Китен 2016/2017

• 146 876
  • 761
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Здравейте.
Имате ли мнения за почивната станция на Софийския университет?

# 466
  • София
ЗДравейте.Събирам предложения за интересни туристически места за посещение в Китен и региона.Ще почиваме в Китен за пръв път.Има ли водна пързалка , аквапарк?

# 467
ЗДравейте.Събирам предложения за интересни туристически места за посещение в Китен и региона.Ще почиваме в Китен за пръв път.Има ли водна пързалка , аквапарк?

Аквапарк има в Приморско. В Китен няма. Водна пързалка имаше, но не знам дали функционира. Peace

# 468
  • Sofia

Аквапарк има в Приморско. В Китен няма. Водна пързалка имаше, но не знам дали функционира. Peace
Миналото лята водната пързалка на Атлиман работеше.

# 469
  • В.Търново
Пързалката в Китен колко е едно спускане?Също така ме интересува дали е в добро състояние или има опастност да си скъсаме банските или да си надерем гърба като се спускаме по нея?

# 470
Пързалката в Китен колко е едно спускане?Също така ме интересува дали е в добро състояние или има опастност да си скъсаме банските или да си надерем гърба като се спускаме по нея?

Като цена не мога да кажа, но имаше мисля такса за цял ден спускания и определено беше по-изгодно. Дано не се бъркам. Нека и други се включат със сигурна информация.

# 471
  • София
това водна пързалка от едновремешните ли е Simple Smile Може ли някой да сложи снимка.

# 472
  • В.Търново

Да, от едно време е.Попадала съм на снимки на водна пързалка и на друго място в Китен.Ето я, нямам представа къде се намира точно.Никога не съм ходила до сега в Китен.

# 473
Това не е ли до хотел Кремиковци?

# 474
Преди 3 години последно бях в Китен и не работеше , но може би и зщото беше края на сезона

# 475
Тази на втората снимка не функционира от доста време,а тази на първата по спомен е на плаж Атлиман.

# 476
Първата снимка е пързалката на Атлиман, пред х-л Каменец.
Миналата година не сме я ползвали, но 2015 водих веднъж децата там. Не ми хареса изобщо. На децата много им хареса и много се забавляваха. Имаше възможност да се плаща всяко спускане и 10 спускания. Отделно на плажа раздаваха някакви листовки с отстъпки. Не помня вече конкретните цени, нещо около левче на спускане ми се върти из главата.
Обаче...
Беше доста мизерно, ръждиво и запуснато. Басейна в който падаш накрая беше направо като блато - пълен с пясък, мътен, миришещ. За 10 спускания слагаха 10 гривни на децата и след всяко спускане трябва да идеш до човека, който работи там и да върнеш една гривна. Самите гривни едни силиконови и те мизерни.
За наш късмет не успяхме нищо да лепнем от пързалката, но от тогава я заобикаляме отдалеко.

# 477
Втората снимка от Китен ли е? newsm78 Никога не съм я виждала Embarassed

# 478
  • В.Търново
Да, от Китен е.Но май се оказва, че не работи тази пързалка.

# 479
Преди 3 г. ходихме на пързалката .Малко е височка  кулата , за да пуснеш само  по-малко дете .Няма придружител от тези , които я поддържат , ако горе на площадката се посбутат децата -  става страшно  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт