Китен 2016/2017

• 146 973
  • 761
  •   1
Отговори
# 180
  • sofia
Е не мога да повярвам,че няма мами тук,които да не са отсядали в Каменец тази или миналата година..
Утре най-късно трябва да преведем капарото... И ако продължи така да няма мнения май ще отказваме резервацията.

Надявам се някой отсядал в самия хотел да изкаже мнение,че то ясно - по морето е пълно с открити барове и дискотеки. Но ако шумоизолацията на дограмата на хотела е добре и не се чува вътре в стаите лудницата - отиваме.
Ако си направите труда да прочетете предните теми, със сигурност ще намерите информация!

# 181
  • София
Дораан, ако знаеш само как ме успокои! bouquet Миналата година бяхме в Приморско, пак познати ми казаха за този плаж и забравихме да отидем  Grinning Но тогава си бях доволна от Южния на Приморско..
С кола сме, така че ако не забравим - там сме!

# 182
  • Бургас
Има ли хотел с басейн в Китен, на който да пускат външни лица? Благодаря Ви!

# 183
Е не мога да повярвам,че няма мами тук,които да не са отсядали в Каменец тази или миналата година..
Утре най-късно трябва да преведем капарото... И ако продължи така да няма мнения май ще отказваме резервацията.

Надявам се някой отсядал в самия хотел да изкаже мнение,че то ясно - по морето е пълно с открити барове и дискотеки. Но ако шумоизолацията на дограмата на хотела е добре и не се чува вътре в стаите лудницата - отиваме.
Ако си направите труда да прочетете предните теми, със сигурност ще намерите информация!

Все пак искам информация от тази или най-много миналата година. Не от преди 5-6 години....

# 184
Скрит текст:

Все пак искам информация от тази или най-много миналата година. Не от преди 5-6 години....
Искаш, ама няма, нали виждаш?

# 185
Здравейте мили дами,
дали някоя от Вас има впечатление от хотел Каменец /на северния плаж/. Имаме добра оферта за там,но чета - стари мнения,че плажа е каменист. Дискотеки наоколо две - Зангадор и още някаква,отделно два бара  имало някъде наоколо и с две думи било лудница късно вечер около него. Ние отиваме все пак да си починем и ако ще е такава лудница просто да отказваме офертата докато е време и да търсим друго място.

Предварително Ви Благодаря.

П.П. Септември месец около 7-10ти ще сме там ако има значение
Аз мога да ти помогна с информация от преди няколко години.Хотела беше на супер място,хигиената на много високо ниво,най впечатляващото беше храната- много вкусна а главния готвач беше доста възрастен чичка.Дограмата по стаите добре изолиране,единствения минус за мен беше ледената вода в басейна,август месец бяхме а водата не се пипаше,но пък хотела е на плажа така че може да не се ползва басейна.

# 186
Здравейте мили дами,
дали някоя от Вас има впечатление от хотел Каменец /на северния плаж/. Имаме добра оферта за там,но чета - стари мнения,че плажа е каменист. Дискотеки наоколо две - Зангадор и още някаква,отделно два бара  имало някъде наоколо и с две думи било лудница късно вечер около него. Ние отиваме все пак да си починем и ако ще е такава лудница просто да отказваме офертата докато е време и да търсим друго място.

Предварително Ви Благодаря.

Аз мога да ти помогна с информация от преди няколко години.Хотела беше на супер място,хигиената на много високо ниво,най впечатляващото беше храната- много вкусна а главния готвач беше доста възрастен чичка.Дограмата по стаите добре изолиране,единствения минус за мен беше ледената вода в басейна,август месец бяхме а водата не се пипаше,но пък хотела е на плажа така че може да не се ползва басейна.

Благодаря ти много за информацията. Щом дограмата добре изолира и не се чува шумът - това ни трябваше. Важното е вечер,като полегнем изморени да не чуваме данданията от околните барове/дискотеки. Още веднъж Благодаря.

# 187

Преди години не беше така презастроено  откъм дискотеки и барове около Каменец. Сега е нещо страшно, бар до бар и между тях пак бар #Crazy Аз съм малко взискателна и когато търся място за почивка, гледам да е по-безшумно и по възможност далече от лагеруващи подрастващи. Та, за това съм крайно критична към хотели в близост до големи барове и дискотеки. Все пак не искам да те настройвам негативно и ви пожелавам весела почивка. Hug

# 188
  • София
Ние в момента сме в Принцес резидънс, който е съседен на Каменец. Нямаме проблеми с шума, когато затворим прозореца. Плажа е в добро състояние, водата е прозрачна. Чадърите и шезлонгите са по 6 лева. Ако някой го интересува нещо друго да пита Simple Smile

# 189

Преди години не беше така презастроено  откъм дискотеки и барове около Каменец. Сега е нещо страшно, бар до бар и между тях пак бар #Crazy Аз съм малко взискателна и когато търся място за почивка, гледам да е по-безшумно и по възможност далече от лагеруващи подрастващи. Та, за това съм крайно критична към хотели в близост до големи барове и дискотеки. Все пак не искам да те настройвам негативно и ви пожелавам весела почивка. Hug

А ти била ли си в самия хотел ? Защото ако вътре в стаята/студиото не се чува нищо, хич не ни интересува колко барове и дискотеки има около него. За това искаме мнение на някой отсядал в самия хотел, а не минавал покрай него и т.н. Wink

# 190
Ние в момента сме в Принцес резидънс, който е съседен на Каменец. Нямаме проблеми с шума, когато затворим прозореца. Плажа е в добро състояние, водата е прозрачна. Чадърите и шезлонгите са по 6 лева. Ако някой го интересува нещо друго да пита Simple Smile
Благодаря ти много за инфото от първа ръка Simple Smile

# 191
Ами, тогава извинявай, че споделих мнението си за околията, не за хотела. Rolling Eyes

# 192
И аз резервирах за Каменец за средата на август.Не сме били там,даже и в Китен никога не сме ходили,но четох добри отзиви за хотела и се надявам  да си заслужава.Ще видим,дали и нашите впечатления ще са добри...Шума не го мисля толкова!То и да не е близо до барове и дискотеки,пак не е гаранция,че няма да е шумно...Преди няколко години в един хотел на Майорка,който иначе беше далеч от всякакви барове и дискотеки,ми се наду главата от  игрите,който аниматорите организираха за децата и въобще от шума и крясъците на децата на почиващите.Мен повече ме притесняват комарите!

# 193

Към 10 септември сезонът в Китен е почти приключил. Лагерници също няма да има тъй като децата ще се приготвят за училище вече.  Преди две години бяхме до 28 август там и вече много неща бяха затворени, минавали сме и към 20 септември и беше вече изцяло пусто. Така че не мисля, че има опасения за този период от към шум и хора.

# 194
Мен ме интересува как е храната в Принцес, че съм платила пакет със закуска и вечеря и сме с две деца?

Общи условия

Активация на акаунт