Сара, Ангад, Киншук и Парул в Цветовете и след това: Saubhagyalaxmi - Тема 3

• 62 193
  • 624
  •   1
Отговори
# 210
Някой дали може да ми помогне? През 2009 г. Садна и Алек са участвали в някакво шоу Diwali Rishton ki Mithas, танцували са там. Не мога да намеря танца им, а гледам снимки, личи си, че е бил много хубав. Ако някой знае къде мога да го гледам, моля нека ми каже! Simple Smile
Yana_Salekh, предполагам, че имаш в предвид тази снимка

Танцът на Сара и Ангад наистина беше много хубав, но за съжаление го свалиха. Този танц беше един от любимите ми. И аз го търся отдавна, но за съжаление не го откривам никъде.

# 211
Не зная дали мога да помогна, но имам почти всичко излязло в интернет като снимки и видеа - старите хора така си прикътват ценни неща... Ако и аз видя тези снимки, ще проверя - мисля, че записът беше с недобро качество... Извинявайте, че се изгубих за дълго, но парадоксалното разминаване между реалното ни съществуване - и прекрасните светове на Сара и Ангад, вселените от обич на техните фенове - ме разболява. Пазете, моля ви, това наше  романтично пространство - единственият лек за болките ни днес... Както казваше Йордан Радичков: "Летят младите...Аз мога само да подтичвам след тях и да ги окуражавам..."

# 212
Здравейте приятели!  Hug Предполагам, че търсите този танц на Ангад и Сара ...  smile3525 Kissing Heart Two Hearts За съжаление качеството не е много хубаво, но пак е добре - Сара и Ангад танцуват уникално и много чувствено!!! Обожавам това тяхно изпълнение ... txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! love001 ura

http://dox.bg/files/dw?a=5c5f5849e6

# 213
Ето 9-ти епизод на сериала, който Сара снима в Пакистан: Bay Khudi  smile3525 Kissing Heart Two Hearts

Ето и 10-ти епизод на Bay Khudi  newsm76 newsm76 newsm76

https://www.youtube.com/watch?v=o2DWhs6k_i8

# 214
В момента Сара е отново в Пакистан, където снима друг сериал ...  smile3525 Kissing Heart Two Hearts Хората там много са харесали Сара и играта й в сериала Bay Khudi, затова са я поканили да снима още един сериал там ...  newsm76 newsm76 newsm76 Явно сериалите в Пакистан са по-кратки от по няколко епизода и затова снимките им приключват по-бързо и захващат следващ проект ...  newsm78 Новият сериал на Сара в Пакистан ще се казва Laikin - ето няколко снимки на Сара от него ...  newsm51 ppp Hands Clap Както винаги е прекрасна ... Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 215
Eто едни нови прекрасни снимки на Сара - пускам и нейни снимки с певеца, с който пее в дует! Супер са ...  smile3525 Kissing Heart Two Hearts newsm76 Two Hearts

И едни нови прекрасни снимки на Ангад - страхотен е ... newsm18 Heart Eyes Flushed

# 216
Здравейте приятели!  Hug Предполагам, че търсите този танц на Ангад и Сара ...  smile3525 Kissing Heart Two Hearts За съжаление качеството не е много хубаво, но пак е добре - Сара и Ангад танцуват уникално и много чувствено!!! Обожавам това тяхно изпълнение ... txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! love001 ura

Роси, много,много ти благодаря!  Hug  Hug  Hug
Нямаш представа откога търся този танц. Както казах той е един от любимите ми. Бях си го запазила в "Любими" в YouTube, но го изтриха и от тогава го търся. Обожавам този танц. Сара и Ангад са прекрасни!  newsm44  Всъщност те винаги са такива, особено когато са заедно. love001  txtloves

# 217
Здравейте!  Hug
Отдавна никой не е влизал в темата. Имам една молба. Преди няколко години Сара и Ангад присъстваха на някакво събитие послучай Св. Валентин. Ангад подари на Сара кошничка с червени рози. Имаше клип от това събитие, но вече не се отваря. Ако някой си го е запазил може ли да го публикува отново.
Роси, обръщам се най-вече към теб, защото тогава именно ти беше публикувала линка за този клип и може би си го запазила. Разбира се ако някой друг също го има нека да го публикува.  Praynig
Благодаря ви предварително!  bouquet
Желая ви хубав и успешен ден!

# 218
Здравейте!
Попаднах на едно клипче. Мисля, че е на Сара и е ново, но не съм сигурна. Не мога да го отворя.
https://www.instagram.com/p/BQiMHBGFu1e/

Последна редакция: пн, 20 фев 2017, 19:22 от nansim

# 219
Здравейте!  Hug
Отдавна никой не е влизал в темата. Имам една молба. Преди няколко години Сара и Ангад присъстваха на някакво събитие послучай Св. Валентин. Ангад подари на Сара кошничка с червени рози. Имаше клип от това събитие, но вече не се отваря. Ако някой си го е запазил може ли да го публикува отново.
Роси, обръщам се най-вече към теб, защото тогава именно ти беше публикувала линка за този клип и може би си го запазила. Разбира се ако някой друг също го има нека да го публикува.  Praynig
Благодаря ви предварително!  bouquet
Желая ви хубав и успешен ден!

Здравей nansim!  Hug Наистина отдавна не съм писала в темата, но нямах време ...  newsm10 Сетих се за кое видео питаш - но в момента не го откривам ....  newsm78 Вероятно е на някои диск или в друга папка  Thinking Когато имам време ще го потърся и ако го намеря непременно ще го кача и ще дам линка тук... smile3525 Kissing Heart Two Hearts

# 220
Ето 11-ти епизод на сериала, който Сара снима в Пакистан: Bay Khudi  smile3525 Kissing Heart Two Hearts

Ето и 12-ти, 13-ти и 14-ти епизод на Bay Khudi със Сара! newsm76 newsm76 newsm76

https://www.youtube.com/watch?v=2TjF7d101Ho

https://www.youtube.com/watch?v=YHRaz9nQEBI

https://www.youtube.com/watch?v=WumK1Mi_a9I

# 221

Роси, много,много ти благодаря!  Hug  Hug  Hug
Нямаш представа откога търся този танц. Както казах той е един от любимите ми. Бях си го запазила в "Любими" в YouTube, но го изтриха и от тогава го търся. Обожавам този танц. Сара и Ангад са прекрасни!  newsm44  Всъщност те винаги са такива, особено когато са заедно. love001  txtloves

Здравейте! Защо не ми се отваря видеото? Честно казано и аз го търся отдавна  newsm78 newsm78

# 222
Снощи Сара и Ангад са били на парти, организирано от техен приятел специално за двамата. Едно ми се стори странно, на тортата пишеше Честита годишнина Сара и Ангад newsm78 newsm78 Тези двамата да не би наистина да са заедно, дано е такаа Praynig Praynig . Приятелката на Сара сподели тортата, но ''годишнина'' беше задраскано. Всичко видях в снапчатовете им! Ако някой ми обясни как се качват снимки ще ги публикувам!  Laughing Laughing

# 223
Снощи Сара и Ангад са били на парти, организирано от техен приятел специално за двамата. Едно ми се стори странно, на тортата пишеше Честита годишнина Сара и Ангад newsm78 newsm78 Тези двамата да не би наистина да са заедно, дано е такаа Praynig Praynig . Приятелката на Сара сподели тортата, но ''годишнина'' беше задраскано. Всичко видях в снапчатовете им! Ако някой ми обясни как се качват снимки ще ги публикувам!  Laughing Laughing

Скрит текст:
Yana_Salekh, не знам дали ще успея да ти обясня, но поне ще опитам. Кликваш с десен бутон върху снимката и намираш "Копиране адреса на изображението" и кликваш с ляв бутон. След това в полето за отговор на втория ред кликваш на втората иконка "Вмъкни изображение" и поставяш адреса на снимката между двете скоби. Не знам доколко можах да ти обясня, но ако не можеш да разбереш може Роси да ти обясни по-добре. Тя е спец в тия работи. Чакам снимките с нетърпение. А ако може да качите и някои клипчета на двамата в  dox-а, за да мога да си ги изтегля и да ги отворя ще ви бъда много благодарна!

# 224
Ето две снимки на Сара и Ангад.

Двамата са много сладки! Обожавам да ги гледам заедно! love001

Общи условия

Активация на акаунт