Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-7

• 108 613
  • 824
  •   1
Отговори
# 1
Хоп да се намърдам в новата темичка  Peace

# 2
В новата тема усещам някаква цензура...моето мнение някак безследно изчезна.

# 3
  • София
Благодаря за темата!
Дано се напълни със смислени мнения!
Покрай поскъпването на имотите дали растат и наемите? 

# 4
Определено усещам поскъпване на имотите, дано поне лихвите в банките паднат.  Rolling Eyes

# 5
Благодаря за темата!
Дано се напълни със смислени мнения!

Да и там има увеличение Simple Smile

# 6
  • постоянно
Ще следя  Peace

# 7
  • In the shadows of my mind
Хоп и аз в новата тема. На всички продавачи и купувачи - изгодни и успешни сделки  Simple Smile

# 8

И аз това се питам, и забелязвам голямо предлагане при наемите, които за моя град са на същото ниво от миналата година.
Мерси за новата тема. По малко спам, и повече полезни мнения. bouquet

# 9
  • София
Определено усещам поскъпване на имотите, дано поне лихвите в банките паднат.  Rolling Eyes
Нали вече основната лихва на БНБ е 0%. Може и да ги намалят.
Но не съм в течение на заеми и лихви, разсъждавам си само.
И благодаря за темата  bouquet

# 10
Записвам се, за да следя сделките. В процес на търсене сме.

# 11
Някой питаше за таксите с ипотека. Да знаете, че само за учредяването на ипотеката има такса, мисля беше 1% от интереса. Отделно са таксите по покупко-продажбата.

# 12
Да, аз питах за таксите с ипотека. 1% върху сумата на ипотеката и отделно другите такси ли се смята?

# 13
отговарям на rib4e от предишната тема
цитат
Къде в Младост 3?
Останки от канала е възможно да се видят откъм частта към Горубляне.Зад гаражите.
цитат
 Да ви попитам какво мислите за новия комплекс до Кауфланд в Младост 3? Виждам, че има хора, които доста четат и се интересуват от имоти и места. Много се чудим на един апартамент там, а и тепърва ще строят една част? Мястото иначе е доста комуникативно.

Ако въпросът е към мен - Най вероятно става дума за испанския строител, има да прави още една секция.
Не пропускайте момента че от другата страна на Кауфланд, на мястото на Деницата, Г-н Бойко Борисов / да се свети името Му / разреши строежа на ТРИ двадесететажни сгради.Обяви строителя за крупен инвеститор?!?!?

# 14
Да, аз питах за таксите с ипотека. 1% върху сумата на ипотеката и отделно другите такси ли се смята?

Да.

Общи условия

Активация на акаунт