Китен 2016/2017

• 146 830
  • 761
  •   1
Отговори
# 540
  • Сф
И аз имам спомен, че за Сигма съм чела кофти отзиви.Са_sky , а вие по кое време бяхте мин.година в Китен? Ние 2017 ще бъдем от 1.07. и се надявам да не е пренаселен Атлиман.Ако не_ ммц.Ще сме в Ариана.

Вие преди ходили ли сте в Ариана.Търся отзиви.
Не.Сега за пръв път.Ще пиша скоро оттам.😀

# 541
И аз имам спомен, че за Сигма съм чела кофти отзиви.Са_sky , а вие по кое време бяхте мин.година в Китен? Ние 2017 ще бъдем от 1.07. и се надявам да не е пренаселен Атлиман.Ако не_ ммц.Ще сме в Ариана.

Вие преди ходили ли сте в Ариана.Търся отзиви.
Не.Сега за пръв път.Ще пиша скоро оттам.😀

Мерси ,ще чакам да пишете и ако може да споделите стаите тесни ли са

# 542
И ние от 15.07 сме в Китен!
Резервирала съм в  Емералд.
Много приятно и чисто семейно хотелче.
Това ще ни е 3-та година подред да почиваме в него.

# 543
Мнения за вила Гергана  Thinking

# 544
  • Първомай
Здравейте.
Може ли да ми препоръчате хотел в Китен. Ще ми се да е нещо подобно на хотел Флора но с басейн.
Благодаря ви.

# 545
Здравейте,
Някой може ли да сподели мнение за "Лагуна", прочетох мнение за липса на пари,  дрехи и козметика???  #Crazy

# 546
Здравейте.
Може ли да ми препоръчате хотел в Китен. Ще ми се да е нещо подобно на хотел Флора но с басейн.
Благодаря ви.

Хотел Валена. В Рилена също мисля, че има басейн. Недостатъка е, че са отдалечени от плажа.

# 547
  • Първомай
Здравейте.
Благодаря ви.

Хотел Валена. В Рилена също мисля, че има басейн. Недостатъка е, че са отдалечени от плажа.
Благодаря ви.
А някакви впечатления   от хотел Нева ????

Последна редакция: пн, 26 юни 2017, 20:57 от seevi

# 548
Здравейте.
Благодаря ви.

Валена има най- добрата кухня според мен в цял Китен, но хигиената им е под нулата  Naughty Особено шезлонгите около басейна, целите бяха лепкави от дърветата отгоре, жалко за хубавата сянка. Могат да се постараят повече за базата си.

# 549
Влизам да изкажа негативното си мнение за храната в БНТ. Тази година отново наравихме опит да се храним там, но отново като миналата година останахме недоволни. Цените са доста завишени за разлика от предходни години, с 10-20 ст. по-малко от другите заведения. Грамажите са намалени, а това, че храната е студена изобщо няма да коментирам. Аз, която до преди две години препоръчвах базата с две ръце, сега смело мога да кажа, че не я препоръчвам. Вървят надолу, определено. Confused

# 550
Влизам да изкажа негативното си мнение за храната в БНТ. Тази година отново наравихме опит да се храним там, но отново като миналата година останахме недоволни. Цените са доста завишени за разлика от предходни години, с 10-20 ст. по-малко от другите заведения. Грамажите са намалени, а това, че храната е студена изобщо няма да коментирам. Аз, която до преди две години препоръчвах базата с две ръце, сега смело мога да кажа, че не я препоръчвам. Вървят надолу, определено. Confused
Явно съвсем са го ударили на уволнение.Последния път и на нас ни направи впечатление че нещата отиват на зле.А като знам какъв богат асортимент и качество имаха.Жалко

# 551
Здравейте.
Благодаря ви.

Благодаря ви.
А някакви впечатления   от хотел Нева ????

Ние ще сме в Нева другата седмица  Peace Ако искаш после ще споделя отзиви.

# 552
Някой да е отсядал в частни апартаменти за повече хора?Търся апартамент за 6 човека ,по двама в стая,да има кухня и тераса.

# 553

Това не е добре. Някой друг би ли споделил впечатления.

# 554
  • София
Някой има ли мнения за хотел Кипарис? Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт