Китен 2016/2017

• 147 211
  • 761
  •   1
Отговори
# 615
  • sofia
Да и ние най-вече заради Южният плаж ходим!
Ами, цената е:55 лева на нощ.

# 616

Собственичката отглежда в дворчето си невероятни сакъзи. Всяка година минавам да им се полюбувам. Все не ми достига кураж да я питам с какво така добре ги обгрижва.

# 617
  • sofia

Собственичката отглежда в дворчето си невероятни сакъзи. Всяка година минавам да им се полюбувам. Все не ми достига кураж да я питам с какво така добре ги обгрижва.
Ще питам и ще споделя!:wink:

# 618

Ще питам и ще споделя!:wink:

Ще ти бъда много благодарна.Simple Smile

# 619
Двора изглежда прекрасен, но как са снимали диванчето с дрехи отгоре...

# 620
  • sofia
Дано не ги заварим дрехите!:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 621
Някой с отзиви за хотел Марина? Как е плажа, храната, хотела далече ли е от центъра?

Последна редакция: вт, 18 юли 2017, 21:11 от huliganka

# 622
Момичета, дайте мнение на кой от избраните хотели според вас да се спра? А те са вилно селище Жасмин, Принцес, Додо бийч, Ариана? Кой според вас е добър по отношение локацията, обслужване, храна, чистота. Става въпрос за семейство с дете на 12г. Предварително Ви благодаря за отговорите.

# 623
  Хотелите, за които питаш са много различни и не знам кое за теб е по-важно.
  Като локация Принцес е на плажа, но е само със закуска, Ариана е пак близо до плажа, но е ол инклузив, Додо бийч и Жасмин са горе долу един до друг и не са много близо до плажа. Додо бийч е със закуска и вечеря, а Жасмин е ол инклузив за първа година и не знам качеството на храната как е. Ариана е доста хвален тази година и ако държиш на изхранване избери него, ако има места.
  Хубава почивка, което и да избереш.

# 624
Препоръчаните хубави ресторантчета, наблизо ще сме до плаж Атлиман. А влакчето до Приморско върви ли и може ли да ми кажете от къде минава

# 625
  Хотелите, за които питаш са много различни и не знам кое за теб е по-важно.
  Като локация Принцес е на плажа, но е само със закуска, Ариана е пак близо до плажа, но е ол инклузив, Додо бийч и Жасмин са горе долу един до друг и не са много близо до плажа. Додо бийч е със закуска и вечеря, а Жасмин е ол инклузив за първа година и не знам качеството на храната как е. Ариана е доста хвален тази година и ако държиш на изхранване избери него, ако има места.
  Хубава почивка, което и да избереш.

Додо бийч е до южния плаж.Жасмин е по близо до Атлиман /хич не са наблизо Simple Smile/

# 626

[/quote]Додо бийч е до южния плаж.Жасмин е по близо до Атлиман /хич не са наблизо Simple Smile/
[/quote]

Миналото лято бяхме в Жасмин, но ходехме на Южния плаж, защото ни е любим, пътят за него минава покрай Додо бийч, даже друг хотел между тях няма, затова казвам, че са близо един до друг. Но все пак и двата са еднакво отдалечени от плажовете Северен и Южен сравнено с Принцес и Ариана. Опитвам да помогна на потребителката относно локацията на хотелите, ако за нея това е преоритет разбира се.

# 627
  • Сф
Влакчета вървят, даже ги увеличиха.Едното въртеше на Ариана, а другото чак на автогарата.Явно да хване повече народ.Първо бяха до 18ч, после до 21, сега не знам😀.Различни фирми и цени дори.Най много ни взеха 8 лв , 2+ дете, а най- малко 5лв общо.Мисля че това трябва да е цената в посока.2 лв на възрастен и левче за дете.

# 628
Някой с отзиви за хотел Марина? Как е плажа, храната, хотела далече ли е от центъра?
Аз пак да си побутна питането... Ще съм благодарна за мнения  Hug

# 629
Аз пак да си побутна питането... Ще съм благодарна за мнения  Hug

Според мен е далеч от центъра. Той е долу на плажа,а за центъра се върви стръмно нагоре. Иначе имаше шезлонги и чадъри само за него, но според мен сбутани на супер малко място в един залив с пристанището. Нямаше никой на шезлонгите, когато минахме.

Влакчето возеше срещу 2лв възрастен и 1лв за дете над 7 години.

Общи условия

Активация на акаунт