До колкото разбрах са ходили и в дома на Сара!!!
Ето няколко невероятни снимки с двамата от тази тяхна уникална среща - както винаги са много готини, сладки и чаровни заедно!!!

Просто са невероятно сладки ...
А погледнете какви сладки слова реди Сара за Ангад!!! Много ги обичам ...

Липсваше ми ❤❤❤ #Сангад #Салек #Сара Кан #Ангад Хасиджа #Ние #Най-добри приятели завинаги
#Завинаги #Любов #Семейство #Щастие #Ние сме луди #Обичайте ни #Мой друже #Партньор в престъплението #Най-добрият ми приятел #Липсваше ми #Моят луд приятел Ангад

По този повод Киншук пусна тази невероятна тяхна обща снимка и й написа уникално съобщение!!!
Личи си, че я обича безкрайно!
Двамата са супер сладка двойка ...

В момента Сара също като Ангад не снима нищо!
До колкото разбрах засега е приключила със сериала в Пакистан - може би там се снимат определен брой епизоди предварително!
Не знам каква е практиката и дължината на даден сериал в Пакистан - дали зависи от рейтинга или не, но ако е така рейтинга на сериала на Сара е отличен!
Дали ще снима още епизоди на този сериал в бъдеще предстои да разберем - но засега се върна в Индия!
И аз много искам нов сериал със Сара и Ангад, но не искам да ги включват в този на Парул или в друг дълъг -ще ми се някой нов сериал, където от самото начало двамата да са заедно като двойка.
Това би било уникално

Хубава седмица и на теб и всички в темата!

Онзи ден са били на рождения ден на съпруга на Саная Ирани/ Куши от "Пътеки към щастието"
Те са големи приятели и често са заедно - на всеки празник и повод!
На рождения ден на съпруга на Саная - Мохит е бил и Барун Собти/ Арнав от "Пътеките"
Всички са страхотна компания ...

В момента Сара също като Ангад не снима нищо!
До колкото разбрах засега е приключила със сериала в Пакистан - може би там се снимат определен брой епизоди предварително!
Не знам каква е практиката и дължината на даден сериал в Пакистан - дали зависи от рейтинга или не, но ако е така рейтинга на сериала на Сара е отличен!
Дали ще снима още епизоди на този сериал в бъдеще предстои да разберем - но засега се върна в Индия!
И аз много искам нов сериал със Сара и Ангад, но не искам да ги включват в този на Парул или в друг дълъг -ще ми се някой нов сериал, където от самото начало двамата да са заедно като двойка.
Това би било уникално

Хубава седмица и на теб и всички в темата!

). Важното е да ги видим отново заедно като двойка и да им се радваме от самото начало на сериала или филма. 

). Важното е да ги видим отново заедно като двойка и да им се радваме от самото начало на сериала или филма.
И аз мечтая отново да видим Сара и Ангад като двойка в някой сериал!!!
Може и в игрален филм заедно с някой готини романтични сцени - би било супер интересно!!!
Дано се случи в бъдеще
Двамата са супер комбинация ...

Струва ми се, че сериалът е интересен. Доста ще е тежичък като че ли. А Сара се справя чудесно, както винаги.
Само ги погледнете - и двамата са с очила, и двамата правят еднакви физиономии и имат еднакви пози!!!

Липсва само Сара - но тя не е в Мумбая - нищо като се върне ще наваксат ... 

Препоръчани теми