отчет след консултацията - 7150 гр и 66см. Порастнала е с 5 см и 630 гр от последния път. Направихме и ваксините. Надявам се всичко да е наред в следващите дни.
Avonita, горкото човече, дано бързо се изяснят нещата! Според мен също да не слагате ваксината, щом има обрив, още повече, че и дерматолога те е посъветвал така!
Далия не се сърди и не си тръгвай от темата. Ти си информиран и четящ човек и нещата, които споделяш са според мен интересни и полезни за много от нас. Аз нямам сега толкова време да чета нови неща, както с първото си дете и винаги се радвам като науча нещо ново.
С това, че не ти обръщат внимание според мен се има предвид точно игнориране на по- острия тон понякога. Не мисля, че някой в действителност е обиден или чак пък толкова засегнат от теб. Пак повтарям, че причината за неяснотите е именно този начин на общуване - само писане и недостатъчното време да напишем понякога точно какво имаме впредвид. Пък и мисля, че винаги е по-добре да се изясни навреме, ако има засегнати, отколкото да се влошава общия тон или хората да престават да пишат. Хайде, напиши нещо интересно от книгата на Маги Пашова

И още нещо, на майчетата с първо дете, колкото и да не ви се вярва сега е най-лесния период от отглеждането на детето, така че тепърва ще имаме нужда да споделяме и да се подкрепяме, така че без лоши чувства!
Хубав ден от мен!
Но иначе сигурно ще ти е интересно, че начина на захранване, който спомена ти, го има обяснен и в книгата. Ще го напиша дословно:

То си стана като ежедневно задължение, кофти е само че с гледането на малкия са големи врътки - редуват се баби, дядовци, та дори и ММ в обедната почивка

явно при нея така е действал или пък нещо от комбинацията с антибиотика, не знам...днес мисля да започна пак да го давам за една - две седмици да поправи доколкото е възможно "щетите" от АБ и после ще го спра. Днес сме на консултация и ще видим какви са резултатите, май няма да е наддала много, имам чувството, че покрай боледуването отслабна малко