Много са сладки, изглеждат като истинска двойка, пък и защо да не са хмм
https://www.youtube.com/watch?v=TSojMTaLFSY

Сара и Ангад наистина са много сладки! Прекрасна двойка са!

Наистина са много готини и сладки заедно!!!
Без съмнение са като истинска двойка - не могат да ме убедят, че са просто приятели!!!
Дават и интервю - до колкото разбрах от думите на Ангад - той е организатор на партито изненада заедно със Сара!!!
Един вид - двамата са домакини на партито - посрещат гостите, занимават се с всичко - страхотни са!!!

Наистина са много готини и сладки заедно!!!
Без съмнение са като истинска двойка - не могат да ме убедят, че са просто приятели!!!
Дават и интервю - до колкото разбрах от думите на Ангад - той е организатор на партито изненада заедно със Сара!!!
Един вид - двамата са домакини на партито - посрещат гостите, занимават се с всичко - страхотни са!!!

Ако искате да ги добавите снапчата на Сара е: thesarakhan, а на Ангад : angadhasija . Всеки ден споделят снимки и видеа

Благодаря ти за линка nansim!!!
Сара е изключителна - пее наистина прекрасно!!!
Отдавна знаех, че има чудесен глас, но тук вече се убедих!!! Хубаво е, че е решила да запише песен с този мъж, който очевидно е певец!!!
Това е канала на Сара в youtube - ако искате и имате профил там можете да се абонирате за него и ако качва нещо да следите!!!

Аз имам инстаграм и там следя Сара и Ангад!!!
Снапчат не съм си направила, честно казано не знам точно как се прави - не съм опитвала, но знам, че е интересно!!!
Хубавото е, че обикновено, когато има някои интересен общ клип с Ангад и Сара - ги пускат и по други места!!!

А толкова ги харесвам двамата! Обожавам да ги гледам заедно! Прекрасна двойка са!

А толкова ги харесвам двамата! Обожавам да ги гледам заедно! Прекрасна двойка са!

Не знам дали проблемът е само при мен. Честно казано не съм много наясно. Може би не правя нещо както трябва.
Явно нямам късмет. Добре, че Роси качва клипчета в докса, за да мога да си ги тегля от там.