Тук са с друга известна индийска двойка - актрисата Саная Ирани/ Куши от "Пътеки към щастието" и нейния съпруг също актьор Мохит Сендал!!!
Те са добри приятели на Киншук и жена му ...
Всички са много сладки ...

Ролята му щяла да е положителна и да играе адвокат!!!
Вероятно ще е гост актьор в сериала за определен брой епизоди - още не знам точно ...

Той ще се излъчва 1 път в седмицата - всеки четвъртък, но не в Индия, а в Пакистан ...
По пакистанската телевизия ARY Digital - намерих линкове за гледане на този канал онлайн ...
Ако някъде качат епизода също ще го споделя ...
Ако някой от вас го намери също може да го даде ...
Сара е приключила със снимките на този сериал и до колкото разбрах вече си е в Индия ...
Беше писала, че актьорите и сериала ще й липсват ... 

Там Ангад се е срещнал и с други известни актьори сред които Ридхи Догра/ Адити от "Светлината" и актьора дето играе Прем в сериала дето излъчват тук "Ритъма на мечтите" - където на по-късен етап за определен брой епизоди ще участва и Сара!
Ангад е невероятен на всички снимки ...

Двамата са много сладка двойка и им пожелавам много щастие и любов заедно
Ето какво написа Киншук на съпругата си под снимката им - страхотен е ...

Този сериал има огромен успех и оглавява рейтингите ...
Доколкото знам го излъчват само събота и неделя
Ето Една снимка на Киншук от него и няколко клипа за влизането му в този сериал ...

Тук може да гледаме целият първи епизод, който е 45 минути!!!
Както вече казах - сериала на Сара ще се излъчва един път в седмицата - всеки четвъртък по телевизията в Пакистан!
Пускам ви линка - още не съм го гледала, по-късно когато имам време ще го направя ...

Радвам се, че успях да помогна!!!
Приятно гледане

Много са интересни - особено първото!!!
Понеже е доста дълго ви давам само линка - вие ще си преведете най-важното с гугъл преводача!!!
В общи линии Киншук говори за кариерата си, за това колко много обича съпругата си - как тя винаги е до него и го подкрепя!!!
Говори и за сериала, към който се присъедини сега - че той му дава различни възможности да се преобразява в различни образи ...
Понеже това е фантастичен сериал с разни свръхестествени неща можем да видим Киншук с различни превъплъщения - включително с дълга коса и брада и с гола глава!
Разбира се явно му слагат маски и перуки - иначе си е с неговия си облик!!!

Парул се включва някъде след 2250-ти епизод!
Аз лично не следя този сериал - но знам, че е на продуцента на "Цветовете на любовта" - Раджан Шахи и Парул казва, че е развълнувана отново да работи за него - защото е като гуро и неин водач!
Казва също, че този път ще играе нещо съвсем различно - а именно майка на голям син
В момента в този сериал са наблегнали на историята на децата на главните и сина на героинята на Парул ще бъде приятел на дъщерята на главните - нещо такова! Така разбрах от статията, но както казах не следя този сериал!

Препоръчани теми