Китен 2016/2017

• 146 945
  • 761
  •   1
Отговори
# 150
  • В.Търново
Здравейте!
Моля за пресни отзиви за Хотел Kiten Green Park, гр. Китен.
Благодаря предварително.
Другата седмица ще ходим там. Не прочетох хубави коментари за там, но ще видим  Simple Smile
Този хотел почти никоя агенция не го предлага вече.Там предимно е ученически лагер с русначета.

# 151
Е, аз точно от агенция се уредих за там  Laughing. Нищо де - доколкото се познавам, ще остана доволна. Имам висок праг на търпимост. Единственото от лошите коментари, което прочетох и смятам да променя за себе си е кафето. Прочетох, че кафето им е блудкаво, а аз обичам силното домашно кафе. Та ще си нося бързоварче и кафе - все ще е по-добро от тяхното  Laughing

# 152
Кафето според мен ще ти е най-малкия проблем Laughing Пълно е с лагерници и ще има целодневно викане. Това няма да го изтърпя и ден аз, доколкото се познавам Peace

# 153
Всъщност мен лагерниците не ми пречат. Били сме на такива лагери и както казах, явно прага ми на търпимост е висок, защото не им се дразня  Laughing.
Но определено не знаех за тази екстра /лагерниците/ като записвах почивката  Peace.
В крайна сметка гледам да не се настройвам отрицателно преди почивката и гледам положително на нещата.

# 154
Всъщност мен лагерниците не ми пречат. Били сме на такива лагери и както казах, явно прага ми на търпимост е висок, защото не им се дразня  Laughing.
Но определено не знаех за тази екстра /лагерниците/ като записвах почивката  Peace.
В крайна сметка гледам да не се настройвам отрицателно преди почивката и гледам положително на нещата.

Весела почивка ти пожелавам Hug

# 155
Благодаря ти  Hug. Ще разказвам като се върна.
Ако и аз имам оплаквания после, значи нещата наистина ще да са адски зле  Laughing

# 156
за хотел "Асарел" в Китен какви са вашите мнения?

Миналата година бяхме там.Хотел да се нарече е много силно казано. Това е ученически лагер от бай Тошово време.Шумно, мръсно, старо, храната и тя никаква я няма.Единствено като преимущество мога да отбележа /ако може така да се нарече, защото за мен е минус/ че се намира на центъра и е близо до плажа.Ако имате въпроси питайте Simple Smile

# 157
Здравейте!!!
Какви са ви мненията за хотел Чиплаков....намирам някакви мнения, но или са много стари, или с по една дума. Как е храната, обслужването, чистотата?

# 158
здравейте!
моля за бърз отговор, ако някой може да ми помогне  Hug
на какъв принцип е ползването на стола на БНТ?
- като ресторант - отиваш, храниш се и плащаш
- с предварителна заявка /купони?/
има ли нещо специфично, което трябва да знам?
благодаря предварително!  bouquet

# 159
Отиваш, харесваш ядене, плащаш, ядеш!  Peace Няма записване. Проблемът е, че работното му време беше някакво от рода на 2 ч. на обяд, 2 ч. вечер или подобно... Crazy

# 160
благодаря ти!  bouquet

пропуснала съм да питам - става дума за външни лица
на същия принцип ли е?

# 161
Да! Поне преди 2 г.  Peace

# 162
 Peace Тази година  само  ще ви завиждам  приятелски  Grinning .
 Желая на всички  прекрасно време  и малко комари   Praynig Hug !

# 163
Здравейте мили дами,
дали някоя от Вас има впечатление от хотел Каменец /на северния плаж/. Имаме добра оферта за там,но чета - стари мнения,че плажа е каменист. Дискотеки наоколо две - Зангадор и още някаква,отделно два бара  имало някъде наоколо и с две думи било лудница късно вечер около него. Ние отиваме все пак да си починем и ако ще е такава лудница просто да отказваме офертата докато е време и да търсим друго място.

Предварително Ви Благодаря.

П.П. Септември месец около 7-10ти ще сме там ако има значение

# 164
Миналата седмица минахме покрай х-л Каменец, разхождайки се. Чесно да ти кажа, трудно бих направила резервация там и околните хотелчета. Остави ти дискотеките, ми и открити бар до бар направили. Рискувате да подскачате от леглото вечер Rolling Eyes Не съм била в хотел Каменец, но едва ли е безшумно.

Общи условия

Активация на акаунт