Сара, Ангад, Киншук и Парул в Цветовете и след това: Saubhagyalaxmi - Тема 3

• 62 174
  • 624
  •   1
Отговори
# 165
На 28 ноември Сара и Ангад отново бяха заедно и цяла нощ празнуваха!!!  smile3525 Kissing Heart Two Hearts До колкото разбрах са ходили и в дома на Сара!!!  newsm44 newsm44 newsm44 Ето няколко невероятни снимки с двамата от тази тяхна уникална среща - както винаги са много готини, сладки и чаровни заедно!!! txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! love001 ura

# 166
Ето и уникалното съобщение, което Сара написа на Ангад под тази тяхна уникална снимка от 28 ноември 2016!!!  newsm51 Kissing Heart Two Hearts Просто са невероятно сладки ...   newsm76 newsm76 newsm76 А погледнете какви сладки слова реди Сара за Ангад!!! Много ги обичам ...  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! Flushed family

Always ,forever and will never let u go ❤❤❤ I love u my bestieeee
Met u after ages 😏 Missed u ❤❤❤
#sangat #salekh #ssarakhan #angadhasija #us #bff #forever #love #family #happiness #crazyus #loveus #mybuddy #partnerincrime #bestestfriend #missedu #loveu #mymadfriend

Винаги, завинаги и никога няма да те пусна  ❤❤❤ Обичам те мой най-добър приятелю. Срещнах те след цяла вечност  newsm76 Липсваше ми ❤❤❤ #Сангад #Салек #Сара Кан #Ангад Хасиджа #Ние #Най-добри приятели завинаги Two Hearts Two Hearts Two Hearts  #Завинаги #Любов #Семейство #Щастие #Ние сме луди #Обичайте ни #Мой друже #Партньор в престъплението #Най-добрият ми приятел #Липсваше ми #Моят луд приятел Ангад  txtloves txtloves txtloves

Ангад отговори със целувки и сърца на съобщението на Сара, а после той сам пусна тяхната снимка и също й написа съобщение!!!  newsm44 Kissing Heart Two Hearts txtloves newsm41 Heart Eyes Flushed

After longggggggggg timeeeeee @ssarakhan ❤❤🍷🍷🤗🤗🤗

След дългооо времеее Сара ❤❤❤ txtloves txtloves txtloves newsm44  Flushed ura

Ето още няколко невероятни снимки и колажи с тях от срещата им  Two Hearts Two Hearts Two Hearts lovekiss lovekiss lovekiss txtloves

# 167
Ето и едни уникални клипчета със Сара и Ангад от срещата им на 28 ноември - както винаги са невероятно готини и сладки! Отлично се забавляват заедно ...  txtloves txtloves txtloves smile3521 Two Hearts Kissing Heart Oha! love001 ura

http://dox.bg/files/dw?a=94a4cbc962

http://dox.bg/files/dw?a=ed760618d1

http://dox.bg/files/dw?a=78359f962f

http://dox.bg/files/dw?a=fbb8b5ef2c

http://dox.bg/files/dw?a=f978d828ef

# 168
Миналата седмица съпругата на Киншук имаше рожден ден!  smile3525 Kissing Heart Two Hearts nbirthday ura По този повод Киншук пусна тази невероятна тяхна обща снимка и й написа уникално съобщение!!! txtloves txtloves txtloves Личи си, че я обича безкрайно!  newsm51 Kissing Heart Two Hearts luvbed txtloves Двамата са супер сладка двойка ...  newsm18 Heart Eyes Flushed Flushed family car003 ppp

Dear wifey happy birthday ❤❤I always say 'life comes in phases ' I want to spend all the phases of my life with u 😘  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скъпа съпруго - Честит Рожден Ден ❤❤❤ Аз винаги казвам "Живота идва на етапи". Аз искам да прекарам всички етапи/ фази от моя живот с теб!  txtloves txtloves txtloves

# 169
Здравейте!  Simple Smile
Роси, много ти благодаря за информацията, клипчетата, снимките за нашите любимци! Страхотна си!  Hug  Hug  Hug
Много се радвам за Сара, Киншук и Парул. От всички само Ангад като че ли в момента не снима нищо. Много ми се иска Раджан Шахи да покани  Сара и Ангад отново да снимат заедно, независимо дали в тоя сериал, в който се е включила и Парул или в някой друг, но искам да ги гледам отново заедно. Липсват ми двамата и доколкото виждам в различни сайтове в интернет - не само на мен. Много техни фенове се молят отново да ги гледат заедно. Дано мечтата ни скоро да се сбъдне!  Praynig Praynig Praynig
Желая ви прекрасна нова седмица, изпълнена с празнично настроение и много усмивки!  Two Hearts  Stuck Out Tongue

# 170
Здравейте!  Simple Smile
Роси, много ти благодаря за информацията, клипчетата, снимките за нашите любимци! Страхотна си!  Hug  Hug  Hug
Много се радвам за Сара, Киншук и Парул. От всички само Ангад като че ли в момента не снима нищо. Много ми се иска Раджан Шахи да покани  Сара и Ангад отново да снимат заедно, независимо дали в тоя сериал, в който се е включила и Парул или в някой друг, но искам да ги гледам отново заедно. Липсват ми двамата и доколкото виждам в различни сайтове в интернет - не само на мен. Много техни фенове се молят отново да ги гледат заедно. Дано мечтата ни скоро да се сбъдне!  Praynig Praynig Praynig
Желая ви прекрасна нова седмица, изпълнена с празнично настроение и много усмивки!  Two Hearts  Stuck Out Tongue

Радвам се, че нещата които пуснах са ти харесали nansim!  smile3525 Kissing Heart Two Hearts В момента Сара също като Ангад не снима нищо!  smile3503 До колкото разбрах засега е приключила със сериала в Пакистан - може би там се снимат определен брой епизоди предварително!  newsm78 Не знам каква е практиката и дължината на даден сериал в Пакистан - дали зависи от рейтинга или не, но ако е така рейтинга на сериала на Сара е отличен!  smile3501 Дали ще снима още епизоди на този сериал в бъдеще предстои да разберем - но засега се върна в Индия!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts И аз много искам нов сериал със Сара и Ангад, но не искам да ги включват в този на Парул или в друг дълъг -ще ми се някой нов сериал, където от самото начало двамата да са заедно като двойка.  Praynig Praynig Praynig  Two Hearts Two Hearts Two Hearts family Това би било уникално txtloves txtloves txtloves

Ето още 2 снимки на Сара за Тели Календар 2017 в Langkawi, където се намира в момента!  newsm51 Kissing Heart Two Hearts Хубава седмица и на теб и всички в темата! Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 171
Ето още 2 снимки на Киншук и съпругата му!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Онзи ден са били на рождения ден на съпруга на Саная Ирани/ Куши от "Пътеки към щастието"  newsm76 newsm76 newsm76 Те са големи приятели и често са заедно - на всеки празник и повод!  newsm18 Heart Eyes Flushed На рождения ден на съпруга на Саная - Мохит е бил и Барун Собти/ Арнав от "Пътеките"   newsm08 Всички са страхотна компания ... smile3525 Kissing Heart Two Hearts txtloves Oha!

# 172
Здравейте!  Simple Smile

Радвам се, че нещата които пуснах са ти харесали nansim!  smile3525 Kissing Heart Two Hearts В момента Сара също като Ангад не снима нищо!  smile3503 До колкото разбрах засега е приключила със сериала в Пакистан - може би там се снимат определен брой епизоди предварително!  newsm78 Не знам каква е практиката и дължината на даден сериал в Пакистан - дали зависи от рейтинга или не, но ако е така рейтинга на сериала на Сара е отличен!  smile3501 Дали ще снима още епизоди на този сериал в бъдеще предстои да разберем - но засега се върна в Индия!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts И аз много искам нов сериал със Сара и Ангад, но не искам да ги включват в този на Парул или в друг дълъг -ще ми се някой нов сериал, където от самото начало двамата да са заедно като двойка.  Praynig Praynig Praynig  Two Hearts Two Hearts Two Hearts family Това би било уникално txtloves txtloves txtloves

Ето още 2 снимки на Сара за Тели Календар 2017 в Langkawi, където се намира в момента!  newsm51 Kissing Heart Two Hearts Хубава седмица и на теб и всички в темата! Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Чудесни снимки, Роси! newsm44
Сара е прекрасна!  love001 txtloves
И аз разбрах, че  Сара е приключила снимките в Пакистан, но имах  в предвид, че снима в момента за календара. Що се отнася до сериал, в който Сара и Ангад да участват заедно, аз също искам да са главни герои в нов сериал, (а защо не и в игрален филм - нещо подобно на филма, в който преди време Сара участва с Парас - би било чудесно. Сара и Ангад са "огън и барут" заедно smile3521). Важното е да ги видим отново заедно като двойка и да им се радваме от самото начало на сериала или филма.

# 173
Чудесни снимки, Роси! newsm44
Сара е прекрасна!  love001 txtloves
И аз разбрах, че  Сара е приключила снимките в Пакистан, но имах  в предвид, че снима в момента за календара. Що се отнася до сериал, в който Сара и Ангад да участват заедно, аз също искам да са главни герои в нов сериал, (а защо не и в игрален филм - нещо подобно на филма, в който преди време Сара участва с Парас - би било чудесно. Сара и Ангад са "огън и барут" заедно smile3521). Важното е да ги видим отново заедно като двойка и да им се радваме от самото начало на сериала или филма.

Така е! Напълно съм съгласна с теб!  newsm10 Kissing Heart Two Hearts И аз мечтая отново да видим Сара и Ангад като двойка в някой сериал!!!  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Може и в игрален филм заедно с някой готини романтични сцени - би било супер интересно!!!  Praynig Praynig Praynig Kissing Heart Two Hearts txtloves luvbed Дано се случи в бъдеще  Praynig Praynig Praynig Two Hearts Two Hearts Two Hearts family Двамата са супер комбинация ...  txtloves txtloves txtloves

# 174
Ето 4-ти епизод на сериала, който Сара снима в Пакистан: Bay Khudi smile3525 Kissing Heart Two Hearts

# 175
Ето 4-ти епизод на сериала, който Сара снима в Пакистан: Bay Khudi smile3525 Kissing Heart Two Hearts

Благодаря, Роси!  newsm51
Жалко, че няма превод.  Sad Струва ми се, че сериалът е интересен. Доста ще е тежичък като че ли. А Сара се справя чудесно, както винаги.

# 176
Така е nansim - сериала на Сара определено е интересен!  newsm10 newsm76 Two Hearts Тя се справя чудесно ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Ето още прекрасни снимки на Сара от снимките на Тели Календар 2017 в Langkawi - както винаги тя е много красива и чаровна!!! smile3525 Kissing Heart Two Hearts txtloves Oha!

# 177
Още прекрасни снимки на Сара от снимките на Тели Календар 2017 в Langkawi - невероятна е!!!  smile3525 Kissing Heart Two Hearts newsm76 Two Hearts

Ето и 2 снимки на Ангад от рождения ден на негов приятел!!!  smile3525 Kissing Heart Two Hearts

# 178
Ето 2 нови прекрасни снимки на Сара и Ангад от вчера и днес - направили са си селфита в колата!!!  smile3525 Kissing Heart Two Hearts Само ги погледнете - и двамата са с очила, и двамата правят еднакви физиономии и имат еднакви пози!!! txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha!

Днес Сара е била в Удайпур - срещала се е с фенове там - явно нещо покрай календара! И е минала от там на връщане ... newsm51 Kissing Heart Two Hearts

Ето и една прекрасна снимка от тази вечер на Киншук и съпругата му с Ангад и неговата жена - явно са се събирали за някакво парти!  newsm76 newsm76 newsm76 Липсва само Сара - но тя не е в Мумбая - нищо като се върне ще наваксат ...  smile3503

Още едно невероятно селфи на Киншук от онзи ден - много е готин и сладък!!!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Flushed 1swing

И една снимка на Киншук с негови приятели!!!  lovekiss lovekiss lovekiss

# 179
Някой дали ще може да преведе това интервю на Сара и Ангад? Любопитно ми е, че журналистката ги пита нещо много изненадана и те и отговарят заедно.... http://www.dailymotion.com/video/xm84gr_sara-angad-phir-saath-saath_shortfilms

Общи условия

Активация на акаунт