Китен 2016/2017

• 147 324
  • 761
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте! Интересува ме какви са условията в Кремиковци, дали навссякъде е ремонтирано и как е обслужването. Не търся супер лукс, но сме с дете и искам да ми е чисто. От 2 години го заглеждам като опция и не смея да проверя как е. В края на месеца евентуално ще заминаваме и няма да резервираме предварително. Винаги до сега сме си намирали нещо там. Надявам се да има места.
Ами чисто е. Ремонтирано, стаите са на ламинат, боядисано е, алуминиеви са дограмите. Няма ресторант. Тази година е отворено едно барбекю в двора, имат и обедно меню, но не сме го пробвали. Храним се на вън по града.

# 316
Някой би ли споделил Зангадор и другите дискотеки кога приключват сезона? Септември дънят ли още :/

# 317
Кристал, а имаше ли надписи свободни квартири, защото мисля да търся на място.

Навсякъде има табели със "свободни квартири". Милион пъти по-добро решение / според мен/....да се търси на място! Виждаш за какво реално плащаш , а толкова много свободни места , молят се навсякъде! Пътувахме от Приморско до Силистар всеки ден на различни места, освен плажовете обиколихме и градчетата/ селата Simple Smile ...Места в топ сезон - БОЛ навсякъде ! Peace

# 318
Ако може да бъде полезно на някого, който не е запазвал и резервирал като мен тази година да кажа , че и в Китен и в Приморско и в Лозенец, Царево , Ахтопол и Синеморец е ПЪЛНО със свободни стаи и квартири на по-ниски цени от обявените им в интернет. За приомер от преди 7 дни ще кажа , че семеен хотел в Приморско , който е обявил цена в силен сезон за 60-65 лева в сайта си и във всички рекламни сайтове , на място се моли да му наемеш 3-ката стая за 40 лева.
Ние заминаваме на 14.08 и се надявам цитираното да важи все още!
Ще важи, ...обявяват на място сезона като "слаб"

# 319
Ако може да бъде полезно на някого, който не е запазвал и резервирал като мен тази година да кажа , че и в Китен и в Приморско и в Лозенец, Царево , Ахтопол и Синеморец е ПЪЛНО със свободни стаи и квартири на по-ниски цени от обявените им в интернет. За приомер от преди 7 дни ще кажа , че семеен хотел в Приморско , който е обявил цена в силен сезон за 60-65 лева в сайта си и във всички рекламни сайтове , на място се моли да му наемеш 3-ката стая за 40 лева.
Ние заминаваме на 14.08 и се надявам цитираното да важи все още!
Ще важи, ...обявяват на място сезона като "слаб"

Да, мен ме притесняваше, че отиваме в разгара на сезона, но ме успокоихте. Миналата година в разгара на сезона си намерихме в Обзор студио с кухненски бокс, спалня, легло и бебешка кошара за 50лв., като ако се бяхме съгласили да платим 6 нощувки, седмата щеше да ни е безплатна. Същото семейно хотелче в интернет беше обявило цена за судиото 70лв. Та се надявам да случим на нещо подобно.

# 320
  • UK
Кажете ми моля приятен ресторант с кът за деца с вкусна кухня за довечера.
Ние сме за втори път на вили Витоша, както казах по-рано спокойствие, тишина и прохлада. На самоизхранване с таратори и салати. Ходим с колата на Корал, спокоен и направо пуст плаж, идеален за деца. Отидохме веднъж на Атлиман, колкото да го видим, щях да получа клаустрофобия, не мога просто на такова място с толкова народ и шум да почивам.
Подкрепям на 100% плажуване на Корал ,спане в Китен

а на какво разстояние е от китен

На 4-5 км южно от Китен.

# 321
има ли някои вече завърнали се от хотел Ариана?!?
интересувам се от услугата им ол инклузив...

# 322
Здравейте!
Предлагам ако иска някой на супер цена двудневен престой със закуска, обяд и вечеря за двама в Хотел ....
Няма да можем да го ползваме вероятно.
Можете да ми пишете на лични.

# 323
Още едно негативно мнение за хотел Китен бийч.Мои приятели ходиха с ваучери миналия месец и останаха много разочаровани от абсолютно всичко,не се лъжете.

# 324
Ние в сряда пътуваме за Китен, в х-л Емералд за 4 дни,малко  неочаквана почивка, надявам се времето да е хубаво, че чета за големи вълни и захлаждане. В тази връзка да питам някой посещавал ли е въпросния хотел? За първи път ще сме в Китен, как са плажовете, и бихте ли препоръчали проверени места за хапване?

# 325
Тази събота --так и не успяхме да се намерим места в така наречените свободни квартири 2 възрастни+1 дете.
От Китен в Царево там намерихме пак за 50 лв квартира в новия квартал .

# 326
Тази събота --так и не успяхме да се намерим места в така наречените свободни квартири 2 възрастни+1 дете.
От Китен в Царево там намерихме пак за 50 лв квартира в новия квартал .

Може да е за добро, там поне е спокойно, има хубави заведения за хранене   Peace
Тази година ми дойде в повече циганията в Китен, за жалост нито едно заведение не мога да препоръчам  /освен това в хотела ни, но то е мъничко, основно за гостите на хотела и далеч от центъра, за щастие/. В Царево пък има страхотен парк и алеи за децата, в Китен не видях нищо подобно.

Чудех се къде са тия свободни квартири като видях с очите си какво е, ама някои бяха толкова убедени  Rolling Eyes

# 327
Стреснах те ме с тази липса на места, а и лошото време което се задава. Направо се чудя какво да правя, а децата вече нямат никакво търпение.

# 328
Пак да кажа-не рискувайте на място. Шанс да останете на улицата има и то голям. Peace

# 329
  • В.Търново
има ли някои вече завърнали се от хотел Ариана?!?
интересувам се от услугата им ол инклузив...

И аз това питах, но никой не пише.Може би тази година почиващите там не са от бгмама  Grinning .

Общи условия

Активация на акаунт