Китен 2016/2017

• 146 867
  • 761
  •   1
Отговори
# 480
  • Северо=Западналия край
Предложете ми стая/студио в близост до южния плаж. Да има спалня и диван или доп. легло. Не държа да има изхранване.

# 481
Предложете ми стая/студио в близост до южния плаж. Да има спалня и диван или доп. легло. Не държа да има изхранване.
Виж станцията на БНТ. Точно над плажа е

# 482
Пързалката е стара и занемарена, точно пред хотел Принцес се намира. Моите деца не съм ги пускала, не знам дали може да си изподерете бански и гърбове, но басейнът в който скачат е меко казано мизерен. За цени - имаше нещо от сорта 10 лв. за цял ден.

# 483
  • Северо=Западналия край
Виж станцията на БНТ. Точно над плажа е
Не откривам техни координати иначе знам къде е и е хубаво. Може ли линк или телефон?

# 484
  • В.Търново
Всъщност кой поддържа тази пързалка на Атлиман?

# 485
0550 36357 БНТ Китен Peace

# 486
  • Северо=Западналия край
Благодаря! Почвам да звъня, но ми дава че телефона е грешен..... Намерих и друг един тел в нета, но пак дава грешен....
П.с. Свързах се Simple Smile но не знаят още дали ще има места за външни хора.

Последна редакция: вт, 09 май 2017, 11:10 от ateto

# 487
Благодаря! Почвам да звъня, но ми дава че телефона е грешен..... Намерих и друг един тел в нета, но пак дава грешен....
П.с. Свързах се Simple Smile но не знаят още дали ще има места за външни хора.
Те така казват винаги. Simple Smile

# 488
  • Северо=Западналия край
Отзиви за къща за гости Морски бриз? Вижда ми се до стълбите на южния плаж, но ме интересува чистота, стаите малки ли са?

# 489
Хайде и аз в темата за Китен,като дете всяко лято бяхме там. След дълги години реших ,пак да възродя традицията и така вече 4 та година,винаги в Къщата с цветята. Близо до автогарата и всичко необходимо,тихо и спокойно място. Ние наемаме така наречения апартамент,две стаи ,едната с двойно легло,другата с двойно и единично. Голяма тераса за двете стаи ,хладилник и разбира се баня и тоалетна. За 5 души 70 лв е нощувката в силния сезон.
Тази година,се чудя дали да не разнообразим,искам малко морска гледка,но ако не,пак ще сме там

# 490
Хайде и аз в темата за Китен,като дете всяко лято бяхме там. След дълги години реших ,пак да възродя традицията и така вече 4 та година,винаги в Къщата с цветята. Близо до автогарата и всичко необходимо,тихо и спокойно място. Ние наемаме така наречения апартамент,две стаи ,едната с двойно легло,другата с двойно и единично. Голяма тераса за двете стаи ,хладилник и разбира се баня и тоалетна. За 5 души 70 лв е нощувката в силния сезон.
Тази година,се чудя дали да не разнообразим,искам малко морска гледка,но ако не,пак ще сме там

Къде е тази къща?

# 491
  • Северо=Западналия край
Аз реших повече да не се лутам и резервирах. Не искам да чакам последния момент. Където и да звънях по тези мини хотелчета ми искат по 20-25лв на човек за нощувка за юли месец което ми се струва много от страна на качество - цена. Избрах хотел Русалка - излиза ми по скъпо защото има изхранване, но се надявам да ни хареса. Доколкото си спомням не е далеч от плажа.
Пожелавам ви да намерите най добрата оферта за вашата почивка. Аз ще ви наглеждам да не изпусна някоя клюка Simple Smile

# 492

Къде е тази къща?

Къщата се намира на ул.Пирин 6а имат сайт,там е налична повече информация Simple Smile Близо е и до двете главни улици,до магазини,заведения,лунапарк ,но в същото време тази близост не нарушава спокойствието.
От автогарата като тръгнеш наляво  по Странджа и завиваш после пак наляво по Атлиман,първата пряка отново в ляво

# 493
Какво мислите за хотел Нео, Китен? Тъй като за първи път ще сме там и да ви питам за мнение.

# 494
Какво мислите за хотел Кремиковци, за апартаментите в хотела, .
2014 бяхме в хотел Дъбака, моето мнение е 10/7, близко до плажа, добро обслужване, ново обзавеждане.
Ако може и мнение за Атлиманъ Бийч

Общи условия

Активация на акаунт