевизори, всичко необходимо.

# 178
  • все тук
Всъщност кой плаж е с по-чиста (прозрачна) вода? Северният или южният? Че аз изпитвам огромен страх и гнус и не виждам ли какво има на дъното, хич не ми се влиза във водата.. Grinning
По мои наблюдения и двата плажа са с чиста вода в момента - по дъното се виждат мидичките и рачетата. Аз предпочитам южния. Но фаворит ми е Перла на Приморско - ако сте с кола, не пропускайте да отидете там. Прекрасно място!

# 179
Е не мога да повярвам,че няма мами тук,които да не са отсядали в Каменец тази или миналата година..
Утре най-късно трябва да преведем капарото... И ако продължи така да няма мнения май ще отказваме резервацията.

Надявам се някой отсядал в самия хотел да изкаже мнение,че то ясно - по морето е пълно с открити барове и дискотеки. Но ако шумоизолацията на дограмата на хотела е добре и не се чува вътре в стаите лудницата - отиваме.

Общи условия

Активация на акаунт