Танцът на Сара и Ангад наистина беше много хубав, но за съжаление го свалиха. Този танц беше един от любимите ми. И аз го търся отдавна, но за съжаление не го откривам никъде.
Предполагам, че търсите този танц на Ангад и Сара ...
За съжаление качеството не е много хубаво, но пак е добре - Сара и Ангад танцуват уникално и много чувствено!!! Обожавам това тяхно изпълнение ...

Хората там много са харесали Сара и играта й в сериала Bay Khudi, затова са я поканили да снима още един сериал там ...
Явно сериалите в Пакистан са по-кратки от по няколко епизода и затова снимките им приключват по-бързо и захващат следващ проект ...
Новият сериал на Сара в Пакистан ще се казва Laikin - ето няколко снимки на Сара от него ...
Както винаги е прекрасна ...

За съжаление качеството не е много хубаво, но пак е добре - Сара и Ангад танцуват уникално и много чувствено!!! Обожавам това тяхно изпълнение ...

Всъщност те винаги са такива, особено когато са заедно.

Наистина отдавна не съм писала в темата, но нямах време ...
Сетих се за кое видео питаш - но в момента не го откривам ....
Вероятно е на някои диск или в друга папка
Когато имам време ще го потърся и ако го намеря непременно ще го кача и ще дам линка тук...

Всъщност те винаги са такива, особено когато са заедно.
Тези двамата да не би наистина да са заедно, дано е такаа
. Приятелката на Сара сподели тортата, но ''годишнина'' беше задраскано. Всичко видях в снапчатовете им! Ако някой ми обясни как се качват снимки ще ги публикувам!
Тези двамата да не би наистина да са заедно, дано е такаа
. Приятелката на Сара сподели тортата, но ''годишнина'' беше задраскано. Всичко видях в снапчатовете им! Ако някой ми обясни как се качват снимки ще ги публикувам! Препоръчани теми