Китен 2016/2017

• 146 985
  • 761
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Предложения има много ,но такива за 35лв апартамент в Китен  не съм срещала затова питам

# 211
Някой отсядал ли е в Семеен хотел Стефи на ул. Странджа 27. Интересува ме стаите

# 212
carlinka05 От автогарата първата или втората пряка от дясно,не мога да дам по-точно инфо,защото не си спомням добре.Двойка 20лв,3ка 28, апартамент 38-40лв.Не бяха кръгли суми.
Аз нямам полза да си пиша хей така на посоки  Whistling

# 213
  • София
Мерси  ще ги потърся .

# 214
И така, снощи си дойдох от Грийн Парк. На мен ми хареса много - нямам оплаквания никакви. Бих го препоръчала. Да, имаше много лагерници, но те по никакъв начин не ми попречиха на почивката - беше весело и ненатрапчиво  Peace

# 215
  • В.Търново
Има ли завърнали се от хотел Ариана в Китен да дадат отзиви?

Хотел Бодуров са пуснали цени за 2017г.Има повишение отново.

# 216
Някой отсядал ли е в Семеен хотел Стефи на ул. Странджа 27. Интересува ме стаите
Ние сме отсядали 2 пъти и сме доволни.

# 217

Преди години не беше така презастроено  откъм дискотеки и барове около Каменец. Сега е нещо страшно, бар до бар и между тях пак бар #Crazy Аз съм малко взискателна и когато търся място за почивка, гледам да е по-безшумно и по възможност далече от лагеруващи подрастващи. Та, за това съм крайно критична към хотели в близост до големи барове и дискотеки. Все пак не искам да те настройвам негативно и ви пожелавам весела почивка. Hug

А ти била ли си в самия хотел ? Защото ако вътре в стаята/студиото не се чува нищо, хич не ни интересува колко барове и дискотеки има около него. За това искаме мнение на някой отсядал в самия хотел, а не минавал покрай него и т.н. Wink

Аз съм била там в същия период  през 2014 . Повечето барове и дискотеки не работят и не е шумно

# 218
Здравейте!
Може ли някой да ми каже дали в Китен има хранителен магазин, който предлага готвени ястия или друго изпитано място, от което можем да си вземем храна за вкъщи?
Благодаря!

# 219
Точно на ъгъла на ул."Странджа" и  пряката към  южния плаж  има  нещо като гостилница . Иначе във всички заведения и тези  на уличката към плажа / предлагат супи , мусака , пълнени чушки  и др. /.

# 220
Благодаря!

# 221
Ако може да бъде полезно на някого, който не е запазвал и резервирал като мен тази година да кажа , че и в Китен и в Приморско и в Лозенец, Царево , Ахтопол и Синеморец е ПЪЛНО със свободни стаи и квартири на по-ниски цени от обявените им в интернет. За приомер от преди 7 дни ще кажа , че семеен хотел в Приморско , който е обявил цена в силен сезон за 60-65 лева в сайта си и във всички рекламни сайтове , на място се моли да му наемеш 3-ката стая за 40 лева.

# 222
  • Бургас
Почивахме в Китен от 10 юли за една седмица. Темата тук ми беше много полезна. Благодаря на тези, които препоръчаха бистро Слънце - всичко там е уникално вкусно, големи порции. Всяка вечер вечеряхме там. Бяхме отседнали в къща за гости Весел край /намира се на паркинга до оникса/ стая за четири човека - 45 лв. за всички нощувката. Условията са добри, нищо претенциозно. На улица Странджа все още нямаше много народ вечер, за разлика от Атлимат - там е лудница. И за моя изненада нямаше никакви комари Simple Smile.

# 223
Къде е това бистро Слънце?

# 224
  • UK
Да попитам още веднъж все пак - някой отзиви от тази година за вили Витоша?

Общи условия

Активация на акаунт