Сара, Ангад, Киншук и Парул в Цветовете и след това: Saubhagyalaxmi - Тема 3

• 62 162
  • 624
  •   1
Отговори
# 135
РОСИ Честит Рожден Ден!
Бъди много щастлива, постигай мечтите си и успех във всичките ти начинания. Много здраве и щастие на теб и цялото ти семейство. Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover newsm74

На патерици, но от сърце, нямам време да препускам из темите както преди Laughing newsm76 Благодаря за почерпката smile3525

Роси, честит рожден ден!
Бъди здрава, много щастлива и винаги обградена с любов и положителни емоции!
Весел празник с любимите ти хора!
smile3525
Благодаря ви за хубавите моменти със Сара и Ангад, които споделяте! Роси, прекрасна си на своя рожден ден, присъединявам се, макар и със закъснение, към поздравленията! Толкова много сме научили за красивите взаимоотношения между хората от нашите любимци, че радостта ни да се "срещаме" в интернет наистина е безусловна, искрена и винаги очаквана нетърпеливо... Бъдете здрави, щастието съществува - без значение в какви форми и форуми го изживяваме!

Миха, nansim, JIVAAZ - благодаря ви за хубавите пожелания за рождения ми ден!!!  smile3525 Kissing Heart Two Hearts Едва сега успях да пиша ...  newsm76 newsm76 newsm76 Благодаря ви и за всички прекрасни снимки, коментари и инфо, които сте пуснали ...  newsm51 newsm76 txtloves ppp Hands Clap

Миха - много се радвам да те видя и в тази тема!!!  newsm44 Kissing Heart Two Hearts Както винаги си много изчерпателна и си ни донесла интересни новини ...  smile3525 Kissing Heart Two Hearts Благодаря за линка със филма на Сара, както и за инфото около сериала на Ангад ...  newsm10 Heart Eyes 1swing

Yana_Salekh - прекрасни снимки на Сара и Ангад! Благодаря ти ...
txtloves txtloves txtloves

kirionka  Hug Hug Hug

# 136
Дори докато снима в Пакистан далеч от дома и приятелите си от Индия - Сара през цялото време поддържа контакт с Ангад!  newsm44 newsm44 newsm44 Двамата са си писали на скайп и са се гледали чрез камери - ето една снимка, която го доказва!!!  txtloves txtloves txtloves Освен с Ангад - Сара си е говорила и с друг техен общ приятел ...  newsm10 Ето какво написа тя под снимката ...  lovekiss lovekiss lovekiss

When u r faaaaaaar away ❤❤❤❤❤ Still ur friends r jus there for u anytime to make u feel at home I love u both @ankitgera001@angadhasija ❤❤❤ Thank u for always being there #bff#mypple#angyyy#ankyyyy#love#family#ssarakhan#friendzforever#oldestgoldest#willbforever#loveuboth

Когато сте далеч ❤❤❤❤❤ Все още вашите приятели са там заради вас по всяко време, за да ви накарат да се чувствате като у дома си. Обичам ви и двамата Ankit Gera, Ангад Хасиджа ❤❤❤ Благодаря ви, че винаги сте там #Най-добри приятели #Моите хора #Ангиии #Анкиии #Любов #Семейство #Сара Кан #Приятели Завинаги #Най-старото е най-златно #Ще бъде завинаги #Обичам ви и двамата

Ето едни нови невероятни снимки на Сара - както винаги е прекрасна и супер сладка ...  smile3525 Kissing Heart Two Hearts newsm76 Two Hearts

Ето още няколко снимки на Сара с колегите й от Пакистан - до колкото разбрах вчера е приключила със втората фаза на снимките и казва, че колегите й ще й липсват.  newsm12 newsm76 Two Hearts Вероятно се прибира в Индия. Дано е така и скоро да я видим отново с Ангад ... Praynig Praynig Praynig Kissing Heart Two Hearts txtloves  family

# 137
Ето и едни нови снимки на Ангад - на пред последната е с брат си, а на последната с жена си и дъщеря си. Тези дни Пари е имала рожден ден. Ангад е страхотен ... smile3525 Kissing Heart Two Hearts newsm76 Two Hearts

Ето и една прекрасна снимка на Ангад и Киншук с жените си и други техни приятели - много са готини. Радвам се, че двамата са като братя и в живота ...  newsm44 Kissing Heart Two Hearts Flushed family

# 138
Вчера Парул/ Рагини е била на някакво събитие заедно с Прачи Телхан/ Арзу от "Светлината" - ето няколко техни снимки. Страхотни са ...  smile3525 Kissing Heart Two Hearts txtloves newsm18

# 139
Здравей, Роси!  Hug
Благодаря за чудесните снимки, които си публикувала!  newsm51
Много се радвам, че отново се включваш в темата!  Two Hearts Наистина ни липсваше!

# 140
От доста време никой не е писал в темата, няма и новини за любимците ни . Какво става?  smile3518 Weary

# 141
Здравейте!  Hug
И аз се притесних, че никой не пише в темата. Много се надявах след като Сара се завърна от Пакистан да ни зарадват двамата с Ангад с някоя нова снимчица, но уви.  Cry
Снощи Сара е участвала в някакво шоу или ревю и аз не разбрах точно какво, но ето няколко снимки от там.

Сара е прекрасна! Нали?!

Последна редакция: сб, 15 окт 2016, 16:17 от nansim

# 142
Ето и едно клипче от събитието, в което е участвала Сара, но е от instagram и аз не мога да го отворя. Дано ви хареса.

https://www.instagram.com/p/BLg1_yTh2f0/?taken-by=ssarakhan

# 143
Благодаря за снимките nansim . Определено темата не е същата, като преди  Sad

# 144
Така е, Yana_Salekh! Надявам се Роси и останалите, които пишеха в темата  отново да се завърнат.   Praynig Нашите любимци го заслужават. Има и други теми, където сериалите са свършили, но феновете продължават да следят случващото се с техните любимци и да пишат.  Нямам нищо против да се връщаме и към сериала "Цветовете на любовта" и отново да обсъждаме отделни моменти или епизоди. Още повече, че сериалът все още може да се гледа и по Voyo и по BTV lady. А и Сара и Ангад не спират да снимат. Можем да обсъждаме и други техни изяви. Стига да има желание разбира се. Ще бъде жалко, ако изоставим темата и нашите любимци.  Sad
Дано всички, които обичат Сара и Ангад се завърнат в темата.  Praynig Praynig Praynig
Аз не съм много добра в откриването на материали (снимки, клипове и др. - в това отношение Роси беше много добра), но ако открия нещо ще продължавам да го слагам тук. Няма да се откажа от своите любимци поне докато тази тема съществува.

# 145
Така е, Yana_Salekh! Надявам се Роси и останалите, които пишеха в темата  отново да се завърнат.   Praynig Нашите любимци го заслужават. Има и други теми, където сериалите са свършили, но феновете продължават да следят случващото се с техните любимци и да пишат.  Нямам нищо против да се връщаме и към сериала "Цветовете на любовта" и отново да обсъждаме отделни моменти или епизоди. Още повече, че сериалът все още може да се гледа и по Voyo и по BTV lady. А и Сара и Ангад не спират да снимат. Можем да обсъждаме и други техни изяви. Стига да има желание разбира се. Ще бъде жалко, ако изоставим темата и нашите любимци.  Sad
Дано всички, които обичат Сара и Ангад се завърнат в темата.  Praynig Praynig Praynig
Аз не съм много добра в откриването на материали (снимки, клипове и др. - в това отношение Роси беше много добра), но ако открия нещо ще продължавам да го слагам тук. Няма да се откажа от своите любимци поне докато тази тема съществува.

Здравейте! Hug Гледам, че е станало дума за писането в темата  Whistling Според мен тук не става въпрос за отказваме, а по-скоро за липса на време - поне при мен ...  Wink Пък и не се занимавам само с тази тема, а пиша и поддържам няколко ...  newsm76 newsm76 newsm76 Тези дни имах проблем с влизането във форума и в момента, в който тръгнеше да зареди ме препращаше на друга страница и едвам можех да прочета нещо, камоли да пиша ...  newsm78 Наистина тук пишат малко хора, но дано броя се увеличи ...  Praynig Praynig Praynig Освен това не е важен само броя - важна е хубавата компания ...  Mr. Green Разбира се, че можете да обсъждате на воля "Цветовете", както и другите проекти на Сара, Ангад, Киншук и Парул - ако някой ги гледа ...  smile3503 Пишете си на воля в темата - страници има в изобилие - аз няма да се откажа от нея и живот и здраве ще я правя и в бъдеще!!!  smile3525 Kissing Heart Two Hearts В момента аз не следя никой от новите проекти на Сара и Ангад, затова и не мога да взема отношение по този въпрос ... Peace Но продължавам да следя изявите на Сара и Ангад - снимките, които пускат - местата, които посещават и т.н.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И винаги когато мога гледам Цветовете по БТВ Лейди в събота и неделя.  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Сега предстоят най-хубавите и силни епизоди свързани с любовта между Санда и Алек и отново ги гледам с интерес ...  txtloves txtloves txtloves

nansim - благодаря за снимките на Сара от онова ревю!  newsm51 Тя е участвала в това благотворително ревю под наслов: Ramp for champs | Smile Foundation / Рампа за шампиони ...  smile3501 newsm76 Two Hearts Пускам ви няколко невероятни клипчета на Сара от него ...  newsm44 Kissing Heart Two Hearts Както винаги е прекрасна и много красива ... newsm18 Heart Eyes Flushed Flushed 1swing

https://www.youtube.com/watch?v=ajdv242T2_8

https://www.youtube.com/watch?v=EzLULRs5Q7E

https://www.youtube.com/watch?v=UT3yEIZDy7M

# 146
Тази вечер Сара е в Делхи на друго събитие - тя сподели една снимка от там с нас! Невероятна красавица е ...  smile3525 Kissing Heart Two Hearts newsm76 txtloves

Ето и една невероятна снимка на Сара със сестра й след като се върна в Индия ...  newsm76 newsm76 newsm76

Още снимки на Сара ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И една снимка на Сара с колегите й от Пакистан преди края на снимките ...  newsm10 Kissing Heart newsm76

# 147
Ето и едни нови прекрасни снимки на Ангад - страхотен е ...  smile3525 Kissing Heart Two Hearts newsm76 txtloves

И още една снимка на Ангад от фотосесията, която беше снимал преди време ... txtloves txtloves txtloves

# 148
Здравейте!  Hug
Ето и от мен няколко снимки на Сара с колегите и от Пакистан. Доколкото разбирам тези дни Сара отново е там.

BEKHUDI – Мисля, че това е името на сериала, в който Сара участва в Пакистан. Ако някой попадне на линк за него, моля да го сподели. Не разбирам езика, но все пак ще ми бъде любопитно да надникна.

Ето един кратък анонс от този сериал!

https://www.instagram.com/p/BL--4_SBwcQ/

Спокойна нощ и успешна седмица на всички!  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 25 окт 2016, 18:19 от nansim

# 149
Здравейте!  Hug  nansim - благодаря ти за снимките и информацията!  smile3525 Kissing Heart Two Hearts Сара наистина отново е в Пакистан и продължава снимките на сериала си!!!  smile3503 До колкото разбрах до този момент сериала не е на екран - очаква се скоро да го пуснат, но още не знам кога и къде!  newsm78 Когато излезе нещо ще ви кажа!!!!  Wink Ето още снимки на Сара с колегите й от този сериал ... newsm10 newsm76 Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт