Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-7

• 109 355
  • 824
  •   1
Отговори
# 630
  • In the shadows of my mind
Всеки гледа квартала, в който търси (или вече живее) през своята призма. Коментирали сме го доста пъти Simple Smile
Ето например, в дадения квартал Докторска градина, не знам дали бих живяла... Имам приятели там. Сградите са стари, доста от тях неремонтирани, вътре входовете са потресаващи. Адски мръсно е, ниско, в общия случай никаква гледка. За мен всичкия вид транспорт, дето е на 100м само носи още повече мърсотия и въздуха е зле...

# 631
Амиии не съм съгласна много-много за мръсния въздух  Laughing Той си е в цяла София мръсен,последно като гледах най-замърсените квартали ,Докторски не беше сред тях, за разлика от Дружба и Надежда.Повечето кооперации въобще не са толкова зле,колкото ги описваш. Специално нашата и около нас повечето вече са санирани и входовете са ремонтирани. Но и преди това си беше окей , чистеше се редовно, и се поддържаше .Половината апартамент гледа към вътрешни дворове около кооперациите и е тихо,спокойно можеш да си простираш , защото нямаш паркинг под прозореца Laughing Единственото гадничко е паркирането,което си е мъка..никога не бих сменила квартала,ако зависеше от мен  Laughing

# 632

Че там каква градинка има?
Но там наистина не е добре с транспорта, най-вече около Военноисторическия музей.
Автобуси №9,,72 и 120 не ги броите?

# 633
Автобуси №9,,72 и 120 не ги броите?

Ама разбира се, страшно са удобни Grinning

# 634
Само за протокола-районът около споменатия музей преди 20-тина години се споменаваше само като "Подуяне" Joy Joy Joy,сега пък станал "Докторски паментик" ooooh!

Последна редакция: чт, 31 мар 2016, 18:47 от Sause baus!

# 635
Само за протокола-районът около споменатия музей преди 20-тина години се споменаваше само като "Подуене" Joy Joy Joy,сега пък станал "Докторски паментик" ooooh!

Не е подуяне Grinning

http://www.sofia.bg/karti_bedstviya/04_Oborishte_bedstwia.jpg

# 636
Само за протокола-районът около споменатия музей преди 20-тина години се споменаваше само като "Подуяне" Joy Joy Joy,сега пък станал "Докторски паментик" ooooh!

Не е подуяне Grinning

Ми според тази карта е.

# 637
Интересно. Според мен Докторски паметник е близките улици около Софийски-Библиотеката-Докторска градинка, другото е Оборище  Laughing

# 638

Не е подуяне Grinning

Ми според тази карта е.

Shocked Това е картата на Оборище и улица Черковна е вътре.

# 639
  • София
Черковна е в квартал Подуяне, Район Оборище.

# 640
Черковна е в квартал Подуяне, Район Оборище.

Не съм виждала карта на квартали, само на районите. Поне не официална карта.

За сметка на това си има съвсем легитимен район Подуяне и той започва малко по на запад от Черковна.

http://www.sofia.bg/karti_bedstviya/06_PODUYANE_bedstwia.jpg

# 641
 Embarassed
Признавам ,че почти половин век обитавам района и чак сега разбрех ,че има разлика между квартал и район Подуене ooooh!
Raya, права Hug

# 642
Да не би аз да казах, че има разлика??? Аз дадох картите на двата района и казах, че не съм чувала за квартали, като подразделения на районите. Т.е. не съм чувала за "квартал Подуяне в район Оборище". За мен си има Оборище и Подуяне и толкоз.

# 643
  • София
На Иван Вазов нему трябва уникален транспорт, защото си има почти всичко. Парк, училища, гимназии, малко е зле с детските градини, на 10 мин от НДК,  на 3 часа с кола от Гърция. Дори си има и рейс до зоологическата  Joy
Шегата на страна - всеки ще си хвали своя квартал. Аз лично исках друг, ама сега си харесвам моя  Sunglasses

# 644

Че там каква градинка има?
Но там наистина не е добре с транспорта, най-вече около Военноисторическия музей.

Наистина "Столичани в повече" - Докторската градина е на друго място и не е на ул. Черковна.
А защо се казва Докторска - > Гугъл.

Общи условия

Активация на акаунт