Китен 2016/2017

• 147 319
  • 761
  •   1
Отговори
# 360
  • Стара Загора
Тази вечер се прибирахме от Китен. Кажи-речи навсякъде има свободни квартири, което не значи, че няма хора - улиците и плажовете са пълни. Ние си намерихме квартирка със самостоятелен санитарен възел и тераса за 30 лв. на вечер в центъра (дадоха ни квартира за 3-ма, а ние сме 2-ма).

# 361
Sisi_91 квартирата ви близо ли е била до плажа. Някакви координати?

# 362
gargamela , благодаря за отговора Simple Smile много ми хареса , дано и ние да останем доволни, ще ходим в края на Август, началото на Септември , дано е по-спокойно тогава.

# 363
  • Стара Загора

katia_ilieva1966, на ул. "Рула" бяхме. За мен е близо до северния плаж (Атлиман), до другия не толкова, но за нас такива разстояния не ни плашат  Sunglasses

# 364
Вчера, се върнахме от Китен. На всякъде имаше квартири и апартаменти. Цените са като в интернет. Грам не намаляват надолу. Направи ми впечатление, че свободни апартаменти и двойки много, но тройка трудно намерихме. Южния плаж наистина за мен е по-добрия вариянт от другия. На Атлиман свободната зона е в края, където са водораслите и някак е издълбано в морето от вълните, след което става плитко, а три годишният ми син не го устрои.

На мен Китен не ми хареса. По центъра няма парк за децата, а на южния има някакво подобие на такъв. Едвам издържах 3 нощувки и се преместихме в Созопол. За мен беше по-добрия вариянт, нищо че е по-вълнисто. Направи ми силно впечатление, че хората от Китен са някак злобни, увълчени, ако не искахме да наемем дадена квартира направо имам чувството, че ще ни бият. Апартамента до нас така и не се нае през цялото време, но за по-малко от 90лв. не го даваха. Били ни го предложили с намаление ooooh!. В Созопол са много мили хора, веднага ни водят на друго място, нищо че не наемаме. Една жена ни заведе в хотелче,там наехме апартамент с басейн за 60лв., а към него имаше ресторантче с евтина кухня. Цените на храната и в двата курорта са еднакви.

Така и не намерих курорт, на който плажа да е плитък и спокоен, да има хубав парк и курорта да е малък, т.к.  малкия не иска да ходи и с таткото постоянно го носихме в Созопол, а там е доста за разглеждане. Ако сте открили такъв моля да споделите, може и затворен комплекс, ако предлага тези условия.

Последна редакция: вт, 16 авг 2016, 11:41 от krasi78

# 365
Кой е хотела в Созопол, Краси?

Иначе подкрепям за Китен- нищо не е бутнато в тоя град, нищо не се прави, само сергии и кръчми със съмнително качество.

# 366
Кой е хотела в Созопол, Краси?

Иначе подкрепям за Китен- нищо не е бутнато в тоя град, нищо не се прави, само сергии и кръчми със съмнително качество.

Хотела е от типа СОЦ, но стаята е приятна, с нови мебели, спалня, холова гарнитура с маса, и гардероб и много шкафове, вода топла постоянно, мокета е поизносен и терасата е малка, имаше климатик, но не смея да препоръчам хотела, т.к. бяхме само две нощувки и нямам кой знае какви впечатления, относно почистване, смяна на хавлии и т.н.  

# 367
Преди седмица се прибрахме от Китен.
2ка-30лв на вечер. Тази година цените определено са скочили в сравнение с миналата,конкретно за нощувка говоря.Търсихме на място,имаше буквално дупки с общ санитарен възел за 40лв..Нашата беше относително малка стая с всичко необходимо,на около 5 минутки от Южния плаж и на една пряка от Додо.
Ходихме единствено на Южния,морето беше чисто към средата на плажната ивица,плитко без миди и камъни.
Храната..ами сякаш като цени не са мръднални на плажа  цаца 2.50лв,картофки също толкова,за бира не мога да кажа.
Абсолютна бутаница по улиците вечер.Един комар не видях.

Като цяло са завишили цените на нощувките предполагам,че е в следствие на това,че има по-голям наплив на туристи.  Simple Smile

# 368
  • София
Ние спахме в апартамент, в семейна къща, по в началото на града. Нощувката беше 80лв. , невероятно просторен апартамент, с огромна тераса под една астма. Почистване в стаите всекидневно и самата къща в коридора и по етажите, чистота, чувах непрекъснато ароматизатора как пръска. Прекрасен двор с ратанови мебели под астма пак. Стълбите за Южния плаж ни бяха близо и то в неговата южна част. Там нямаше никаква навалица, чадър, два шезлонга и маса - 10 лева, и бирата и яденето беше супер евтино, а на Веселото барче пък от 10 до 11 сутрин фрапето беше 1лев  Grinning
Изкарахме си невероятно, даже съжалихме, че не бяхме за повечко време....догодина  Grinning Grinning

# 369
  • София
Тази вечер се прибирахме от Китен. Кажи-речи навсякъде има свободни квартири, което не значи, че няма хора - улиците и плажовете са пълни. Ние си намерихме квартирка със самостоятелен санитарен възел и тераса за 30 лв. на вечер в центъра (дадоха ни квартира за 3-ма, а ние сме 2-ма).
Здравей, може ли по точно да кажеш къде бяхте. Предстоини ходене в Китен, но нямаме още избрано място. Ако имаш някакви координати.....

# 370
Вчера, се върнахме от Китен. На всякъде имаше квартири и апартаменти. Цените са като в интернет. Грам не намаляват надолу. Направи ми впечатление, че свободни апартаменти и двойки много, но тройка трудно намерихме. Южния плаж наистина за мен е по-добрия вариянт от другия. На Атлиман свободната зона е в края, където са водораслите и някак е издълбано в морето от вълните, след което става плитко, а три годишният ми син не го устрои.

На мен Китен не ми хареса. По центъра няма парк за децата, а на южния има някакво подобие на такъв. Едвам издържах 3 нощувки и се преместихме в Созопол. За мен беше по-добрия вариянт, нищо че е по-вълнисто. Направи ми силно впечатление, че хората от Китен са някак злобни, увълчени, ако не искахме да наемем дадена квартира направо имам чувството, че ще ни бият. Апартамента до нас така и не се нае през цялото време, но за по-малко от 90лв. не го даваха. Били ни го предложили с намаление ooooh!. В Созопол са много мили хора, веднага ни водят на друго място, нищо че не наемаме. Една жена ни заведе в хотелче,там наехме апартамент с басейн за 60лв., а към него имаше ресторантче с евтина кухня. Цените на храната и в двата курорта са еднакви.

Така и не намерих курорт, на който плажа да е плитък и спокоен, да има хубав парк и курорта да е малък, т.к.  малкия не иска да ходи и с таткото постоянно го носихме в Созопол, а там е доста за разглеждане. Ако сте открили такъв моля да споделите, може и затворен комплекс, ако предлага тези условия.
Препоръчвам затворения комплекс на Каваците "Грийн Лайф" ...Комплексът е чудесен за малки деца , а плажа е ТОП !
Чисти плажове и спокойствие и тишина - Гърция , Ситония  bouquet Peace

# 371
Включвам се от китен. Пристигнахме на 14.08, в 17.30. До 18.30 бяхме намерили 2 стаи с по две легла и тераси, но с общ санитарен възел за 65 лв, две отделни стаи, всяка със самостоятелен сан възел и тераса по 15 лв. На легло и стая с 4 легла по 14 лв. Ние търсихме близо до Атаман, за нас това е плажът. Да, пренаселен  е, ама какво да се прави като толкова хора го хареесват! Ядене има навсякъде, вкусно е и на приемливи цени. Доволна съм и никога вече няма да резервирал предварително, особено за втората половина на август. Пиша от телефон, извинете ме, моля.

# 372

Да, ние в момента сме в Китен и добре, че сме в Кооо Китен , който е почти извън Китен в голям парк. Иначе в самия град - лудница е меко казано да се опише. За децата няма почти нищо. Изобщо не е помислено за тях никъде. В Кооп Китен поне е спокойно, има парк към него с неголяма детска площадка, но пак е по-добре от централните улици. Хората абсолютно са зли и увълчени, никъде не срещнах нормално обслужване, даже като ни видяха сега в едно заведение, че сме само двамата с дете и лъжат, че от 6 маси всички са резерве. Защото сме им малко хора - става дума за "Патая" до "Воденицата" , само там има мини детска площадка, но персоналът е отвратителен. Думи нямам.

# 373
  • В.Търново
Мов колежка бяха в Китен и са много доволни от всичко.

# 374
Мов колежка бяха в Китен и са много доволни от всичко.

Да, зависи какво търсят. Аз търся места за разходка, парк за децата, не държа на люлките от 5лв., които са на всяка пряка в Китен. Може би, ако децата са по-големи....... Ходихме в някаква пицария, беше споменавана по-напред, но пиците бяха махнати от менюто. Имаше закрит кът за деца около 3 годишна възраст, но там сметка под 50лв. не сме оставяли, а децата дори и не са се хранили, а само опитвали. Thinking Определено на мен Обзор много ми допада, но там оцелихме спокойно море, а други се оплакват, че има много вълни.

Общи условия

Активация на акаунт