Китен 2016/2017

• 146 851
  • 761
  •   1
Отговори
# 450
Мисля, че ще ви хареса, на страхотно място е, изглежда добре. Ние почивахме в съседния, но Сигма изглеждаше по-добре   Peace

На обяд се хранехме в Теос и Бодуров, много чисто и вкусно

# 451
  • Варна
И ние се хранихме там Wink Също много ни хареса храната, но пак бях взела пакетите им за храноден, за да избегна обикаляне, чакане и тн. Определено Китен ми хареса! Simple Smile

Последна редакция: чт, 23 фев 2017, 06:45 от ca_sky

# 452
И ние се хранихме там Wink Също много ни хареса храната, но пак бях взела пакетите им за храноден, за да избегна обикаляне, чакане и тн. Определено Китен ми хареса! Simple Smile

Ние винаги избираме закуска и вечеря, за да сме свободни до когато искаме на обяд, децата са вече големи. Държа на вечерята, защото вечер е някаква лудница, хубавите места са заети, нормално  Mr. Green, бавят поръчки...ад беше. Ние последно бяхме във Валена, невероятна кухня, все там се връщахме да се храним накрая след обикаляне и 2-3 пъти проба, и обедното им меню беше страхотно, но като база не го препоръчвам  Naughty

# 453
  • софия
Миналата година минахме специално да видим Сигма, тъй като го бях набелязала. Близостта с плажа е идеална,но басейнът е под огромна и постоянна сянка. Ние сме с малко дете и съответно плажуването в хотела се отписва, което за нас е минус. В двора на хотела бяха буквално завряни една в друга няколко коли.Може и да има осигурен паркинг,който не сме видели,но дълбока се съмнявам. Иначе за храна,обслужване в booking има доста добри коментари, просто това не е нашия хотел. Родителите ми ходят две години в Нева(реновираната част) и тази година може би и ние ще сме там.

# 454
Имам спомен , че за Сигма съм чела негативни коментари . Разгледайте по назад темата , както и На море в България

# 455
  • Сф
И аз имам спомен, че за Сигма съм чела кофти отзиви.Са_sky , а вие по кое време бяхте мин.година в Китен? Ние 2017 ще бъдем от 1.07. и се надявам да не е пренаселен Атлиман.Ако не_ ммц.Ще сме в Ариана.

# 456
  • Варна
Бяхме от 22 август, 1 седмица Simple Smile

# 457
Здравейте! Някой от вас да е бил на почивка в Китен в Апартамент Студио Вероника или Апартамент Студио Константин? Изглеждат ми хубави на снимките, но ще ми е от полза да чуя отзиви от хора, които са отсядали там.

# 458
Здравейте! Някой от вас да е бил на почивка в Китен в Апартамент Студио Вероника или Апартамент Студио Константин? Изглеждат ми хубави на снимките, но ще ми е от полза да чуя отзиви от хора, които са отсядали там.

Пусни линк към апартаментите. Simple Smile

# 459

Пусни линк към апартаментите. Simple Smile

https://pochivka.bg/apartament-studio-veronika-o36768

# 460
Така като го гледам е срещу станцията на БНТ. Дано не се бъркам. На тихо място и на 5 мин. от плажа Peace Не сме били там, но бих се радвала да споделиш цени, ако си отправила запитване.

# 461
Здравейте,

май писах в доста стара тема, та исках да попитам и тук къде в Китен е най-добре да се ходи с бебче - като заведение и плаж...

Важно ми е заведенията да предлагат столче за хранене.

Търсих мнения и за хотел Авеню Китен, защото имам отзиви, че е добър с много големи просторни стаи, а аз точно това търся, но не знам с бебе как е и ще съм доволна ако някоя от вас е ходила и може да сподели мнения. Важно ми е да предлагат кошара за спане, защото моята е преносима, но се оказа, че матрака ще заема ужасно много място

# 462
Здравейте,

май писах в доста стара тема, та исках да попитам и тук къде в Китен е най-добре да се ходи с бебче - като заведение и плаж...

Важно ми е заведенията да предлагат столче за хранене.

Търсих мнения и за хотел Авеню Китен, защото имам отзиви, че е добър с много големи просторни стаи, а аз точно това търся, но не знам с бебе как е и ще съм доволна ако някоя от вас е ходила и може да сподели мнения. Важно ми е да предлагат кошара за спане, защото моята е преносима, но се оказа, че матрака ще заема ужасно много място
Да те светна нещо, относно кошари, колички а и в бъдеще колела. Имаме близнаци и най-добър вариант е с куриер/еконт, спиди и т.н./ и като пристигнеш си ги получаваш. Така не се ограничаваш до факта дали това или онова го има в наличност.

# 463
В никое заведение в Китен не съм видяла да се предлага столче за хранене. Ама може и да има някъде, знам ли newsm78

# 464
О, да .. това с куриера ми се струва много удачно, защото като гледам колко неща трябва да взимам с мен и главата ме заболява  Grinning

Ще ни е първо море с бебе и искам да взема максимално нещата, които си ползваме вкъщи, за да не усети разликата. Много се надявам да нямаме проблеми.

А относно столчето за хранене се сетих, че евентуално мога да използвам и летния кош на количката, той нали си е със седнало положение. Но имам време да ги дообмисля нещата. Тези дни ще звънна и тук-там да попитам какво се предлага в хотелите.

Благодаря ви Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт