Какви са жените, издържащи мъже?

• 48 512
  • 432
  •   1
Отговори
# 210
А какво пречи взискателният към домакинството мъж да ходи на работа и после да си домакинства? Така де, сума ти и жени го правят.

# 211
Абе елате да поподържате моя апартамент, моля ви. От душа и сърце! За една седмица само!

В апартамента ли е проблемът, или имаш малки деца? Предполагам, че ти е стандартен апартаментът, не тризонет или имение и предполагам, че познаваш достатъчно семейства, които си поддържат подобни на твоя апартаменти, без единият да стои вкъщи поради факта, че е задължително да е зачислен поне един човек без друга работа, за да поддържа апартамента.

# 212
  • София
Не мога да приема, че и за жена е нормално да си стои вкъщи и да няма други интереси и занимания при пораснали деца, които по цял ден ги няма вкъщи. Че дори и вкъщи да са, тинейджърите просто не желаят по цял ден да са около родителите си. Както си искаш го приемай, ако не се налага да чистиш Бъкингамския дворец и да приготвяш 5-степенно меню за 30 човека ежедневно, при пораснали деца една жена или мъж няма кой знае какви наложителни неща, които да трябва да върши у дома, които сериозно да пречат да работи - независимо дали вкъщи, или в офис.
Общо взето приемам твоята позиция, но има едно важно уточнение- ако не живееш в апартамент, а в къща с двор и градина, поддръжката си е цял работен ден всеки ден.

Дори само себе си да поддържа жената, пак си е работа, и то нелека.   Sunglasses
И си е женска работа. Жената може да си седи по цял ден вкъщи и да се поддържа, мъжът не.
Това е природна даденост и се разбира от само себе си. Неразбираемо за мене е, че някои не разбират, че между мъжете и жените има разлики и да си мъж не като да си жена и обратното.  Simple Smile

# 213
  • Пловдив
Абе елате да поподържате моя апартамент, моля ви. От душа и сърце! За една седмица само!

В апартамента ли е проблемът, или имаш малки деца? Предполагам, че ти е стандартен апартаментът, не тризонет или имение и предполагам, че познаваш достатъчно семейства, които си поддържат подобни на твоя апартаменти, без единият да стои вкъщи поради факта, че е задължително да е зачислен поне един човек без друга работа, за да поддържа апартамента.
Стандартен, две спални, 100 квадрата. Три деца 9, 7, 5 и котка.

# 214
# 215

Дори само себе си да поддържа жената, пак си е работа, и то нелека.   Sunglasses
И си е женска работа. Жената може да си седи по цял ден вкъщи и да се поддържа, мъжът не.
Това е природна даденост и се разбира от само себе си. Неразбираемо за мене е, че някои не разбират, че между мъжете и жените има разлики и да си мъж не като да си жена и обратното.  Simple Smile

Има ли въобще позитивен ефект за външността на една жена, ако отделя 8 часа дневно (1 средностатистически работен ден), за да се поддържа, вместо 1-2 часа с включен спорт в това време? То и моделките не отделят толкова, защото поработват и изкарват милиони, а пък Пена от Люлин 10 и по цял ден да се кипри, пак ефектът ще е нулев след практически необходимото време за привеждане в приятен вид.

# 216
  • София
Ефектът може да нулев, въпросът е, че жената може да си го позволи, мъжът - не.
Ако си го позволява, се превръща в псевдо-жена.

# 217

Може ли наистина да си го позволи една жена? Да харчи такава съществена част от живота си за нещо безполезно и безрезултатно? И го казвам, въпреки че съм сравнително суетна, обаче човек трябва да има някаква възвръщаемост на усилията си. След точката, в която възвръщаемостта спира да се покачва и дори намалява, това е напразно похарчено време. Мъжете, които могат да си позволят не само да издържат семейство, но и да осигурят определен стандарт, позволяващ подобни многочасови разкрасителни ежедневни грижи (че не са много евтини - 8 часа всеки ден трудно се запълват с евтини или безплатни процедури от сорта на бягане в парка и четкане на косата, тялото и лицето) все пак очакват нещо в замяна на вложението си Simple Smile По-добре да да отделя някакво време жената, за да се информира, образова, за да бъде приятен събеседник за мъжа, дори е по-добре да чете наръчници за хубави свирки и мусака, отколкото цял ден да се грижи единствено за външния си вид.

Приемам, че говорим за жени тип "украса" и наслада за мъжа. Иначе има много други опции един човек да си запълни времето.

# 218
  • София
Аз къде съм написала, че грижата за себе си се състои само в поддръжка на външния вид?
Да не говорим, че външен вид се поддържа и с четене на книжки (много е важно какви, обаче. с кама сутра не се постига положителен ефект), учене на езици, медитация (подпиране на диван) и разни други приятни занимания.

# 219
  • Пловдив
Кама Сутра е безкрайно скучна книга. В нея няма много секс. Говори се как да се избират подходящи партньори и подобни безинтерсни неща Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 220
  • София
Не знам, не съм я чела, но мога да предположа, че е скучна. Споменах я, защото Кукумицинка предложи да се четат наръчници за свирки.

# 221
  • София - Рим и обратно
То, не наръчници, а частен учител да викаш, ако не си ги можеш тия неща, чакай да ги научиш с лекции и четене hahaha. Кукумицинке, много сухарски гледаш на живота, много. Сигурна съм, че Янтра е доста по-свеж и забавен събеседник, след като е извъртяла чушките и е поддържала апартамента през деня.

# 222
То, не наръчници, а частен учител да викаш, ако не си ги можеш тия неща, чакай да ги научиш с лекции и четене hahaha. Кукумицинке, много сухарски гледаш на живота, много. Сигурна съм, че Янтра е доста по-свеж и забавен събеседник, след като е извъртяла чушките и е поддържала апартамента през деня.

Щях да съм много притеснена от компетентното ти мнение, ако въобще някога бях имала проблеми с комуникацията и връзките с мъже. А начинът на общуване не е нещо, което можеш да скриеш и да продължиш напред към светлото бъдеще, свързано с готвенето на чушки. Одобряват те първо на приказки и после другото. Така че най-вероятно или сухарският ми поглед и комуникация са приемливи за хората, с които общувам, или забавната комуникация е твърде надценявана.

# 223

Ох, спри се с тези глупости. Как не ти омръзна????? Не зная какъв ти е проблема, но като хрътка дебнеш теми от подобен характер, за да пишеш глупост след глупост.

# 224
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Нормално е жена да си стои вкъщи и да не виси в офис, да.
Може и да е било нормално преди 50-60 години (сега не е), но със сигурност никога не е било особено удовлетворяващо. За жената като индивид, не за жената като майка и къщовница.

Общи условия

Активация на акаунт