Китен 2016/2017

• 146 846
  • 761
  •   1
Отговори
# 495
Привет и от мен! И тази година сме в любимия Китен! Миналата година пропуснахме морето, тъй като бяхме с две малки бебета-родиха се началото на Юли, нооо тази година сме там, даже съм резервирала и платила в Хотел София-уникално място! Хубав ден на всички и ви пожелавам лято изпълнено с много положителни емоции и слънчево време Simple Smile

# 496
Здравейте

Някой с впечатления от хотел Елмар?

# 497
Здравейте,аз да попитам за мнения за стаи Вила Понтика в Китен?!?

# 498
  • Пловдив
Аз тази година пак ще съм в хотел Авеню, но този път с детенце Simple Smile)) Хотела не е на плажа, но това не ме притеснява, тъй като ресторанта, в който хапваме по принцип, се намира точно до хотела.

И тъй като няма да сме по цял ден на плажа, за мен е по-важно да съм близо до центъра и забавленията, за да може и там да прекарваме време. Абе общо взето ще съм за първа година с дете и ще видим как е. Отсега съм започнала да приготвям списък, за да не забравя нещо накрая Grinning

Мои приятели ще ходят в Каменец, но аз не съм привърженик на ал инклузива и затова не ми се дават едни пари отгоре за храна, която няма да ям. Иначе като кухня ЕОС и Бодуров са ми фаворити. В Бодуров хапваме когато сме на плажа, а в ЕОС ходим вечер. И другаде сме яли, но не съм оставала очарована.
Нямам търпение вече да идва почивката  Simple Smile

P.S. Някой, който е ходил с бебе на 6+ там, ако може да ме посъветва къде мога да я водя на забавления? Може и извън Китен да е, тъй като сме с кола Simple Smile Тя не става още да я пускам по пързалки и люлки, но обича да гледа другите дечица как се забавляват Simple Smile))

# 499
Аз тази година пак ще съм в хотел Авеню, но този път с детенце Simple Smile)) Хотела не е на плажа, но това не ме притеснява, тъй като ресторанта, в който хапваме по принцип, се намира точно до хотела.

И тъй като няма да сме по цял ден на плажа, за мен е по-важно да съм близо до центъра и забавленията, за да може и там да прекарваме време. Абе общо взето ще съм за първа година с дете и ще видим как е. Отсега съм започнала да приготвям списък, за да не забравя нещо накрая Grinning

Мои приятели ще ходят в Каменец, но аз не съм привърженик на ал инклузива и затова не ми се дават едни пари отгоре за храна, която няма да ям. Иначе като кухня ЕОС и Бодуров са ми фаворити. В Бодуров хапваме когато сме на плажа, а в ЕОС ходим вечер. И другаде сме яли, но не съм оставала очарована.
Нямам търпение вече да идва почивката  Simple Smile

P.S. Някой, който е ходил с бебе на 6+ там, ако може да ме посъветва къде мога да я водя на забавления? Може и извън Китен да е, тъй като сме с кола Simple Smile Тя не става още да я пускам по пързалки и люлки, но обича да гледа другите дечица как се забавляват Simple Smile))

Какви забавления да предложиш на 6 месечно бебе?  newsm78 На тази възраст едва стоят седнали. Мисля, че щом обича да гледа хора, разходка сред лудницата в Китен ще и е напълно достатъчна.  Peace
Иначе има детска площадка странично от сградата на БНТ, но според мен не е подходяща за възрастта на детето.

# 500

Какви забавления да предложиш на 6 месечно бебе?  newsm78 На тази възраст едва стоят седнали. Мисля, че щом обича да гледа хора, разходка сред лудницата в Китен ще и е напълно достатъчна.  Peace
Иначе има детска площадка странично от сградата на БНТ, но според мен не е подходяща за възрастта на детето.

Момичето е споменало, че не търси лунапарк, а място с деца Simple Smile не смятам, че едно дете трябва да бъде пренебрегвано и бутано по лудница и магазини, дори и да не разбира още. За децата е хубаво да са сред деца независимо от възрастта!

Това, което ми направи впечатление е аквапарка, който строят край замъка в Равадиново. Може би ще е готов това лято и дори и бебенцето да е малко и не може да използва съораженията... ще е хубаво да го посетите (не по жегите разбира се) и да се позабавлявате дори и само гледайки другите деца.

Аз също ще ходя с малко бебче тази година, но все още не съм избрала хотел, така че следя за мнения...

# 501

Аз съм била с бебе на 2 месеца,съжалих че съм отишла 😀

# 502
Именно! Аз също съм ходила с бебешки колички в Китен/Приморско и чесно да призная предизвикателство си е.
Надя И. Аз къде точно споменах лунапарк? Thinking Говорех за детската площадка до станцията на БНТ. Confused

Последна редакция: пт, 02 юни 2017, 15:05 от Кристал

# 503
  • София
Мнения за хотел Теос, на плаж Атлиман?
Подразбрах, че има дискотека в близост и нощем се чува, макар и не много силно/ но, в действителност, колко силно се чува ще разберем, когато отидем.
Ходили сме в Китен преди 4 години, но тогава бяхме  двамата, само с таткото, сега с 3годишен бръмбар.
Иначе плажът е страхотен, притеснява ме дискотеката  Thinking

# 504
  • София
Аз пък съм с питане за по-пусти и неорганизирани плажове  около Китен newsm78 Никога не сме летували в района

# 505
Мнения за хотел Теос, на плаж Атлиман?
Подразбрах, че има дискотека в близост и нощем се чува, макар и не много силно/ но, в действителност, колко силно се чува ще разберем, когато отидем.
Ходили сме в Китен преди 4 години, но тогава бяхме  двамата, само с таткото, сега с 3годишен бръмбар.
Иначе плажът е страхотен, притеснява ме дискотеката  Thinking
Освен дискотека има и барове наоколо. Шумно е.  Peace

# 506
  • В.Търново
Дискотеки и барове има във всеки морски курорт.  Grinning

# 507
Дискотеки и барове има във всеки морски курорт.  Grinning

Говорех за баровете и дискотеките около Теос.

# 508
  • В.Търново
Да, да това го разбрах.Но исках да кажа, че който и курорт да се избере има барове и си е шумно.
А каква е раьликата между хотел Теос и Бодуров? На един собственик ли са?

# 509
  • София
Ах, ужас, тъпа работа, дано няма причина да съжалим, че сме отишли там.
Не зная Бодуров и Теос дали са на един собственик, но в първия стаите се резервират много отрано. Ние също искахме там, но уви!

Общи условия

Активация на акаунт